-
Powiem krótko jak dzień do nocy oczywiście na nasza niekorzyść. Chyba nie mamy szans na mundial. Porzućmy te marzenia, przynajmniej na tak długo jak długo rządzi PO. I do tej bylejakości zaczynają dołączać nasi sportowcy, odpadły już Radwańska Gruchała i Jędrzejczak. Czyżby powtórka z historii?? (w 1948 roku tez w Londynie Polacy zdobyli tez tylko jeden medal)
-
Mój ośmiolatek ma jechać w czerwcu na zieloną szkołę do Gdańska. Podróż autokarem przez całą Polskę. W tym czasie w Gdańsku i w innych miastach będą mecze w ramach euro 2012. Tłumy kibiców i kiboli, ogromny ruch na drogach, i ogólnie jedna wielka niewiadoma, jak będzie co się wydarzy, w końcu nigdy jeszcze nie organizowano u nas takiej imprezy. I w tym wszystkim wycieczka ośmiolatków jadących po raz pierwszy. Obawiam się czy to rozsądne żeby go puścić? Parę miesięcy temu zastanawiano się w se...
-
nooooo jak pójdzie wszystko dobrze to będzie nie lada gratka :) reprezentacja Anglii w Józefowie podczas euro :)
euro2012.onet.pl/wiadomosci/euro-2012-fabio-capello-chce-miec-baze-w-polsce,1,4413240,artykul.html
-
o takie filmiki lubię
można wielkorotnie wrócić do wyjątkowego momentu -[b]strzału gola...[/b]
sa już filmy z wczorajszych meczy
1
Polska Grecja
2 mecz
Rosja Czechy
-
Jedyna Oficjalna Strefa Kibica jest już od piątku w Muszli Koncertowej w Parku Miejskim. Do 1 lipca wspaniała zabawa. Nie trzeba jechać do Bałtowa !!!!!! Brawo P.H.U. Anna Kopała.
-
www.sport.pl/euro2012/1,127119,11888356,Po_treningu_na_Wisle_Mark_Van_Bommel_do_UEFA____Otworzcie.html
To jest inspirowana przez kierownictwo PiS akcja. Kaczor nie może przeboleć, że Polacy mogą się cieszyć. Ekscesy kiboli krakowskich są kierowane przez PiS. Zrobią wszystko, aby zaszkodzić tej imprezie. To bydło jest zdolne do wszystkiego.
M.
-
Pan Jarosław obiecal cisze (bez zadnych roszczen)
czy Pan Duda oraz taksowkarze tez wykaza sie rozsadkiem ?
Zamiast widowiska sportowego przybyli goscie beda ogladac marsze,parady.manifestacje
ciekawe jak nas podsumuja ?
-
oglądam panią min. muchęę ! o co tu chodzi , euro za chwilę , a ta baba nie wie nawet co to jest ! czy tusk oszalL? A może o to chodzi żeby nas zgnoić ...........przedszkolanka na min. sportu .to wstyd dla nas...............narodzie obudź się , a może .................czas na pistolety?"
-
sport.interia.pl/euro-2012/news/czy-polska-zmarnuje-szanse-jaka-jest-euro-2012,1650936
-wg mnie już marnuje. Miało być tyle inwestycji i co? jedna po drugiej padaja sa wstrzymywane zaniechane itd. Rządowi tak naprawdę wcale nie zalezy na sukcesie organizacyjnym i cywilizacyjnym z czym wiążą sie przygotowania do tej imprezy. PO tak naprawde się zastanawia jak wmówić narodowi że ta klapa to przez PiS? w samym Poznaniu tylko zrezygnowano z wiaduktu nad przejazdem kolejowym przy ul Grunwaldzkie...
-
w związku z zagrożeniem euro 2012 proponuję wybudowanie stadionu
narodowego w chełmnie miescie krzyzakow ,wstyd mi za prezydent
stolicy która chce rozłożyć tę wspaniałą imprezę w stolicy ,
warszawiacy ! czy nie kochacie piłki ? argumenty jakie usłyszałem są
chole , kto was skarał takimi władzami ?
-
piękny przebój. skaczące gospodynie nie mogą nie być hitem
- - -
to jest wątek, w którym będę śledzić euro -
tu podzielę się najbardziej uderzającym dla mnie wspomnieniem poprzedniego:
wracając od mamy o mało nie przejechałam kota (hamowanie na stój)
wystraszonego przez masową migrację kibiców po niesławnej (i niedokładnie przeze mnie pamiętanej)
porażce reprezentacji (naszej) w wyniku sędziowskiego sPISku
-
Byłej wielkim entuzjastą tej imprezy ale niestety im bliżej tych mistrzostw tym coraz większe mam obawy ze damy plamę na całej linii. powodów tego jest cała masa
1. fatalna gra polskiej reprezentacji
2. wiele sztandarowych inwestycji nie bedzie dokończona na czas lub w ogóle nie bedzie zrealizowana (trasa S5 Wrocław Poznań Gdańsk tego nie bedzie, przedłużeniej tramwajowej trasy PST w Poznaniu - ma byc gotowa dopiero w grudniu, zachodnia obwoidnica Poznania bedzie bez jednego kluczowego kaw...
-
Tak z ciekawości, ktoś trafił z Łomianek....?
-
Wczoraj w TVN 24 Palikot stwierdził, że państwo powinno było odkupić od Fiata fanrykę i uruchomośc naszą, własną , państwową fabrykę samochodów.
Co Wy tak dużo tam palicie w tym RP kzecie :)
-
w bramce - Mbumbwu Mbuwende
obrońcy - Mabumu Mabu, Maku Makawi, Mburu Mburene, Xiang Ping
w pomocy - Jehuda Bergenstain, Jirzik Nahodny, Mbinu Mbinowi, Hans Relke
w ataku - Mahommed Ibrahim, John Kowalsky
www.sport.pl/pilka/1,65050,7002221,Kolejny_Brazylijczyk_chce_do_kadry.html
-
TV podała, ze ukraina odpada z organizacji euro2012, wykorzystajmy nasza motoarene i przerobmy na stadion pilkarski!
Jako atuty, mozna podac nowy parking przy stadionie i doswiadczenie w organizacji GP, oraz autostrade.
Matko, ale sie tyfusy wpienia
-
Der polnische Ministerpräsident Donald Tusk hat am Freitag Morgen in einem Fernsehinterview angedeutet, dass wenn man die Krawallmacher und Rassisten unter den polnischen Fußballfans nicht in den Griff bekommen würde, Polen auf die Austragung der Fußball Europa Meisterschaft 2012 im eigenen Lande verzichten wird. Randalierende polnische "Pseudo" Fans hatten in den letzten Wochen und Monaten für erheblichen Krawall und Zerstörung während und nach Fußballveranstaltungen im eigenen- und auch im ...