przemek.leniak 12.08.10, 20:42 moze ktoś jeszcze chce sie przyznac do radości z katastrofy smoleńskiej pytam nawiazujac do szczerości tajnosa który uznał żałobe narodową za hańbę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JB Re: Radośc z katastrofy smoleńskiej IP: *.lublin.mm.pl 12.08.10, 20:45 Nie otwieraj,leniak,idiotycznych watkow.Brak Ci tematow dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak Joanno znaczy się wpisałaś jako 12.08.10, 20:56 jedna z tych co poczuła radość? medice cura te ipsum w temacie otwierania idiotycznych wątków... zacznij od siebie Joanno Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Joanno znaczy się wpisałaś jako 12.08.10, 21:08 Leniak, to że nie zawsze rozumiesz sens wypowiedzi forumowiczów, wcale nie musi być powodem do zaśmiecania forum. Chyba o to chodziło Joasi. A przy okazji, akurat Tajnos był pod Pałacem w tzw. dniach żałoby. Są na tym forum ludzie, których znajomi zginęli w tej katastrofie. Oczywiście twój abstrakcyjny ból po stracie kartofla i odbieranie każdej krytycznej wzmianki o nim jako ataku na nową narodową świętość pewnie zasługuje na zrozumienie, no może raczej na wyrozumiałość, ale chyba jednak w innych okolicznościach przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak no proszę adwokat się znalazł 12.08.10, 21:19 "akurat Tajnos był pod Pałacem w tzw. dniach żałoby." to ciekawe... chyba jednak nie był po to żeby okazać żal skoro teraz określa wyrazanie żalu jako hańbę... a może zwyczajnie zmienił zdanie wtedy było mu zal dziś mu tego żalu wstyd? ... rozumiem wampir ze się tu wpisałes jako kolejny któremu katastrofa sprawiła radość jak to ujałeś "abstrakcyjny ból po stracie kartofla" no proszę proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: no proszę adwokat się znalazł 12.08.10, 21:23 Nie zamierzam ci niczego tłumaczyć, ani z tobą gadać. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: no proszę adwokat się znalazł 12.08.10, 21:34 przemek.leniak napisał: > "akurat Tajnos był pod Pałacem w tzw. dniach żałoby." > to ciekawe... > chyba jednak nie był po to żeby okazać żal skoro teraz określa > wyrazanie żalu jako hańbę... > a może zwyczajnie zmienił zdanie wtedy było mu zal dziś mu tego żalu > wstyd? > ... > rozumiem wampir ze się tu wpisałes jako kolejny któremu katastrofa > sprawiła radość > jak to ujałeś "abstrakcyjny ból po stracie kartofla" > no proszę proszę... Jak byś Przemus nie zauważył wpisu empiego w innym wątku, to masz tutaj: słucham sobie wrednej kaczki która mówi jak Gomułka jak typowy gensek PZPR, i tak sobie myślę że piękne to jest że tak się tłumek zebrał na cześć... o własnie porównał mnie do ZOMO... ale fajnie że ten tłumek się zebrał taki szczery i spontaniczny... popatrzcie na nich patrzcie i myślcie... oni sie zebrali ponieważ się boją boją sie ze może być tak ze narodek się wku.. zbierze się i kaczki pogoni... niepotrzebnie się jednak boją narodek predzej kraść pójdzie niz się zbierze do kupy, a i opozycja Tuskowo- Rokitowa nic Kaczuszkom nie zrobi, koniec końców ciągle Tuskowi i Rokicie bliżej do Lipińskiego niż do Beger... błekitny marsz już mnie nie nęci nie chcę widzieć kaczek znowu w rządzie nie chcę ich osłabienia lecz ich wypędzenia a tego nie zrobi ani Tusk ani Rokita... pzdr. Dujurymember?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak hmm empi... 12.08.10, 21:53 no cóż mam swoja opinię o nim nie mniej ten wpis chyba nie jest z okresu żałoby? "o własnie porównał mnie do ZOMO" ten fragment mi na to wskazuje... a że empi chciał "ich wypędzenia a tego nie zrobi ani Tusk ani Rokita... "to tez nie dziwi ze sie ideowo zwiazął z Palikotem ale ja tu nie pytam o to kto z Palikotem ale o to kto się ucieszył z katastrofy a to nie musi być rownoznaczne pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: hmm empi... 12.08.10, 22:00 przemek.leniak napisał: > no cóż mam swoja opinię o nim > nie mniej ten wpis chyba nie jest z okresu żałoby? Ach, czyli na czas żałoby masz inne poglady? W sumie...ja też mam kilka sukienek, jedne czarne inne pstrokate... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak oj palikotówko niewprawna erystycznie 12.08.10, 22:18 ty sobie mozesz zmieniac i sukienki i majtki, co mi do tego? nie o to pytam ale o to czy ucieszyła cie katastrofa smolenska trudno ci odpowiedzieć? za trudno? ... wampir czy tajnos mieli odwagę a ty sie boisz? cóz... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ natręctwa maja różne postacie 12.08.10, 22:29 W tym i Palikota... Czy ucieszyłam się? Jasne. Zginął w tej katastrofie człowiek, od decyzji którego zależała pewna istotna dla mojej rodziny kwestia życiowa. Ale, co ma wisieć...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak no widzisz... 12.08.10, 22:37 pewnie korona ci z glowy nie spadła... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: no widzisz... 12.08.10, 22:58 przemek.leniak napisał: > pewnie korona ci z glowy nie spadła... Pewnie nie. Mojej matce tez nie, ale skomplikowało jej ciut życie. I Królikowi...jak sie ma kilka lat więcej niż ty Przemuś to takie komplikacje bywają nie do odrobienia. Ale generalnie, to cieszę się, tak ogólnie. Bo dlaczego mam tego nie robić? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak ano nikt nie zabrania 12.08.10, 23:17 i w sumie to może i dobrze że nie zabrania... sam nie wiem? posłucham i pomysle nad tym sobie... a tymczasem dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: hmm empi... 12.08.10, 22:38 chcesz inne twoje wypowiedzi? łatwo ci przychodzi ocenianie i rozliczanie innych. Nie szantażuj nikogo żałobą, nie wmawiaj nikomu że się cieszy z katastrofy. To podłe i nieuczciwe. Palikot jest pajacem lecz nie oburza się, nie robi świętej miny i nie wmawia mi, że jego działania to jakiś jego wielki imperatyw moralny. W tym co robi jest uczciwszy od JK i spółki. Śmieszy mnie taka obecna katolickość JK. Cała rodzina Kaczyńskich nigdy nie miała silnych więzi z Kościołem, z wiarą. Cała początkowa ich kariera polityczna nie była nacechowana miłością do KK więc daruj sobie całą nabożność wobec nich. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak podłe i nieucziwe... 12.08.10, 23:06 doprawdy a ja myslałem ze podłe i nie uczciwe jest okazywanie radosci z cudzej tragicznej smierci... trudno mi sie wypowidadac co do tego o czym sobie z Palikotem rozmawiasz mnie przy tym nie ma... odnośnie zas tego czy palikot sie oburza hmm moze ja źle rozumiem ale słowa "Stanowczo się nie zgadzam na tablicę upamiętniającą śmierć Lecha Kaczyńskiego – tak długo jak nie będą wyjaśnione przyczyny katastrofy smoleńskiej. Lech Kaczyński jest jedną z osób podejrzanych o jej wywołanie i dlatego nie może być honorowany. A już zakrawa na kpinę, że zwykły obywatel miesiącami czeka na decyzje konserwatora, a władza „załatwia” to sobie w dwa dni. W Polsce trzeba być trupem aby nie czekać w kolejce, a najlepiej spowodować katastrofę – wówczas bez zbędnej biurokracji otrzymuje się należne decyzje i jeszcze doświadcza się wszystkich honorów." są chyba jednak wyrazem oburzenia... jest uczciwszy powiadasz a ja myslałem ze człowiek uczciwy płaci składki zus za swoich pracowników, nie unika płacenia podatków czy też nie publikuje oszukańczych informacji o swoim stanie majatkowym jesli jest zobowiazany do publikacji danych prawdziwych... ... na koniec empi prosze cię ni imputuj mi nabożnego stosunku do rodziny Kaczynskich nie mierz mnie swoja miarą Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak przecie nie szntazuje i nie wmawiam 12.08.10, 23:07 pytam... podobno wolno pytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 panie empi IP: *.lublin.mm.pl 13.08.10, 10:53 zakłamany palikot cały czas wmawia mi że jego działalność jest dobra dla mnie i kraju. Ten polityczny bandyta bierze udział w ciągłym okradaniu mnie i większości podatników przez skandaliczne podatki. Zapowiadał że będzie robił zmiany ułatwiające życie a wprowadził do każdej firmy strażaka a jego partia niszczy przedsiębiorczość. Pomijam już kwestie finansowe oraz niestety przedawnione historie z lat 90-ych, o które nikt ze skorumpowanych dziennikarzy nie zapytał. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: panie empi 13.08.10, 11:20 Gość portalu: j2 napisał(a): > zakłamany palikot cały czas wmawia mi że jego działalność jest dobra dla mnie i > kraju. Ten polityczny bandyta bierze udział w ciągłym okradaniu mnie i > większości podatników przez skandaliczne podatki. Bo byznezmen z Ciebie jak z koziej dupy trąba. Ludzie mający o tych sprawach minimum pojęcia, potrafią sobie dać z tym radę legalnie i bez inwektyw - psycholu.:D Zapowiadał że będzie robił > zmiany ułatwiające życie a wprowadził do każdej firmy strażaka a jego partia > niszczy przedsiębiorczość. Coś Ci się popitoliło - on wprowadził? Osobiście?:DDD Pomijam już kwestie finansowe oraz niestety > przedawnione historie z lat 90-ych, o które nikt ze skorumpowanych dziennikarzy > nie zapytał. Za przedawnione kwestie z lat '90 odpowiadają politruki z AWS, KLD, UD, PC, PiS, SLD, PSL itp. itd. - psycholu.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: panie empi IP: *.lublin.mm.pl 13.08.10, 12:32 głupiś jak but. Podatki to podatki, mamy jedne z najwyższych na świecie. Tak, osobiście palikot wprowadzał strażaka - jego komisja (przyjazne państwo - dla złodziei i urzedasów) oraz on sam jako poseł za tym głosował i wymusił to na przedsiębiorcach dla korzyści finansowych swoich kolesi z psl. Nie piszę o przedawnionych sprawach partyjnych, ale o przedawnionych sprawach nachodzenia przez mafie i służby specjalne różnych przedsiębiorców produkujących tanie wina w polsce, tak ze z dużych wytwórców zostało tylko kilku. Mam na myśli też sprawę wchodzenia na giełdę, gdy firma palikota by pokazać większe dochody sprzedała część zapasów innej, a po wejściu na giełdę odkupiła te zapasy. Pomijam już sprawę finansowania kupna polmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: panie empi 13.08.10, 12:40 Gość portalu: j2 napisał(a): > głupiś jak but. Podatki to podatki, mamy jedne z najwyższych na świecie. Kłamiesz. > Tak, osobiście palikot wprowadzał strażaka - jego komisja (przyjazne państwo - > dla złodziei i urzedasów) oraz on sam jako poseł za tym głosował i wymusił to n > a > przedsiębiorcach dla korzyści finansowych swoich kolesi z psl. Kłamiesz. Żadna sejmowa komisja nie tworzy aktów prawnych niższego rzędu (od rozporządzeń w dół), a ustawy uchwala cały Sejm. > Nie piszę o przedawnionych sprawach partyjnych, ale o przedawnionych sprawach > nachodzenia przez mafie i służby specjalne różnych przedsiębiorców produkującyc > h > tanie wina w polsce, tak ze z dużych wytwórców zostało tylko kilku. To Twoja wina! Kto Ci kazał przerzucać się z pryty na mózgojeby? Mam na myśl > i > też sprawę wchodzenia na giełdę, gdy firma palikota by pokazać większe dochody > sprzedała część zapasów innej, a po wejściu na giełdę odkupiła te zapasy. Byznezmen z Ciebie jak z koziej dupy trąba. Podobne i jeszcze gorsze praktyki (niemoralne i przeważnie nielegalne) są powszechnie stosowane na całym świecie - niestety.:D > Pomijam już sprawę finansowania kupna polmosu. Też chciałeś, ale konkurencja Cię ubiegła? No sam widzisz, jaki z Ciebie cienias...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: panie empi IP: *.lublin.mm.pl 13.08.10, 12:52 tajnosiku, weź pastylkę jak będziesz już miał nerwy uspokojone to możesz postarać się zrozumieć fakty o których napisałem palikot Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: panie empi 17.08.10, 14:04 Gość portalu: j2 napisał(a): > zakłamany palikot cały czas wmawia mi że jego działalność jest dobra dla mnie i > kraju. Ten polityczny bandyta bierze udział w ciągłym okradaniu mnie i > większości podatników przez skandaliczne podatki. Zapowiadał że będzie robił > zmiany ułatwiające życie a wprowadził do każdej firmy strażaka a jego partia > niszczy przedsiębiorczość. Pomijam już kwestie finansowe oraz niestety > przedawnione historie z lat 90-ych, o które nikt ze skorumpowanych dziennikarzy > nie zapytał. Większy pożytek w firmie ze strażaka, niż z księdza-kapelana . Chyba, że całą Polskę nasi władcy wpędzą do grobu, co już im się nieźle wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: no proszę adwokat się znalazł 13.08.10, 08:25 przemek.leniak napisał: > chyba jednak nie był po to żeby okazać żal skoro teraz określa > wyrazanie żalu jako hańbę... Widzisz: być, żeby oddać hołd ofiarom (wszystkim - nie tylko jednej, czy dwóm), a być w celu pokazania wszem i wobec politycznych postaw i światopoglądu - to jest zasadnicza różnica. > a może zwyczajnie zmienił zdanie wtedy było mu zal dziś mu tego żalu > wstyd? > ... Zdanie, to ja zmieniam tylko wtedy, gdy ktoś mnie do tego przekona, a przekonać mnie się nie da demagogią i wrzaskiem. Nie lubię także grania na sentymentach.:P Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak Tajno a napisałeś coś chyba innego 13.08.10, 11:05 mianowicie że od postawieniea krzyża przed pałacem namiestnikowskim to była hańba... tak przecie napisałes, prawda? krzyż przed pałacem postawiono 15 kwietnia 2010 od tego czasu jest to zatem według ciebie hańba... kiedy tajnos byłeś po pałacem? ... co do odawania hołdu wszystkim jak najbardziej ofiarom nie różnimy się pogladami nie lubisz grania na sentymentach powiadasz a na czym granie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Tajno a napisałeś coś chyba innego 13.08.10, 11:17 przemek.leniak napisał: > mianowicie że od postawieniea krzyża przed pałacem namiestnikowskim > to była hańba... > tak przecie napisałes, prawda? Nieprawda. Napisałem: hańbą jest cała ta zadyma wokół krzyża, od samego momentu jego ustawienia forum.gazeta.pl/forum/w,62,115143402,115242494,Won_od_trupow_.html > krzyż przed pałacem postawiono 15 kwietnia 2010 > od tego czasu jest to zatem według ciebie hańba... Hańbą nie jest stanie (bo ustawienie bez wcześniejszego uzgodnienia z właściwymi władzami jest wykroczeniem - niekoniecznie hańbą), tylko wymachiwanie nim w celach, bynajmniej niewiele mających wspólnego w wiarą. > kiedy tajnos byłeś po pałacem? > ... A co Cię to obchodzi? Prowadzisz dochodzenie? Co mi grozi, jeśli ustalisz, że nie byłem, albo byłem - ale w sposób niewłaściwy?:D > nie lubisz grania na sentymentach powiadasz > a na czym granie lubisz? Na przykład, na Twoich zszarganych nerwach.:P Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak też cię zacytowałem 13.08.10, 11:32 a co ci grozi tajnos? osmieszenie ci grozi moim zdaniem... choć własciwie to chyba nie bo przecie znają cię juz forumowicze wiedzą że lubisz grać na nerwach... hańbą jest cała ta zadyma wokół krzyża, od samego momentu jego ustawienia tak własnie napisałeś... a teraz dopisałes jeszcze że nie tylko hańba ale i wykroczeniem... ... myśle że większośc tu piszących umie czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: też cię zacytowałem 13.08.10, 11:37 Spokojnie, weź trzy głębokie oddechy, walnij szklanicę zimnej wody i spróbuj jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Radośc z katastrofy smoleńskiej IP: *.lublin.mm.pl 12.08.10, 22:51 biorąc pod uwagę, że uważam większość tej bandy co się czepiła koryta od 20 lat za kryminalistów, to katastrofa dała mi trochę przyjemności - okazało się że część jednak w jakiś sposób została ukarana. Oczywiście wolałbym by to zatonął statek i razem z nim parę tysięcy bandytów, ale wszystkiego na tym świecie nie da się mieć Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Radośc z katastrofy smoleńskiej 13.08.10, 08:21 przemek.leniak napisał: > moze ktoś jeszcze chce sie przyznac do radości z katastrofy > smoleńskiej > pytam nawiazujac do szczerości tajnosa który uznał żałobe narodową > za hańbę Przemciu, nie przeinaczaj moich wypowiedzi... Żałoba narodowa - żałobą narodową, a polityczna rozróba ze krzyżem w tle to w moim przekonaniu jest zupełnie inna para gaci... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak Powiadasz że przeinaczam to zacytuję cię 13.08.10, 11:28 "Won od trupów... ...Trupoluby. hańbą jest cała ta zadyma wokół krzyża, od samego momentu jego ustawienia. " a krzyż ustawiono dnia 15 kwietnia 2010 roku zatem od tego momentu twierdzisz że mamy do czynienia z hańbą ... moim zdaniem to 15 kwietnia trwała ogłoszona prze marszałka sejmu żałoba narodowa a ludzie zbierali sie jeszcze faktycznie spontanicznie pod pałacem namiestnikowskim... dla ciebie jednak to hańba cóz ja niby przeinaczam tajnos? wskaż mi co przeinaczam... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Powiadasz że przeinaczam to zacytuję cię 13.08.10, 11:36 Przemciu, przeczytaj dokładnie i powoli jeszcze raz. A jak znów nie zrozumiesz, to jeszcze raz i jeszcze raz... Na pewno w końcu załapiesz. Dla ułatwienia podam, że razi mnie nie tyle sam krzyż, co posługiwanie się nim niezgodne z jego przeznaczeniem oraz agresja, arogancja, nonszalancja i hipokryzja posługujących się. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Powiadasz że przeinaczam to zacytuję cię 13.08.10, 11:48 tak przy okazji, może warto powrócić do dyskusji na ten temat? Gliniane fundamenty katolickiej światyni?IP: XXXXXXXXXXXX leniak 24.01.08, 13:26 zarchiwizowany hmm przyznam że z zainteresowaniem czytam wiadomosci o których dyskutujecie... cóz ja widzę fundament koscioła nie w boskości Jezusa - w którą nie wierzę zwyczajnie... widzę ją w istnieniu Boga którego Jezus przedstawiał... tak tak nawet nie w zmatwychwstaniu ciał do której to koncepcji purpuratowa częśc naszego kościoła jest tak przywiązana, ale w samym istnieniu Boga... hmm apostazja - przyznam że jestem na jej progu... nie z powodu jednak róznych dziwacznych dogmatów ludzkiego koscioła a z powodu jego stanowczego trwania przy nieprawości, oszustwie przy Szatanie wreszcie (używajac słów wielkich) - przy jego duchu... przy pogardzie dla człowieka - pogardzie której trudno mi się dopatrzeć u opacznego lecz życzliwego w gruncie rzeczy ludziom Boga... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Powiadasz że przeinaczam to zacytuję cię 13.08.10, 11:54 Chyba już to czytałem. No, prorok i apostoł - inaczej być nie może...:) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak prorok i apostoł hmm 13.08.10, 12:19 doprawdy panowie palikotowcy... nie wystarczy wam jednego guru? chcecie zacząć czić leniaka? a może raczej potrzebny wam antyguru tak zeby wasz guru wydawał się piekniejszy madrzejszy i bardziej boski ja się moi mili nowym chrystusem nie ogłosiłem a wasz guru i owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: prorok i apostoł hmm 13.08.10, 12:22 przemek.leniak napisał: > doprawdy panowie palikotowcy... > nie wystarczy wam jednego guru? > chcecie zacząć czić leniaka? Taaaaaaak!!! Hare Leniak...:D Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak tjanos 13.08.10, 14:20 Pakilot raz jeszcze Palikot i po raz kolejny Hare Palikot... ... masz swoje bóstwo to o nie dbaj Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak no prosze chcesz empi zmienić temat? 13.08.10, 11:54 tak to prawda ja w boskość Jezusa nie wierzę zupełnie mi wystarcza jego ludzkość ... a jednak nekrofili nie promuję i krzyży nie palę palikotowi czci boskiej nie oddaję a ty empi jak? w boskośc wierzysz zapewne... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: no prosze chcesz empi zmienić temat? 13.08.10, 11:57 przemek.leniak napisał: > tak to prawda ja w boskość Jezusa nie wierzę > zupełnie mi wystarcza jego ludzkość > ... Muzułmanie też. Dla nich Chrystus był tylko jednym z proroków poprzedzających Mahometa. Może byś przeszedł na Islam, co? > a jednak nekrofili nie promuję To dlaczego tak bronisz Mlaskacza i jego świtę?:D > i krzyży nie palę To i KU-Klux-Klan tu mamy??? > palikotowi czci boskiej nie oddaję Ufff, już myślałem, że odbiło Ci do reszty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak tajnosie 13.08.10, 12:21 Palikot!!! i raz jeszcze Palikot... mnie nazywasz prorokiem a sam nawołujesz do przejścia na islam... ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: tajnosie 13.08.10, 12:24 przemek.leniak napisał: > Palikot!!! > i raz jeszcze Palikot... Alleluja. > mnie nazywasz prorokiem a sam nawołujesz do przejścia na islam... > ciekawe Co ciekawe? Nie podoba Ci się Wiara Proroka? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak skoro szukasz na mnie haka empi 13.08.10, 12:17 to ci moge pomóc po cóz się bedziesz męczył robiac mi wiwisekcję cóz takiego mogłoby zyskredytowac leniaka? no zastanówmy się... w przedszkolu leniak zmoczył łóżko podczas leżakowania w szkole podstawowej nosił długi włosy i chadzał w dzwonach obwieszony dzwoneczkami w liceum poszukiwał wiary prawdziwszej w hinduiźmie czytał sobie upaniszady i purany szczegolnie interesowała go nie najbardziej popularna odmiana popowego ruchu hare kriszna ale również bhaktijski nurt siwaizmu... ... leniak nie wierzy w boskość Jezusa nie wiezry równiez w dziewictwo Marii ani w jej niepokalane poczęcie podobnie jak za herezję uważa dogmatyczną nieomylność papieża leniak jest zwolennikiem zniesienia celibatu i koscioła ubogiego no i leniak nie ucieszył sie z katastrofy smoleńskiej ... mam nadzieję empi że ci pomogłem w usiłowaniach zdyskredytowania leniaka... ... teraz chyba juz spokojnie mozesz powiedzieć czy ucieszyłes się z katastrofy smoleńskiej... oczywiście nie musisz... nikt cię od wypowiedzi nie zmusi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Dosc tych wygłupów! IP: *.lublin.mm.pl 13.08.10, 12:55 Czy nie dosyc tych wyglupow? Nie mamy w tym roku ogorkow,zwlaszcza w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Dosc tych wygłupów! 13.08.10, 13:22 Wydaje się dalekim nadużyciem określenie "obrońcami krzyża" grupy agresywnych, sfanatyzowanych i podjudzanych przez ekstremistycznych polityków biednych ludzi. Oni tam się nie modlą i niczego nie bronią, oni tam są po to, by wylać własne żale i dać upust tłumionej nienawiści do wszystkiego, co ich przerasta.:P Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak wiesz tajnos 13.08.10, 14:17 uzywa się tego określenia w cudzysłowie chyba nie bez przyczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak Joanno sezon ogórkowy chciałabys sama wypełniac? 13.08.10, 14:19 no nie bądź taka... pisz i daj pisać innym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Sa srodki prawne IP: *.lublin.mm.pl 13.08.10, 14:27 Legitymowac terrorystow spod krzyza, ksrsc jak innyh łamiacych prawo, a moją imienniczke skierowac na badania psychiatryczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak nadzwyczaj dyskretny urok demokracji 13.08.10, 15:45 Joanno coś mi sie widzi że nie rozumiesz demokracji... jej siły ale i słabości wydaje mi się że ci się przypomniał cłakiem inny okres psychuszki milicja legitymująca członków zgromadzeń etc... tamto sie nie sprawdziło... lała sie krew nawet ... tymczasem demokracja ma swój urok choć trzeba przyznac że w tej sytuacji wydaje się on byc nader dyskretny... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Radośc z katastrofy smoleńskiej 13.08.10, 14:26 przemek.leniak napisał: > moze ktoś jeszcze chce sie przyznac do radości z katastrofy > smoleńskiej > pytam nawiazujac do szczerości tajnosa który uznał żałobe narodową > za hańbę A czy fakt, że tajnos, tak jak ja także uznaję tygodniową żałobę narodową za hańbę ma coś wspólnego z uważaniem katastrofy w Smoleńsku za radosne wydarzenie? Coś ty chłopie miał z logiki na studiach? Dwa przeprawiane na trzy mniej? Mi Kwiatkowski z "2" na "5" poprawił... tylko dlatego, że w trakcie pierwszego egzaminu zachowałem się "nienarodowo"... i za tą dwóję jeszcze mnie przeprosił. ON... prof. Tadeusz Kwiatkowski, mnie, marnego żaka. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Radośc z katastrofy smoleńskiej 13.08.10, 14:49 qqbek napisał: > A czy fakt, że tajnos, tak jak ja także uznaję tygodniową żałobę narodową za > hańbę ma coś wspólnego z uważaniem katastrofy w Smoleńsku za radosne wydarzenie > ? "Przeginasz" jak Przemcio, Ja nic takiego nie napisałem. Co do tamtej żałoby narodowej - uważam, że była nieco przydługa, ale bioprąc pod uwagę doniosłość zdarzenia, była usprawiedliwiona. Za hańbę mogę uznać niektóre wydarzenia, jakie się rozegrały podczas tej żałoby oraz po jej zakończeniu, a także ich konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Radośc z katastrofy smoleńskiej 13.08.10, 15:07 tajnos.agentos napisał: > "Przeginasz" jak Przemcio, Ja nic takiego nie napisałem. Co do tamtej żałoby > narodowej - uważam, że była nieco przydługa, ale bioprąc pod uwagę doniosłość > zdarzenia, była usprawiedliwiona. Za hańbę mogę uznać niektóre wydarzenia, jaki > e > się rozegrały podczas tej żałoby oraz po jej zakończeniu, a także ich konsekwen > cje. Być może przegiąłem, sugerując się wypowiedzią Przemka a nie Twoją. Niestety nie sposób mi się nie zgodzić z twoją opinią. Stąd też jej poparcie (a raczej odpór dany Przemkowi). Moim skromnym zdaniem żałoba (jakkolwiek długa- mogłaby trwać i miesiąc) miałaby swój wymiar duchowy, gdyby nie te Wawele i inne kwestie z nią związane (w tym publikacja nazwiska Szmajdzińskiego w TVP tuż pod symbolem krzyża- chamstwa nie zniesę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB O co tu chodzi? IP: *.lublin.mm.pl 13.08.10, 15:47 Moim skromnym zdaniem żałoba (jakkolwiek długa- mogłaby trwać i miesiąc) miałaby swój wymiar duchowy, gdyby nie te Wawele i inne kwestie z nią związane (w tym publikacja nazwiska Szmajdzińskiego w TVP tuż pod symbolem krzyża- chamstwa nie zniesę). =qqbek,nie czaję... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak Kuba pisze że 13.08.10, 15:58 znał tak dobrze szmajdzińskiego że wie że ów sie z powodu umieszczenia jego nazwiska pod krzyżem w grobie przewraca... oraz chyba to ze mu sie nie podoba pochówek pary prezydenckiej na Wawelu... chyba tez że załoba powinna byc obchodzona w katakumbach tak żeby nie przeszkadzała w zabawie... tak ten tekst Kuby zrozumiałem... ... przegina? e tam widać pisze co myśli... nikt mu przecie myśli czesać nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak Re: Radośc z katastrofy smoleńskiej 13.08.10, 15:52 e tam Kubo... mnie Kwiatek poprawił z 2 na 4 za pierwszym razem oznajmiając że co prawda powiedziałem dobrze ale on nie wie czy ja umiem... ale co ma logik do wiatraka? tajnos i ty jak powiadasz za hańbe uznajecie i jaki to ma zwiazek z uznawaniem katastrofy za wydarzenie radosne? pytasz oj ma... wspominałem juz że radośc z katastrofy manifestowac chciał klub Tektura jednoczesnie ci ludzie z tego klubu są protoplastami Akcji Krzyż... w jaki sposób ano tu sobie poczytaj mój tekst moznaby dodać sporo więcej na ten temat i jesli c hcesz to sobie dalej o tym pogadamy chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Radośc z katastrofy smoleńskiej 14.08.10, 21:30 przemek.leniak napisał: > tajnos i ty jak powiadasz za hańbe uznajecie > i jaki to ma zwiazek z uznawaniem katastrofy za wydarzenie radosne? > pytasz > oj ma... Przemciu, naprawdę poszukaj jakiegoś dobrego specjalisty...:D > wspominałem juz że radośc z katastrofy manifestowac chciał klub > Tektura jednoczesnie ci ludzie z tego klubu są protoplastami Akcji > Krzyż... Podobno prywatny byznes ma prawo tak sobie działać, ak chce. Ktroś Ci kazał wtedy tam się bawić?:D > moznaby dodać sporo więcej na ten temat i > jesli c hcesz to sobie dalej o tym pogadamy > chcesz? Nie chcę. Wisi mi to.:P Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak jaki znów prywatny biznes? 16.08.10, 16:45 tajnos ty jesteś leń jakich mało naprawdę ... po pierwsze klub tektura wo ogóle to jest nieformalna grupą anarchistów skupiona wokół Szymona Pietrasiewicza i Michała Wolnego (tego od rowerów nmiedzy innymi) a po drugie to on zeruje na dotowanym przez Urząd Miasta Lublin stowarzyszeniu "Sztukon" (którego zreszta młody pietrasiewicz jest członkiem) Stowarzyszenie to wynajmuje za bezcen budynek i podobno prowadzi w nim świetlicę dla dzieci i klub seniora (co miasto dotuje) Tektura zaś cóz no jest to grupa dzieci lubelskich notabli które w związku z bezkarnością i wsparciem jakie zapewnia im lubelska PO (która włada wszak miastem) robią faktycznie co chcą... ... ale żeby toto biznesem nazywać? tajnos tajnos... ... tobie to tylko Palikot tylko palikot bo poza tym słowem to ty nic a nic ni kumasz i kuwety nijak nie ogarniasz Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: jaki znów prywatny biznes? 17.08.10, 08:33 przemek.leniak napisał: > tajnos ty jesteś leń jakich mało naprawdę > ... Przeszkadza? > po pierwsze klub tektura wo ogóle to jest nieformalna grupą > anarchistów skupiona wokół Szymona Pietrasiewicza i Michała Wolnego > (tego od rowerów nmiedzy innymi) > a po drugie to on zeruje na dotowanym przez Urząd Miasta Lublin > stowarzyszeniu "Sztukon" (którego zreszta młody pietrasiewicz jest > członkiem) > Stowarzyszenie to wynajmuje za bezcen budynek i podobno prowadzi w > nim świetlicę dla dzieci i klub seniora (co miasto dotuje) > Tektura zaś cóz no jest to grupa dzieci lubelskich notabli które w > związku z bezkarnością i wsparciem jakie zapewnia im lubelska PO > (która włada wszak miastem) robią faktycznie co chcą... > ... Wali mnie to - "nie mój cyrk, nie moje małpy". W tym kraju publiczne pieniąchy marnuje się na wiele różnych sposobów.:P > ale żeby toto biznesem nazywać? > tajnos tajnos... > ... Jak zwał, tak zwał. Jedni toto nazywyają byznesem, a inni bandę warchołów i oszołomów spod Pałacu Prezydenckiego nazywają Obrońcami Krzyża. Każdemu wedle potrzeb.:P > tobie to tylko Palikot > tylko palikot > bo poza tym słowem to ty nic a nic ni kumasz > i kuwety nijak nie ogarniasz Przemciu, fobie są uleczalne, naprawdę. Może umówię Cię z niezłym psychoterapeutą - chcesz?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman masz leniaku problem IP: *.centertel.pl 13.08.10, 15:50 z czym? - nie mam pojęcia, ale masz - poczytaj swoje posty za tydzień a sam to spostrzeżesz. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak znowu udajesz bosman 13.08.10, 15:53 ech z toba jest ten problem że wciaż udajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Radośc z katastrofy smoleńskiej IP: *.lublin.mm.pl 17.08.10, 15:04 Jaka radosc, czlowieku, wielu porządnych ludzi zginelo, wielu nieporządnych - nie... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak no taka zwykła radość Joanno 17.08.10, 15:08 ja sobie myślę ze wielu ludzi się ucieszyło a teraz się im głupio przyznać ale ta radość wyłazi z nich przy różnych okazjach... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: no taka zwykła radość Joanno 17.08.10, 16:02 przemek.leniak napisał: > ja sobie myślę ze wielu ludzi się ucieszyło > a teraz się im głupio przyznać > ale ta radość wyłazi z nich przy różnych okazjach... Do mnie Przemku pijesz? Ja szczerze całą tą hucpę z pogrzebem LK na Wawelu i tygodniową żałobą narodową uznaję za naszą hańbę. Tak, jak wtedy, gdy widzę Macierewicza w telewizorni, sugerującego, że ważniejszej z wizyt nie obsłużono tak, jak oficjalnej wizyty państwowej. Przypomnę więc Tobie, gwoli porozumienia, że władze rosyjskie Kaczuchy nie zapraszały i zapraszać nie chciały. 10 kwietnia Kaczucha wprosiła się sama, w związku z olaniem Kaczuchy przez władze FR podczas oficjalnych obchodów. Nie nam dochodzić, kto bezpośrednio winien jest właściwej katastrofy lotniczej, od tego mamy śledczych i prokuratorów. W jednym jednak Palikotowi muszę przyznać rację- pośrednio winna jest chora ambicja Lecha Kaczyńskiego, który nie był w stanie znieść wykluczenia go z oficjalnych obchodów. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak powiadaja uderz w stół... Kubo... 17.08.10, 17:10 do nikogo akurat nie piłem poważnie... ... dlatego też do twojej spowiedzi ideologicznej się nie odniosę... chcesz to kłóc się sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronia tablica "pamiątkowa" IP: *.nplay.net.pl 17.08.10, 16:12 Chyba najwyższy czas zakończyć sprawę Smoleńska,tablic pamiątkowych,pomników i krzyży smoleńskich...Najwyższy czas zdelegalizować PiSdniętych i całą tą partyjkę oszołomów i ludzi nienawistnych,plujących jadem i mieszającym w rozwón Polski W PiSie nie ma patriotów.To zaślepieni karierowicze,karły polityczne,którzy nie mogą sobie podarować przegranej w wyborach prezydenckich. Ludzie mają dosyć.I nie tylko młodzi.Są równierz starsze osoby,mające dosyć rozróby w wykonaniu PiSdniętych zdrowo.A opto przykład na ludzki rozsądek: Tuż przed godziną 14 do tablicy upamiętniającej ofiary katastrofy smoleńskiej podszedł starszy mężczyzna i rzucił w jej kierunku słoikiem z fekaliami Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Zgodnie z tą logiką... 17.08.10, 16:19 ...trzeba by wszystkie partie polityczne w Polsce zdelegalizować. Uwierz mi Broniu, w swoim dość przewlekłym żywocie, miałem już (nie)przyjemność obcować zarówno z działaczami PO, SLD, PiS... jak i wcześniejszych formacji (do PZPR i SD wstecz włącznie). Czy w PiS nie ma patriotów? Nie sądzę, na pewno są. Czy są w większości? Śmiem wątpić. Sam, osobiście, uważam PiS za taką niezdrową wariację na temat NSDAP... ale nie pozwala mi to spostrzeżenie na nijakie ataki na ogół aktywistów tej partii. Tak jak w każdym chlewie- znajdzie się i świnia pełną gębą i szczur, liczący tylko na profity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronia Re: Zgodnie z tą logiką... IP: *.nplay.net.pl 17.08.10, 20:37 Tak,masz rację.Może zbyt ostro oceniłam wszystkich działaczy,w tym PiS.Wszędzie są wyjątki. Ale to są takie spostrzeżen ia w moim długim życiu.Poznałam wiele partii,stowarzyszeń itp Odpowiedz Link Zgłoś