Dodaj do ulubionych

Cud bez majtek

22.10.10, 17:34
Podobno taki cud zdarzył się w Lublinie w 1929 r. Relacja jest tutaj
Świadczy to o poczuciu humoru przedwojennych kom... socjaluchów :)
Jeżeli natomiast chodzi o ten dokument, to ciekaw jestem, czy przydomki wojów Mieszka I też będą zamazywać z powodu ustawy o ochronie danych osobowych.
Obserwuj wątek
    • tajnos.agentos Re: Cud bez majtek 22.10.10, 19:48
      hoacyn napisał:

> Podobno taki cud zdarzył się w Lublinie w 1929 r. Relacja jest tutaj
      > Świadczy to o poczuciu humoru przedwojennych kom... socjaluchów :)

Dzień bez steku wyzwisk na forum jest dla niektórych dniem straconym... :D

> Jeżeli natomiast chodzi o ten dokument, to ciekaw jestem, czy przydomki wojów Mieszka I
      > też będą zamazywać z powodu ustawy o ochronie danych osobowych.

Ależ oczywiście, że nie! Nie wolno się wyśmiewaś z PiSuarowych świętości...
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8555332,PiS_chce_pilnowac_internetu__Powola_specjalny_zespol.html
      Co innego robić sobie ponure, prostackie jaja z tych, których preziu kurdupel nie lubi - to jest zdrowy polski patryjotyczny humor...:D
    • qqbek Re: Cud bez majtek 22.10.10, 19:50
      hoacyn napisał:

> Podobno taki cud zdarzył się w Lublinie w 1929 r. Relacja jest tutaj
      > Świadczy to o poczuciu humoru przedwojennych kom... socjaluchów :)

No cóż... jak ciebie włochate stworzonko spomiędzy nóg rączej, żydowskiej gosposi śmieszy, to trudno, zdarzają się i takie przypadki... na paradę może kiedyś się odważysz pójść.
      Mnie zapewne widok taki nieźle by nakręcił :)
      • zubelz Re: Cud bez majtek 22.10.10, 19:58
        Tu masz przykład że w na całym świecie dewiantów nie brak. Gustują w dzieciach!
    • hoacyn Ukryty przekaz Komunistycznej Partii Chin 22.10.10, 20:25
      W znanym przeboju rozsławiającym nasza metropolię pt. Lubelski full anonimowy autor odnalzł ukryty przekaz. W internetowej encyklopedii czytamy: "Tekst piosenki mówi o tragedii kondora peruwiańskiego, który pierwsze jajo zniósł, drugie jajo zniósł, trzecie jajo zniósł, a potem umarł, choć ledwo uświadomił sobie, że ma dzieci. Fragment ten, to apel do ludu, szerzący politykę 1 dziecka." No to już wiadomo, kto sponsoruje oglądanie tego filmiku w internetcie (3,5 miliona odsłon!!!) - to chińscy komuniśc!
      Nie wiem jeszcze, co oznaczają ruchy wokalistki wyraźnie naśladującej ruchy kondora zrywającego się do lotu. Może to jest wezwanie do rewolucji? Tą interpretację wydaje się potwierdzać słowa: "nad Lublin nadleciało stado WRON". Hm, trudna sprawa... :)))
      • zubelz Re: Ukryty przekaz Komunistycznej Partii Chin 22.10.10, 20:38
        Taak . Jesteś Trudny przypadek. Nie do uleczenia!. Pytałem w Abramowicach i Jarosławiu. Smutna diagnoza! Nie do wyleczenia Debilizm wrodzony!
        • tajnos.agentos Re: Ukryty przekaz Komunistycznej Partii Chin 22.10.10, 20:49
          To bardzo charakterystyczne dla elektoratu tak zwanej "patriotycznej prawicy". Nie ma czym się przejmować.:)
          • zubelz Re: Ukryty przekaz Komunistycznej Partii Chin 22.10.10, 20:56
            "Zobacz tu forum.gazeta.pl/forum/w,62,117866784,117866784,Nadszedl_weekend_wiec_sprawy_intymne_.html
            Mam nadzieję że zacznie się ciekawa dyskusja.
            • hoacyn Re: Ukryty przekaz Komunistycznej Partii Chin 22.10.10, 21:28
              Jak będziecie grzeczni, to wam powiem, pod iloma nickami jeszcze piszę na tym forum :)
              • wampir-wampir Re: Ukryty przekaz Komunistycznej Partii Chin 22.10.10, 21:37
                A skąd pomysł, że jesteśmy ciekawi? Oj, Ptaśku, Ptaśku... :-)))
              • tajnos.agentos Re: Ukryty przekaz Komunistycznej Partii Chin 22.10.10, 22:12
                A wuj mnie to obchodzi, Ty se wyobraź - o ile Twój hardware posiada opcję "wyobraźnia".:P
              • hoacyn Re: Ukryty przekaz Komunistycznej Partii Chin 23.10.10, 00:14
                > Jak będziecie grzeczni, to wam powiem, pod iloma nickami jeszcze piszę na tym f
                > orum :)

Więc skoro jesteście tacy grzeczni, to wam powiem: pod żadnym :))))
                • zubelz Re: Ukryty przekaz Komunistycznej Partii Chin 23.10.10, 00:19
                  hoacyn napisał:

> > Jak będziecie grzeczni, to wam powiem, pod iloma nickami jeszcze piszę na
                  > tym f
                  > > orum :)
                  >
                  > Więc skoro jesteście tacy grzeczni, to wam powiem: pod żadnym :))))

Zgadnij kogo to obchodzi?
                  • hoacyn Re: Ukryty przekaz Komunistycznej Partii Chin 23.10.10, 00:22
                    > Zgadnij kogo to obchodzi?

Jakby cię to nie obchodziło, to byś się nie wypowiedział :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka