Forum   mundial 2006

mundial 2006

(24 wyniki)
  • W których pubach/klubach będzie można ogladac mundial 2006?
  • Jako że od piątku Mundial, na sąsiednim, mniej zobowiązującym forum startujemy z ekspercką LIGĄ TYPERÓW o tytuł WIELKIEGO ANTYCYPATORA <palacz> Wszystkie zasady objaśnione tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13380&w=43138103 W miarę możliwości wpisujmy się już tam. Dajecie.
  • Jeden nazwie to nachalną reklamą, drugi słuszną sugestią... Oceńcie sami. www.tosiewytnie.com/mundial.html Legendarny HooR WooYooW - "Kto Tak Gra? (Biało-Czerwoni)" Alternatywny Przebój Mundialu 2006 Miłego Słuchania / Kibicowania !!!
  • zawsze zastanawiało mnie to czy kolegium redakcyjne rzeczywiście czyta wszystkie uzasadnienia i odpowiedzi na takie plebiscyty...bo w każdym razie te co wygrywają są ani błyskotliwe ani zabawne....wszystkie wyróżnione zaś zapewne przyszły jako pierwsze.Niestety brzmią jak bełkot nieopierzonej licealistki
  • 32 drużyny w ośmiu grupach MŚ. 4 koszyki... Ktoś wie w przybliżeniu jak mógłby wygladać podział? Ranking FIFA to jedno, ale jeszcze te kryteria georgaficzne. Nie chce mi się czekać do grudnia :/
  • Anglia sobie nie poradzi - remis, Szwecja da radę, a Argentyna wygra w cuglach !! ☺
  • otwieram wontek z dzisiejszymi typami : Anglia - Paragwaj typ 1 (wygrana Angli) Szwecja - Trinidad i Tobago typ 1 (wygrana Szwecji ) Argentyna - Wybrzeże Kości Słoniowej typ 1 (wygrana Argentyny) www.erzaweb.com/FDP/Cameron%20Diaz.jpg she's waiting for you :)
  • Kupmy go od Niemców będzie na Euro 2012!
  • Ogladalismy mecz zarowno Niemcow z Kostaryka , jak i potem Polski z Ekwadorem. Dopingowalam glosno, Polakom oczywiscie, wystroilam sie nawet w czapeczke z dzwonkami i szaliczkiem bialo-czerwonym,ktore to moj maz zakupil w zeszlym roku , gdy byl na meczu zuzlowym. I co? Tylko sie upocilam, wkurzylam, co to bedzie dalej? Moze Atob zna odpowiedz? Bede dalej kibicowac bez wzgledu na wyniki, ale czapki juz nie wloze, o nie....
  • sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73035,3406055.html szczerze polecam :))))
  • Dzisiaj rozpoczynaja sie Mistrzostwa Swiata w pilce noznej.Dzisiaj gra Polska z Ekwadorem.Mecz o 22-ej.Ogladacie? Wasi mezowie ogladaja? Mam nadzieje,ze tym razem nasza druzyna nas nie zawiedzie.
  • Dzisiaj święto footbalu, czyli piłeczki kopanej. Po miesiącu ostrych zmagań do finałowego starcia przystąpią dwie drużyny, które pokonały wszystkich przeciwników i zmierzą się o najwyższe trofeum. Włochy i Francja. Napewno piłkarze wzniosą sie na wyżyny swych możliwości i uraczą nas kibiców wspaniałym widowiskiem. No to czekamy do wieczora . Niech zwycięży najlepszy... 9 lipca 2006 , Stadion Olimpijski w Berlinie , godz. 20:00 WŁOCHY - FRANCJA
  • Chopy musimy se jedna zasada obrac ,niech typy podaje ten kto ostatni w tabeli jest.I tak pokolei na wierch.Niech osoba co prowadzi podaje typy ostatnio. Bo jakby wszyscy grali na tego co pierwsze miejsce mo to wszyscy majom ta sama ilosc punktow i to sie nie rozstrzygnie.Chyba,ze mocie jaki inny pomysl ? Myslolech,aby typy komus na email pszysylac i wtedy byloby OK. Mnie od 12-22 nima przez caly tydzien,bo musza na budowie ujkowi pomoc. A my se tam po szychcie lubimy tego tego ;)no i j...
  • Holandia - Serbia Czarnogóra Meksyk - Iran Portugalia - Angola
  • Jo proponuja za kazdy wygrany typ dac 3 punkty,a za kazdy przegrany -3 Bowiem typowanie dokladnych wynikow to loteria :-) Szloby zebrac tych co dzis dobrze wytypowali spotkania i dac im za mecz 3 punkty.A pod koniec mundialu wygrana w postaci randki z Cameron Diaz jak wyglondo wygrana : pszodek www.uknet.net/showcase/Signedpics/cameron_diaz3_2.sized.jpg www.cycnet.com/shengli/images/50xgnl/cameron%20diaz.jpg zadek: pocalujmniewdupe.pl/index_img/dupcia.jpg onephoto.net...
  • Na naszym forum mało jest miejsca na posty związane ze sportem. A szkoda. Do Mundialu zostało niecałe 2 miesiące. Polska zagra z Niemcami, Ekwadorem i Kostaryką w grupie A finałów piłkarskich mistrzostw świata. Mistrzostwa odbędą się w dniach 9 czerwca - 9 lipca 2006 roku w Niemczech. To, że Mundial jest tak blisko nas to niesamowita okazja aby zobaczyć gwiazdy piłki nożnej. A zapowiada się ciekawie. Ja nie mogę się doczekać.
  • Zaczyna się cyrk zwiazany z szaleństwem piłki.Ciekawe jak w następującym miesiącu bedą się zachowywać feministki.Dla najbardziej fanatycznych feministek mam racjonalną rade,nie przeszkadzać,latać po browary,nie dyskutować,wykonywać swoje podstawowe obowiązki,a najważniejsze nie wyłanczać telewizora.Chłopy my teraz pany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się