Dodaj do ulubionych

Co to jest! Co to za forum?!

29.11.10, 18:22
Nie ma normalnych dyskusji o zyciu tylko jakies pieprzone partyjne wpisy?!
Nic tylko propaganda!
Jest sniezyca w miescie a wy o radnych o tych co do koryta? To juz jasne kto to pisze!
Obserwuj wątek
    • jola.iza1 Re: Śnieżyca?? 29.11.10, 18:33
      Upss, , dzie ona jest, ta śnieżyca??
      • przemek.leniak może ma zakłócenia w tv 29.11.10, 21:24
        i widzi że śniezyca...
        zagladam sobie na kamerkę z centrum Lublina i co?
        nie widać snieżycy
        bo kamerka nie ma zakłóceń ;-)
    • przemek.leniak ja jestem z PPS 29.11.10, 21:21
      Polska Partia Socjalistyczna
      a waćpan skąd?
      • tajnos.agentos Re: ja jestem z PPS 30.11.10, 09:47
        Skąd by nie był, ma rację.
        Jestem bezpartyjny i programowo apolityczny, tylko nie lubię PiSiorów oraz im podobnych.
        • Gość: JB Po to skakał IP: *.lublin.mm.pl 30.11.10, 12:25
          Po to Wałęsa skakał przez płot,by kazdy klikał, co chce... Nawet,by Jacek Kurski u Lisa ział nienawiscią jak ci z KRL-D.
          • hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 12:29
            > Po to Wałęsa skakał przez płot,by kazdy klikał, co chce... Nawet,by Jacek Kursk
            > i u Lisa ział nienawiscią jak ci z KRL-D.

Wałęsa nie skakał przez płot, tylko go przywieźli motorówką. Czyli po to Wałęsę przywieźli motorówką, by kazdy klikał, co chce :)
            • pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 13:01
              A ja mam psa, malego psa
              Znalazlem go w ogrodku...
              pzdr
              • hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 13:20
                Kiedy Lech Wałęsa wysiadał z motorówki, zapewnie nie spodziewał się, że trzy dekady później 55-letnia wówczas gwiazda komuszej telewizji zostanie uznana za kłamcę lustracyjnego.

TW Marlena
                • tajnos.agentos Re: Po to skakał 30.11.10, 13:23
                  A ja mam dużego psa. To jest straszny kanapowiec. Jeden lubi rybki, a drugi pipki.
                  • pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 13:42
                    Moj piesek jest maly. Wazy 20 kilo i ma kwadratowa glowe. Kocha piwo, koty i telewizje. Uwielbia male dzieci! Z odrobina chrzanu nawet ja je lubie, o ile sa dobrze wysmazone. Moj piesek woli surowe, nie wiedziec czemu.
                    BTW Tajnosie dzieki za twoja rade dotyczaca surowizny. Moj piesek teraz nie chce jesc nic innego. Troche mu z pyska smierdzi ale mysle, ze to dla tego, ze nie lubi myc zebow.

Tym co zaraz zaczna szczekac, ze mastiffy i pitbule to agresywne psy gwarantuje, ze nie. Sa tylko glupi wlasciciele i na tym koncze temat zwierzatek domowych :)
                    pzdr.
                    • hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 13:49
                      Teraz każdy TW uważa się za ofiarę komuszego reżimu. A jak się pieniążki brało od ubeków, to dobrze było?
                    • tajnos.agentos Re: Po to skakał 30.11.10, 14:14
                      Mój waży 40 kilo... Co do smrodu, być może coś mu dolega np. kamień nazębny. Powinien od czasu do czasu coś gryźć. (patyki, kości itd.).:)
                      • hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 14:27
                        Mój waży 40 kilo... Co do smrodu, być może coś mu dolega

No to rzeczywiście dużego masz...
                      • pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 14:45
                        A gryzie gryzie... Kosci i Kwiat Mlodziezy Walijskiej, ktora w ramach "musi sie wyszumiec" wystaje pod moim lokalnym sklepem.
                        Po kosciach mu smierdzi jeszcze bardziej.
                        pzdr.
                        • tajnos.agentos Re: Po to skakał 30.11.10, 14:47
                          W takim razie, nic się nie da zrobić. Widocznie "ten typ tak ma".;)
                  • hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 14:02
                    Podobno Polska płaci za ruski gaz znacznie więcej niż wynosi średnia cena dla krajów EU. Ciekawe, co lub kogo Rosjanie kupują za tą nadwyżkę: www.patriota.pl/92_esbecja_wiecznie_zywa/
                    • pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 15:53
                      Nieprawda. Polska placi za gaz stosunkowo malo. Najwiecej placi UK i Irlandia. Ich gaz w calosci pochodzi ze Szwecji a ten jest o wiele drozszy niz rosyjski.
                      Nie wierz w te propagandowe bzdury. Nie wiek kto wymysla te banialuki, ale musi byc albo bardzo zmeczony, albo miec duzo za duzo czas, albo byc niespelna rozumu.
                      pzdr.
                      • hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 15:56
                        Mówiłem o rosyjskim gazie, a nie szwedzkim: niezalezna.pl/artykul/przeplacimy_1_5_mld_zl_za_gaz_z_rosji/41811/1
                        • pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 16:21
                          Ja rowniez, napomnialem tylko o szwedzkim bo jest o wiele drozszy niz rosyjski. Powtarzam: polska placi stosunkowo malo z gaz. Nie czytaj szmatlawcow (szczegolnie tych niezaleznych jedynie z nazwy) tylko zerknij do powaznych periodykow albo przynajmniej w zestawienie EU dotyczace cen za gaz w panstwach wspolnoty. Nie daj sie omamic propagandowcom pieprz@cym trzy po trzy!
                          pzdr
                          • hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 16:32
                            He he, to podaj link to tych "poważnych preriodyków" :))
                            • pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 16:50
                              A prosze uprzejmie. Tutaj masz ceny wszystkich krajow europejskich w przeliczeniu na Euro. Musisz tylko przewinac strone w dol a zobaczysz piekna tabelke z porownaniem tak cen za gaz jak i za prad.
                              pzdr
                              • hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 17:43
                                Na tej stronie są ceny dla obiorców indywidualnych, a nie ceny, jakie Polska płaci Rosji za gaz. Ceny "na wyjściu" regulowane są w Polsce urzędowo: biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/415597,urzad_regulacji_energetyki_nie_pozwala_pgnig_podniesc_ceny_gazu.html
                                • pogarda Re: Po to skakał 01.12.10, 11:03
                                  Oczywiscie, ze sa to ceny dla odbiorcow indywidualnych, bo tylko takie sa istotne dla przecietnego platnika. Z reszta o tym caly czas rozmawialismy, czyz nie?
                                  Rosja wersyfikuje ceny dla odbiorcow i jest to naturalne prawo rynku. Odleglosc przesylu gazu, dlugosc kontraktu, wiielkosc kontraktu - te i wiele innych faktorow maja wplyw na ostateczna cene.
                                  I tak dla przykladu jesli Niemcy zamowia od Rosji trzy razy wiecej gazu niz Polska i podpisza kontrakt na 50 lat dluzej niz my, cena dla Niemcow bedzie duzo nizsza, niz dla Polski.
                                  Nie rozumiem o co ten caly zgielk? Finalna cena dla odbiorcy indywidualnego jest, musisz przyznac dosc atrakcyjna w porownaniu do innych krajow europejskich. Rosji rowniez nie placimy tak duzo jak to niektorzy strasza. Wystarczy sprawdzic ceny gieldowe gazu ziemnego.
                                  pzdr.
                          • przemek.leniak Grunt żeby ten gaz był 30.11.10, 16:38
                            bo jakby go nagle zabrakło...
                            to...
                            trzeba bedzie palić polityków
                          • tajnos.agentos Re: Po to skakał 01.12.10, 08:40
                            pogarda napisał:

> Powtarzam: polska placi stosunkowo malo z gaz. Nie czytaj szmatlawcow (szczego
                            > lnie tych niezaleznych jedynie z nazwy) tylko zerknij do powaznych periodykow a
                            > lbo przynajmniej w zestawienie EU dotyczace cen za gaz w panstwach wspolnoty. N
                            > ie daj sie omamic propagandowcom pieprz@cym trzy po trzy!
                            > pzdr

Daj pitokowi spokój, nie warto... On tego i tak nie zrozumie, bo on nie jest od rozumienia. On jest od spamowania w imieniu pewnych marginalnych grupek oszołomów, które w ten sposób podbudowują sobie własne ego, bo wydaje im się że są ich milijony a głos ich brzmi potężnie.:)))
                            • hoacyn Re: Po to skakał 01.12.10, 09:27
                              Odpieprz się, trollu :)
                              • tajnos.agentos Re: Po to skakał 01.12.10, 09:39
                                hoacyn napisał:

> Odpieprz się, trollu :)

Dokładnie tak: spadaj trollu na twoje ulubione forum.:D
                      • Gość: j2 Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa IP: *.lublin.mm.pl 30.11.10, 16:49
                        To z rzepy, chyba że rzepa to dla ciebie też szmatławiec.
                        "W III kwartale br. 1000 m sześc. gazu Gazprom sprzedawał średnio po 318 dol., w tym czasie cena w USA wynosiła 140 dol. Gazprom stosuje politykę dywersyfikacji cen dla poszczególnych odbiorców. Polska (według wicepremiera Pawlaka) będzie płacić od 350 do 370 dol. za 1000 m sześc., 50 dol. więcej niż średnia cena dla innych krajów członków UE! Dla porównania Statoil za gaz liczy 282 dol. za 1000 m sześc."

Tracimy na tym ok 500 milionów rocznie i nie ma się co dziwić, że polską rządzą słuzby rosyjskie i niemieckie, a nasze tuski, kaczory czy inne łaziły na kolanach. To tylko gaz, a jest jeszcze ropa, telekomunikacja, . Dlatego sa monopole, bo skorumpowani politycy stworzyli je dla tych którzy ich trzymają za mordę, i dlatego większość naszych głównych wybrańców to są byli tajni współpracownicy.
                        www.rp.pl/artykul/569043.html
                        • pogarda Re: Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa 30.11.10, 16:55
                          Jeszcze raz powtarzam ceny w polsce nie sa tak wysokie jakby sie wydawalo tutaj mozesz zobaczyc sobie nie tylko ceny za gaz, elektrycznosc a nawet prownac emisje CO2, ktory kraj wykozystuje najwiecej energi ze zrodel tzw renowalnych itp itd.
                          pzdr
                          • Gość: j2 Re: Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa IP: *.lublin.mm.pl 30.11.10, 17:40
                            ciężko dyskutować. To jak mają być drogie żebyś uznał je za drogie? W porównaniu z usa - $140 czy statoil $280 polskie 350 to drogo. Nie wiem jakie są ceny odbiorców, bo polskie ceny wciąż mogą być niskie, w końcu u nas socjalizm dopiero się buduje a reszcie unii utrwala.
                            • Gość: malpa Re: Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 22:00
                              no widzisz , to forum tak już ma
                              i to jest jego uroda
                              a ty ładna jesteś? pewnie ładna i zgrabna
                              ale jam fisia
                              fisia na punkcie koziołka lubelskiego
                              i koziołka matołka - dlatego tu piszę
                              mam jeszcze ZOO - chcesz się do niego dołączyć?
                            • tajnos.agentos Re: Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa 01.12.10, 09:52
                              Jełopie numer 2, zanim zaczniesz dyskutować, sprawdź jakie są kursy gazu ziemnego na światowych giełdach i nie pieprz jak potłuczony, bo to się już robi nudne.:D
                              • Gość: malpa Re: Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 10:04
                                wybaczam ci tajnosie, wiem, że piszesz z Poprawczaka
                                ja ci nawet mogę paczkę żywnościową przesłać, bo gdy głód to jest przecież niedokrwienie mózgu
                                ten post wczśniejszy był do atuorki postu, ten dla ciebie
                                uważaj na mróz
                                z ciepłymi pzdrowieniami malpa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka