ko-fankabeauty 29.11.10, 18:22 Nie ma normalnych dyskusji o zyciu tylko jakies pieprzone partyjne wpisy?! Nic tylko propaganda! Jest sniezyca w miescie a wy o radnych o tych co do koryta? To juz jasne kto to pisze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.leniak może ma zakłócenia w tv 29.11.10, 21:24 i widzi że śniezyca... zagladam sobie na kamerkę z centrum Lublina i co? nie widać snieżycy bo kamerka nie ma zakłóceń ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak ja jestem z PPS 29.11.10, 21:21 Polska Partia Socjalistyczna a waćpan skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: ja jestem z PPS 30.11.10, 09:47 Skąd by nie był, ma rację. Jestem bezpartyjny i programowo apolityczny, tylko nie lubię PiSiorów oraz im podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Po to skakał IP: *.lublin.mm.pl 30.11.10, 12:25 Po to Wałęsa skakał przez płot,by kazdy klikał, co chce... Nawet,by Jacek Kurski u Lisa ział nienawiscią jak ci z KRL-D. Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 12:29 > Po to Wałęsa skakał przez płot,by kazdy klikał, co chce... Nawet,by Jacek Kursk > i u Lisa ział nienawiscią jak ci z KRL-D. Wałęsa nie skakał przez płot, tylko go przywieźli motorówką. Czyli po to Wałęsę przywieźli motorówką, by kazdy klikał, co chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 13:01 A ja mam psa, malego psa Znalazlem go w ogrodku... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 13:20 Kiedy Lech Wałęsa wysiadał z motorówki, zapewnie nie spodziewał się, że trzy dekady później 55-letnia wówczas gwiazda komuszej telewizji zostanie uznana za kłamcę lustracyjnego. TW Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Po to skakał 30.11.10, 13:23 A ja mam dużego psa. To jest straszny kanapowiec. Jeden lubi rybki, a drugi pipki. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 13:42 Moj piesek jest maly. Wazy 20 kilo i ma kwadratowa glowe. Kocha piwo, koty i telewizje. Uwielbia male dzieci! Z odrobina chrzanu nawet ja je lubie, o ile sa dobrze wysmazone. Moj piesek woli surowe, nie wiedziec czemu. BTW Tajnosie dzieki za twoja rade dotyczaca surowizny. Moj piesek teraz nie chce jesc nic innego. Troche mu z pyska smierdzi ale mysle, ze to dla tego, ze nie lubi myc zebow. Tym co zaraz zaczna szczekac, ze mastiffy i pitbule to agresywne psy gwarantuje, ze nie. Sa tylko glupi wlasciciele i na tym koncze temat zwierzatek domowych :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 13:49 Teraz każdy TW uważa się za ofiarę komuszego reżimu. A jak się pieniążki brało od ubeków, to dobrze było? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Po to skakał 30.11.10, 14:14 Mój waży 40 kilo... Co do smrodu, być może coś mu dolega np. kamień nazębny. Powinien od czasu do czasu coś gryźć. (patyki, kości itd.).:) Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 14:27 Mój waży 40 kilo... Co do smrodu, być może coś mu dolega No to rzeczywiście dużego masz... Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 14:45 A gryzie gryzie... Kosci i Kwiat Mlodziezy Walijskiej, ktora w ramach "musi sie wyszumiec" wystaje pod moim lokalnym sklepem. Po kosciach mu smierdzi jeszcze bardziej. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Po to skakał 30.11.10, 14:47 W takim razie, nic się nie da zrobić. Widocznie "ten typ tak ma".;) Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 14:02 Podobno Polska płaci za ruski gaz znacznie więcej niż wynosi średnia cena dla krajów EU. Ciekawe, co lub kogo Rosjanie kupują za tą nadwyżkę: www.patriota.pl/92_esbecja_wiecznie_zywa/ Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 15:53 Nieprawda. Polska placi za gaz stosunkowo malo. Najwiecej placi UK i Irlandia. Ich gaz w calosci pochodzi ze Szwecji a ten jest o wiele drozszy niz rosyjski. Nie wierz w te propagandowe bzdury. Nie wiek kto wymysla te banialuki, ale musi byc albo bardzo zmeczony, albo miec duzo za duzo czas, albo byc niespelna rozumu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 15:56 Mówiłem o rosyjskim gazie, a nie szwedzkim: niezalezna.pl/artykul/przeplacimy_1_5_mld_zl_za_gaz_z_rosji/41811/1 Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 16:21 Ja rowniez, napomnialem tylko o szwedzkim bo jest o wiele drozszy niz rosyjski. Powtarzam: polska placi stosunkowo malo z gaz. Nie czytaj szmatlawcow (szczegolnie tych niezaleznych jedynie z nazwy) tylko zerknij do powaznych periodykow albo przynajmniej w zestawienie EU dotyczace cen za gaz w panstwach wspolnoty. Nie daj sie omamic propagandowcom pieprz@cym trzy po trzy! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 16:32 He he, to podaj link to tych "poważnych preriodyków" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Po to skakał 30.11.10, 16:50 A prosze uprzejmie. Tutaj masz ceny wszystkich krajow europejskich w przeliczeniu na Euro. Musisz tylko przewinac strone w dol a zobaczysz piekna tabelke z porownaniem tak cen za gaz jak i za prad. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hoacyn Re: Po to skakał 30.11.10, 17:43 Na tej stronie są ceny dla obiorców indywidualnych, a nie ceny, jakie Polska płaci Rosji za gaz. Ceny "na wyjściu" regulowane są w Polsce urzędowo: biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/415597,urzad_regulacji_energetyki_nie_pozwala_pgnig_podniesc_ceny_gazu.html Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Po to skakał 01.12.10, 11:03 Oczywiscie, ze sa to ceny dla odbiorcow indywidualnych, bo tylko takie sa istotne dla przecietnego platnika. Z reszta o tym caly czas rozmawialismy, czyz nie? Rosja wersyfikuje ceny dla odbiorcow i jest to naturalne prawo rynku. Odleglosc przesylu gazu, dlugosc kontraktu, wiielkosc kontraktu - te i wiele innych faktorow maja wplyw na ostateczna cene. I tak dla przykladu jesli Niemcy zamowia od Rosji trzy razy wiecej gazu niz Polska i podpisza kontrakt na 50 lat dluzej niz my, cena dla Niemcow bedzie duzo nizsza, niz dla Polski. Nie rozumiem o co ten caly zgielk? Finalna cena dla odbiorcy indywidualnego jest, musisz przyznac dosc atrakcyjna w porownaniu do innych krajow europejskich. Rosji rowniez nie placimy tak duzo jak to niektorzy strasza. Wystarczy sprawdzic ceny gieldowe gazu ziemnego. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak Grunt żeby ten gaz był 30.11.10, 16:38 bo jakby go nagle zabrakło... to... trzeba bedzie palić polityków Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Po to skakał 01.12.10, 08:40 pogarda napisał: > Powtarzam: polska placi stosunkowo malo z gaz. Nie czytaj szmatlawcow (szczego > lnie tych niezaleznych jedynie z nazwy) tylko zerknij do powaznych periodykow a > lbo przynajmniej w zestawienie EU dotyczace cen za gaz w panstwach wspolnoty. N > ie daj sie omamic propagandowcom pieprz@cym trzy po trzy! > pzdr Daj pitokowi spokój, nie warto... On tego i tak nie zrozumie, bo on nie jest od rozumienia. On jest od spamowania w imieniu pewnych marginalnych grupek oszołomów, które w ten sposób podbudowują sobie własne ego, bo wydaje im się że są ich milijony a głos ich brzmi potężnie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Po to skakał 01.12.10, 09:39 hoacyn napisał: > Odpieprz się, trollu :) Dokładnie tak: spadaj trollu na twoje ulubione forum.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa IP: *.lublin.mm.pl 30.11.10, 16:49 To z rzepy, chyba że rzepa to dla ciebie też szmatławiec. "W III kwartale br. 1000 m sześc. gazu Gazprom sprzedawał średnio po 318 dol., w tym czasie cena w USA wynosiła 140 dol. Gazprom stosuje politykę dywersyfikacji cen dla poszczególnych odbiorców. Polska (według wicepremiera Pawlaka) będzie płacić od 350 do 370 dol. za 1000 m sześc., 50 dol. więcej niż średnia cena dla innych krajów członków UE! Dla porównania Statoil za gaz liczy 282 dol. za 1000 m sześc." Tracimy na tym ok 500 milionów rocznie i nie ma się co dziwić, że polską rządzą słuzby rosyjskie i niemieckie, a nasze tuski, kaczory czy inne łaziły na kolanach. To tylko gaz, a jest jeszcze ropa, telekomunikacja, . Dlatego sa monopole, bo skorumpowani politycy stworzyli je dla tych którzy ich trzymają za mordę, i dlatego większość naszych głównych wybrańców to są byli tajni współpracownicy. www.rp.pl/artykul/569043.html Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa 30.11.10, 16:55 Jeszcze raz powtarzam ceny w polsce nie sa tak wysokie jakby sie wydawalo tutaj mozesz zobaczyc sobie nie tylko ceny za gaz, elektrycznosc a nawet prownac emisje CO2, ktory kraj wykozystuje najwiecej energi ze zrodel tzw renowalnych itp itd. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa IP: *.lublin.mm.pl 30.11.10, 17:40 ciężko dyskutować. To jak mają być drogie żebyś uznał je za drogie? W porównaniu z usa - $140 czy statoil $280 polskie 350 to drogo. Nie wiem jakie są ceny odbiorców, bo polskie ceny wciąż mogą być niskie, w końcu u nas socjalizm dopiero się buduje a reszcie unii utrwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 22:00 no widzisz , to forum tak już ma i to jest jego uroda a ty ładna jesteś? pewnie ładna i zgrabna ale jam fisia fisia na punkcie koziołka lubelskiego i koziołka matołka - dlatego tu piszę mam jeszcze ZOO - chcesz się do niego dołączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa 01.12.10, 09:52 Jełopie numer 2, zanim zaczniesz dyskutować, sprawdź jakie są kursy gazu ziemnego na światowych giełdach i nie pieprz jak potłuczony, bo to się już robi nudne.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: Pogarda, prawda twoja jest mniej prawdziwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 10:04 wybaczam ci tajnosie, wiem, że piszesz z Poprawczaka ja ci nawet mogę paczkę żywnościową przesłać, bo gdy głód to jest przecież niedokrwienie mózgu ten post wczśniejszy był do atuorki postu, ten dla ciebie uważaj na mróz z ciepłymi pzdrowieniami malpa Odpowiedz Link Zgłoś