Dodaj do ulubionych

SZUKAM PORADY - ZAKUP NOTEBOOK-a

13.04.04, 08:13
mam zamiar niedlugo nabyc notebook-a. dokonalem analizy firm i zestawow
i wychodzi mi ze najlepiej dopasowana cena do oferty ktora otrzymuje ma KATER.
czy macie taki sprzecik, jesli tak to napiszcie cosik o nim

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rilian Re: SZUKAM PORADY - ZAKUP NOTEBOOK-a 13.04.04, 09:47
      Ja nie mam takiego sprzęcika, ale mam inny, który też miał być dopasowany
      (california) i teraz pluję sobie w brodę.
    • Gość: Writer Polecam IBM. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.04, 10:02
      Pracowałem na notebookach [raporty, analizy, opracowania tekstowe i częściowo
      graficzne] przez 3 lata, użytkując Compaqua Armadę E500, C. Acess chyba 4300,
      IBM 600X, jakiegoś Della i jakąć TOSHIBĘ. Zdecydowanie polecam IBM. Zalety:
      świetna klawiatura - średnio miękka, ale najbardziej zbliżona do tradycyjnej
      [rozmiarami i kształtem klawiszy], świetna matryca, niewielka waga, niewielka
      grubość, trwałość oraz uniwersalne gniazdo, pod które podłącza się napęd lub -
      niezłą - baterię. Wady - drogie podzespoły, mało ciekawy design [dla niektórych
      to ważne], oraz głośniki umieszczone przy krawędzi klawaitury, co powduje, że
      pisząc zasłania się je [nowsze modele mają pod LCD].
      Może IBM nie wypada najlepiej przy porównaniu konfiguracji i ceny, zwłaszcza na
      tle mniejszych firm, ale bezwzględnie oferuje lepszą jakość pracy.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Stach Re: SZUKAM PORADY - ZAKUP NOTEBOOK-a IP: *.it-net.pl 13.04.04, 11:17
      Mysle,ze warto rozwazyc aktualna promocje HP i IDEA "Pakiet GPRS' w ktorej do
      wybranych modeli notebookow jest aktywowana usluga ryczaltowego dostepu do
      internetu za 49 zl netto/m-c.Szczegoly na stronach producenta notebookow i
      operatora GPRS.

Dobrego wyboru,
      Stach
      • Gość: dzieki za info Re: SZUKAM PORADY - ZAKUP NOTEBOOK-a IP: 213.17.179.* 13.04.04, 13:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka