tuonetar 05.01.11, 20:17 Lubartów strzela focha. Co za *%^#$%*T zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Garaż Re: Pałace Lubelszczyzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 23:54 > Lubartów strzela focha. Co za *%^#$%*T zdjęcie! Masz rację. Fotoedytora i grafika wywalić na zbity monitor. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Pałace Lubelszczyzny 06.01.11, 11:17 Takie zdjęcia to i jak potrafię robić, jako laik amator. Potwierdzam to na swoim foto forum Roztocze (na GW). A odnośnie tego pałacyku. Zdjęcie beznadziejne a informacja żadna. Nie znamy historii pałacyku. A nawet tego, że w czasach PRL była to siedziba miejscowego PGR znanego gospodarstwa ogrodniczego. Wiele lat dyrektorem był pan Śliwa a potem jego syn. Zacna rodzina Józefowskich Śliwów. Jeździłem tam na kontrolę sprawozdań a potem jako przedstawiciel administracji powiatowej. Myślałem, że tą informacją dowiem się coś nowego Józefowie. A tu .... nie ma co mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
lese_majeste podoba mi się twoja samokrytyka 06.01.11, 12:35 "Takie zdjęcia to i jak potrafię robić ... zdjęcie beznadziejne" proponuję nieco poduczyć się fotografowania :-) i nie robić beznadziejnych zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdgh Re: Pałace Lubelszczyzny IP: 94.75.84.* 06.01.11, 23:34 > Zdjęcie beznadziejne a informacja żadna. > Nie znamy historii pałacyku. A nawet tego, że w czasach PRL była to siedziba miejscowego PGR znanego gospodarstwa ogrodniczego. Wiele lat dyrektorem był pan Śliwa a potem jego syn. Zacna rodzin a Józefowskich Śliwów. Jeździłem tam na kontrolę sprawozdań a potem jako przedstawiciel administracji powiatowej. To może jednak lepiej, że nie było tych arcyciekawych informacji. Życie bez pana Śliwy jest z pewnością ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_bombardier Pałace Lubelszczyzny 06.01.11, 11:50 "W pierwszych latach naszego wieku majątek kupili Broniewscy..." - te opisy to jakieś nędzne, stare tekściki, których nikt nawet nie przeredagował na podstawowym poziomie odniesień czasowych. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Pałace Lubelszczyzny 06.01.11, 13:17 Panowie! to nie jest zdjecie tylko skan z najpopularniejszej w okolicach widokowki :) Nie ma sie co pieklic... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Pałace Lubelszczyzny IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 16:43 Chyba dużo więcej wejść miałby artykuł pt. "Pałace Polityków Lubelszczyzny". Odpowiedz Link Zgłoś