Dodaj do ulubionych

call center w Lublinie

01.03.11, 16:47
hej wszystkim
słuchajcie niedługo przeprowadzam się do Lublina i chcę zacząć pracę w jednym z call center
jest sporo informacji na forach, ale nie ma zbioru informacji dla osoby takiej jak ja - czyli takiej która dopiero zaczyna pracować
czy możecie mi pomóc i pewnie innym też zbierając w tym wątku najważniejsze informacje o lubelskich call center?
z tego co się orirntuję to w Lublinie jest ich kilka Polskie centrum Marketingowe PCM, Orange, Żagiel, PKO
czy możecie się podzielić informacjami z poszczególnych CC na temat stawek za godzinę, pensji na miesiąc, częstotliwości, zasad i wysokości premii?

przy okazji poproszę o powstrzymanie się w tym miejscu od komentarzy nie idź tam, tam jest beznadziejnie, kierownicy to wyzyskiwacze itp. :)))
zdaje sobie sprawe że to cieżka praca bo mój kuzyn sporo mi o tym opowiadał (od kilku lat pracuje w cc)

myślę że to dobry pomysł żeby zebrać sobie informacje w jednym miejscu, szczególnie że sporo jest niezadowolonych w PKO to może i oni skorzystają :))

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: pomarancza Re: call center w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.11, 08:43
      Poszukaj ogłoszeń agencji pracy tymczasowej w Lublinie, od razu widać po ogłoszeniu, że to do Orange, wszystkie informacje (stawka i warunki) są w ogłoszeniu. PCM robi sam rekrutacje.
    • Gość: avoid.0 Re: call center w Lublinie IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.19, 14:55
      Witajcie,
      Wiem, że w Tele-Promo jak i w Poltelu można pracować od godzin popołudniowych do godziny 21:00, czy są jeszcze jakieś Call Center w Lublinie gdzie pracuje się późnymi wieczorami ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka