Dodaj do ulubionych

Przed i po...

21.03.11, 12:44
Coby co poniektórym z łbów wywietrzały durne żarty, małe spojrzenie z lotu satelity na Japonię przed i po tsunami. W środkowej części zdjęć biegnie pionowa kreska, którą można przesuwać w lewo lub w prawo, dla porównania stanu przed i po katastrofie.
Obserwuj wątek
    • Gość: świergotek Re: Przed i po... IP: 62.244.130.* 21.03.11, 12:49
      TW Tajnosie, ten temat jest już nieaktualny. Był aktualny jeszcze do piątku, ale teraz aktualna jest Libia. Japonia zniknęła z mediów tak szybko i nagle, jakby wypłukało ja stamdtąd tsunami. Twój post jest passé.
      • tajnos.agentos Re: Przed i po... 21.03.11, 13:00
        Jak dla ciebie pitoku jest nieaktualny, to po cholerę tu włazisz i smrodzisz? Wleź na jakiś wątek o Libii...:P
        • swiergotek_drzewny Re: Przed i po... 21.03.11, 13:03
          TW Tajnosie, ja wiem, że jest jeszcze rano i kac daje się we znaki, ale postaraj się czytać ze zrozumieniem. To jest temat nieaktualny dla mediów, a nie dla mnie.
          • tajnos.agentos Re: Przed i po... 21.03.11, 13:17
            Ja nie jestem z mediów i dla mnie aktualne jest zawsze to, co mnie aktualnie interesi a jak dla ciebie też jest aktualne, to po cholerę piszesz nie na zadany temat i że jest nieaktualne? Co mnie obchodzi co, po co i dla kogo jest albo nie jest?
    • Gość: bosman qrka - robi wrażenie IP: 31.60.171.* 21.03.11, 12:58
      wyobrażam sobie co by się u nas działo, ten wrzask, to kwakanie...
      • cardillon Re: qrka - robi wrażenie 21.03.11, 13:53
        Rzeczywiscie, to robi wrażenie! Niesamowite!
        Pokora wobec sił przyrody i przeciwnosci losu a także ogromna solidarność tego narodu też robi na mnie wrażenie
        • Gość: ef Re: qrka - robi wrażenie IP: *.lublin.hypnet.pl 21.03.11, 13:59
          nie jestesmy nawet pylkiem w ogromie wszechswiata ale glupie religie spowodowaly , ze ludzie uwierzyli ze sa wybrancami boga- pepkiem swiata i w dupach sie poprzewrcalo
          choc akurat japonczycy z tego co ostatnio slyszalem maja bardzo zdrowe podejscie do rzeczywsistosci , wiedza , ze jest "tu i teraz" ale "jutro" nie jest wcale taka oczywistoscia im automatycznie im sie nie nalezy
          • Gość: p Re: qrka - robi wrażenie IP: *.104.69-86.rev.gaoland.net 22.03.11, 10:44
            EF czy tawww.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FJudaizm&ei=CG-ITc5ZxrCFB6_kgbYO&usg=AFQjCNFFnobmSZk0Pjls4L7kQts2-0hmlQ tez jest zaliczana do tych Glupich religii
          • Gość: bosman bardzo trafnie "ef" to ująłeś... IP: *.centertel.pl 22.03.11, 11:57
            w pełni zgadzam się z Twoją opinią. Też mam wielki szacunek i podziw dla Japończyków.
            • Gość: ef Re: bardzo trafnie "ef" to ująłeś... IP: *.lublin.hypnet.pl 22.03.11, 12:07
              nie moze byc bosmanie :) , to jest niemozliwe , zebysmy w jakichkolwiek kwestiach tu sie zgadzali ;) , gadki z Toba dzialaja na mnie lepiej niz kawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka