tad9 14.12.05, 18:29 Chyba warto powalczyć? www.allegro.pl/show_item.php?item=76188706 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: OKAZJA !!! 14.12.05, 23:32 Jeżeli warto, to chyba z błędami ortograifcznymi allegrowicza... Najsłynniejsza obecnie włóczka nazywa się moHer. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: OKAZJA !!! 14.12.05, 23:35 Jejku - bo zaraz wróci dyskusja o Her story... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: OKAZJA !!! 15.12.05, 10:09 kochanica-francuza napisała: > Jeżeli warto, to chyba z błędami ortograifcznymi allegrowicza... Najsłynniejsza > obecnie włóczka nazywa się moHer. Słusznie .Ale mam coś na swoje usprawiedliwienie.Otóż słowo to ostatnio tak jest popularne , i widzę je pisane raz tak , raz tak ,że straciłam orientację. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OKAZJA !!! 15.12.05, 16:23 > Słusznie .Ale mam coś na swoje usprawiedliwienie.Otóż słowo to ostatnio tak > jest popularne , i widzę je pisane raz tak , raz tak ,że straciłam orientację. Akurat sądziłam, że przedrzeźniasz allegrowicza... ;-))))) Nic to, kocia. Wszystko Ci daruję za styl Twoich postów! Odpowiedz Link Zgłoś
hans123 Re: OKAZJA !!! 14.12.05, 23:41 To było dla pań. Panom proponuję zakup stroju maskującego, gdy już konstytucja będzie zawierała definicję "Polakiem jest tylko katolik" : allegro.pl/show_item.php?item=76462609 Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: OKAZJA !!! 15.12.05, 01:39 I wtedy będzie można powiedzieć: katolikiem jest tylko Polak! POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: OKAZJA !!! 16.12.05, 10:02 A ja potrzebuję dwóch złotych blaszek.ok 15cm na 25cm.Nikt o tym nie słyszał jedni mówią fartuch inni kołnierz,ale nikt nie wie gdzie kupić.A to zwykła podkładka pod klamkę na drzwiach.Otwory zostały po poprzednich uchwytach i chcę tym zakryć.Tylko gdzie to kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: OKAZJA !!! 16.12.05, 10:34 Mosiężnych mam nadzieję , nie złotych :) Niezabawem pojadę gdzieś , gdzie jest b.dobrze zaopatzrony sklep z dodatkami stolarskimi , narzędziami itp i jak znajdę , to ci kupie. Odpowiedz Link Zgłoś