Dodaj do ulubionych

FAJNA I SAMA..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:17
iza2.glt.pl
Obserwuj wątek
    • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 22:51
      Ciągle sama? A czy wciąż taka fajna po tylu miesiącach, gdy się tu pojawia?...
      • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:57
        a która to ? :)))
        • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 22:59
          to dwie są?
          • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:00
            a ta pierwsza to która ? :)
            • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:04
              chyba ta fajna w takim razie
              • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:08
                ale ta fajna jest sama ? a może ta sama jest fajna. Po co komu fajna skoro nie
                jest sama... No i co z tego że sama skoro niefajna... ;)
                • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:11
                  oczywiście zakłądając, że potrzebujemy i fajnej i samej. albo jednej z nich
                  (lub obdarzonej jednym z tych przymiotów). właściwie czy potrzebujemy? albo czy
                  w ogóle powinniśmy potrzebować?
                  • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:15
                    Ja chyba nie... swoją samą już zająłem... w sumie fajna jest... Tylko, że
                    zastanawiam się dlaczego sama skoro fajna... chyba że to jest sama z fajną ale
                    w takim razie to już ta pierwsza nie jest sama... chyba (???)
                    • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:18
                      Pogubiłem się w tych przymiotnikach.

Kiliknąłem więc i okazało się, że tych pań jest więcej - niektóre są ponoć
                      same, ale czy któreś z nich są jednocześnie fajne - tego nie sprawdzałem.
                      Zresztą fotki zniechęcały raczej.

Ja już swoją fajną mam w każdym razie.
                      • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:24
                        Niektóre są niefajne, a inne nie są same. Właściwie nie wiem tylko która jest
                        ta właściwa...
                        • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:26
                          Ta właściwa pojawia się niespodziewanie, w najmniej oczekiwanym momencie.
                          • Gość: miłośnik Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.rw.lublin.pl / 81.219.66.* 05.05.04, 16:55
                            Rilian i Zorbi....co wy robicie....statystyki sobie nabijacie....że też ja to
                            musze czytać ... ;)
                            • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 05.05.04, 22:28
                              Ktoś ci kazał? :))) Miło spędzaliśmy sobie czas na pustym forum... O nabijaniu
                              statystyk się nie myśli w takich momentach ubawu przy piwku... :)
                              • shawman Re: FAJNA I SAMA.. 06.05.04, 15:35
                                Hmmm, zaraz, to czy ja to dobrze rozumiem...? Ona jest fajna bo sama, czy sama,
                                bo fajna? Jeżeli to drugie, to nie wiem, czy jest taka fajna, skoro fajna jest
                                tylko wtedy, kiedy sama. :)
                                • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 06.05.04, 16:17
                                  Tanie wina są dobre, bo są dobre i tanie. :)
                                  • shawman Re: FAJNA I SAMA.. 07.05.04, 15:02
                                    No nie wiem... Biorąc pod uwagę koszt tych wszystkich komórek wątroby
                                    niszczonych przez jabola... :>
                            • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:49
                              Proszę mi tu nie sugerować proszę pana ;) Poza tym ja się zazwyczaj nie loguję
                              bo mi się nie chce (zalogowany to jestem jako zorbi1) i sobie żadnych statystyk
                              nie podnoszę :)
                              • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 06.05.04, 22:50
                                o tototo :)))
                                • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:57
                                  No, to jest nas dwóch na jednego. Chce się kolega miłośnik bić, to wie gdzie
                                  mnie znaleźć :) ale przyjdziemy we dwóch z rilianem
                                  • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 06.05.04, 23:18
                                    O tototo!
    • Gość: ignorant Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.lublin.mm.pl 04.05.04, 23:23
      zapomnialas dopisac:

Fajna i sama i mocno wyeksploatowana !! jestes juz takim raczej mocno
      przechodzonym modelem, wychodzacym z produkcji, bajerow malo, lakier porysowany
      i pomarszczony i karoseria juz jakas taka nieksztaltna, mozesz byc co najwyzej
      jako oltimer !!
      • Gość: ignorant Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.lublin.mm.pl 04.05.04, 23:24
        oldtimer ? niee oldtimer tez nie - kobieta to nie wino, wie ta opcja tez
        odpada !
        • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:25
          już myślałem, że to ja jestem pomarszczony... :)
      • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:25
        psujesz zabawę.
        • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:29
          Ty, ignorant no to która to... tzn ta fajna. Bo ta druga skoro jest sama to
          pewnie nie jest fajna...
    • Gość: RioT Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 04.05.04, 23:31
      mowicie o tej co ma jednego stuka bardziej od drugiego??
      • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:34
        ten drugi SAM w sobie jest FAJNY, ale nie tak jak pierwszy... chyba za późno
        się robi... :)
      • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:34
        ta może i jest sama. ale fajna?
    • Gość: RioT Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 04.05.04, 23:38
      qrde do mnie tylek wypiela
      to chyba ta starsza, nie chce pokazac twarzy
      • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 05.05.04, 07:42
        współczuję.
        • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:16
          może sama twarz nie fajna...
          • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 06.05.04, 23:21
            Postępując wzorem znakomitego Analityka trudno byłoby nam wyłowić jakiś jeden
            fajny szczegół... To obwisłe, to znów pomarszczone, to zsiniałe, to
            skroszczone... Fuj.

Jak to mówił Hubertyn z Casale - (mniej więcej): ciało ludzkie pełne jest
            flegmy i innych płynów - dlaczego więc z taką ochotą pragniemy wziąć w ramiona
            ów wór, który te świnstwa zawiera :)))
            • Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:25
              W sumie można by rzec na to, że my faceci wychodzimy na turpistów... Co SAMO w
              sobie jest w miare FAJNE :)
              • rilian Re: FAJNA I SAMA.. 06.05.04, 23:29
                litości!...
                • Gość: zorbi he he he - wymiękł kolega :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:33
                  • rilian Re: he he he - wymiękł kolega :) 06.05.04, 23:37
                    Wymięknij sam przy kilku fotkach >>> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                    f=62&w=12407028&a=12466239 :))

Tak w ogóle, to kazik jestem.
                    • Gość: zorbi Re: he he he - wymiękł kolega :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:43
                      coś mi nie chce ładować tych fotek :(. Miło mi, możesz wierzyć albo nie ale
                      Franek jestem.
                      • rilian :))) 06.05.04, 23:48
                        www.rilian.republika.pl/zabawne/hansolo.jpg
                        www.rilian.republika.pl/zabawne/ryki.jpg
                        www.rilian.republika.pl/zabawne/momoty.jpg
                        www.rilian.republika.pl/zabawne/hiperrealizm.jpg
                        • Gość: zorbi Re: :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:54
                          Może w ramach pokuty tym twórcom łapki poobcinać ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka