Gość: fajna i sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 14:17 iza2.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 22:51 Ciągle sama? A czy wciąż taka fajna po tylu miesiącach, gdy się tu pojawia?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:57 a która to ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:00 a ta pierwsza to która ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:08 ale ta fajna jest sama ? a może ta sama jest fajna. Po co komu fajna skoro nie jest sama... No i co z tego że sama skoro niefajna... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:11 oczywiście zakłądając, że potrzebujemy i fajnej i samej. albo jednej z nich (lub obdarzonej jednym z tych przymiotów). właściwie czy potrzebujemy? albo czy w ogóle powinniśmy potrzebować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:15 Ja chyba nie... swoją samą już zająłem... w sumie fajna jest... Tylko, że zastanawiam się dlaczego sama skoro fajna... chyba że to jest sama z fajną ale w takim razie to już ta pierwsza nie jest sama... chyba (???) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:18 Pogubiłem się w tych przymiotnikach. Kiliknąłem więc i okazało się, że tych pań jest więcej - niektóre są ponoć same, ale czy któreś z nich są jednocześnie fajne - tego nie sprawdzałem. Zresztą fotki zniechęcały raczej. Ja już swoją fajną mam w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:24 Niektóre są niefajne, a inne nie są same. Właściwie nie wiem tylko która jest ta właściwa... Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:26 Ta właściwa pojawia się niespodziewanie, w najmniej oczekiwanym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.rw.lublin.pl / 81.219.66.* 05.05.04, 16:55 Rilian i Zorbi....co wy robicie....statystyki sobie nabijacie....że też ja to musze czytać ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: FAJNA I SAMA.. 05.05.04, 22:28 Ktoś ci kazał? :))) Miło spędzaliśmy sobie czas na pustym forum... O nabijaniu statystyk się nie myśli w takich momentach ubawu przy piwku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: FAJNA I SAMA.. 06.05.04, 15:35 Hmmm, zaraz, to czy ja to dobrze rozumiem...? Ona jest fajna bo sama, czy sama, bo fajna? Jeżeli to drugie, to nie wiem, czy jest taka fajna, skoro fajna jest tylko wtedy, kiedy sama. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: FAJNA I SAMA.. 06.05.04, 16:17 Tanie wina są dobre, bo są dobre i tanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: FAJNA I SAMA.. 07.05.04, 15:02 No nie wiem... Biorąc pod uwagę koszt tych wszystkich komórek wątroby niszczonych przez jabola... :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:49 Proszę mi tu nie sugerować proszę pana ;) Poza tym ja się zazwyczaj nie loguję bo mi się nie chce (zalogowany to jestem jako zorbi1) i sobie żadnych statystyk nie podnoszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:57 No, to jest nas dwóch na jednego. Chce się kolega miłośnik bić, to wie gdzie mnie znaleźć :) ale przyjdziemy we dwóch z rilianem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignorant Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.lublin.mm.pl 04.05.04, 23:23 zapomnialas dopisac: Fajna i sama i mocno wyeksploatowana !! jestes juz takim raczej mocno przechodzonym modelem, wychodzacym z produkcji, bajerow malo, lakier porysowany i pomarszczony i karoseria juz jakas taka nieksztaltna, mozesz byc co najwyzej jako oltimer !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignorant Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.lublin.mm.pl 04.05.04, 23:24 oldtimer ? niee oldtimer tez nie - kobieta to nie wino, wie ta opcja tez odpada ! Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: FAJNA I SAMA.. 04.05.04, 23:25 już myślałem, że to ja jestem pomarszczony... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:29 Ty, ignorant no to która to... tzn ta fajna. Bo ta druga skoro jest sama to pewnie nie jest fajna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RioT Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 04.05.04, 23:31 mowicie o tej co ma jednego stuka bardziej od drugiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:34 ten drugi SAM w sobie jest FAJNY, ale nie tak jak pierwszy... chyba za późno się robi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RioT Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 04.05.04, 23:38 qrde do mnie tylek wypiela to chyba ta starsza, nie chce pokazac twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:16 może sama twarz nie fajna... Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: FAJNA I SAMA.. 06.05.04, 23:21 Postępując wzorem znakomitego Analityka trudno byłoby nam wyłowić jakiś jeden fajny szczegół... To obwisłe, to znów pomarszczone, to zsiniałe, to skroszczone... Fuj. Jak to mówił Hubertyn z Casale - (mniej więcej): ciało ludzkie pełne jest flegmy i innych płynów - dlaczego więc z taką ochotą pragniemy wziąć w ramiona ów wór, który te świnstwa zawiera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: FAJNA I SAMA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:25 W sumie można by rzec na to, że my faceci wychodzimy na turpistów... Co SAMO w sobie jest w miare FAJNE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi he he he - wymiękł kolega :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:33 Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: he he he - wymiękł kolega :) 06.05.04, 23:37 Wymięknij sam przy kilku fotkach >>> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=62&w=12407028&a=12466239 :)) Tak w ogóle, to kazik jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: he he he - wymiękł kolega :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:43 coś mi nie chce ładować tych fotek :(. Miło mi, możesz wierzyć albo nie ale Franek jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian :))) 06.05.04, 23:48 www.rilian.republika.pl/zabawne/hansolo.jpg www.rilian.republika.pl/zabawne/ryki.jpg www.rilian.republika.pl/zabawne/momoty.jpg www.rilian.republika.pl/zabawne/hiperrealizm.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:54 Może w ramach pokuty tym twórcom łapki poobcinać ? Odpowiedz Link Zgłoś