Dodaj do ulubionych

Imię Sprawiedliwych Wśród Narodów złe dla szkoły?

08.04.11, 22:33
No kurczę! Jako naród mamy przecież tyle innych powodów do dumy i wcale nie musimy nadawać tej szkole imienia tych, jak im tam?, "sprawiedliwych".
Obserwuj wątek
    • cytrynowydyzio Imię Sprawiedliwych Wśród Narodów złe dla szkoły? 08.04.11, 23:05
      Dla pana dyrektora bardziej akceptowalne byłoby nadanie szkole imienia forszmaku, beretu z antenką czy dżej pi tu albo tatka prawdziwka czy jakoś tak. Sprawiedliwy to be.
    • Gość: palestiner manipulowanie informacją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 08:07
      W Polsce nie mówi się o tym, że najwięcej drzew w Alei Sprawiedliwych zasadzono dla Polaków, bo może ktoś by niepotrzebnie pomyślał, że Żydzi są nam coś winni, a wiadomo, że ma być na odwrót.

Ryj się za to drze na wszystkie strony, gdy ktoś ośmieli się mieć inne zdanie w sprawie imienia dla szkoły. Zaczyna się aj waj, i każde pro żydowskie media natychmiast jeżdżą po antysemityźmie, aż im mycki spadają.
    • jane.xy Imię Sprawiedliwych Wśród Narodów złe dla szkoły? 09.04.11, 08:44
      Moi dziadkowie są Sprawiedliwymi, narażali życie swoi i swoich dzieci - tym samym mojego ojca żeby uratować żydowskie dziecko znalezione w lesie, wychowywali je jak swoje, byli bohaterami. Dlaczego nie wolno ich wyróżnić?
      • Gość: palestiner Wspaniała postawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 08:49
        Moi dziadkowie też przechowywali Żydówkę w czasie okupacji, ale nie robili tego na pewno po to by wisieć na szkole.
        • jane.xy Re: Wspaniała postawa 09.04.11, 09:16
          moi też nie ale czy postawa taka nie powinna być wyróżniana chociażby takim gestem?
          • tepicpo Re: Wspaniała postawa 09.04.11, 12:31
            Oczywiście, że powinni. Tylko teraz wyraźnie widać ile zła zdążył zrobić niejaki gross swoim pseudonaukowym wywodem

jane.xy napisała:

> moi też nie ale czy postawa taka nie powinna być wyróżniana chociażby takim ges
            > tem?
            • Gość: palestiner Re: Wspaniała postawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 12:56
              Zgadzam się, oczywiście. Nie tylko ten naukowy oszust, ale i to co dzieje się w Palestynie, gdzie Żydzi zorganizowali getto dla Palestyńczyków i mordują ich wg. wzorca chyba zaczerpniętego od Niemców z II wojny. "Niedaleko wzgórz Golanu rośnie nowa rasa panów" (A.Kołakowski).

Żydzi przyjeżdżają do Lublina, lekceważą wszystkich i wszystko, wycieczki mają swoja własną uzbrojoną ochronę (co jest sprzeczne z polskim prawem), ale im wolno, bo jak nie... . Ale nie daj Boże, żeby ktoś coś szepnął krytycznego!!! Pejsy im się od razu prostują, lament i oburzenie, że ANTYSEMITYZM, skandal, potrafią nawet o rasizmie mówić, co już jest wręcz komedią (tragi)...

>>Pewien szwedzki dyplomata [przed 39 rokiem], pytany, czemu jego kraj konsekwentnie odmawia niemieckim Żydom azylu, rozbawił świat chętnie cytowanym bon-motem: "bo u nas w Skandynawii nie ma antysemityzmu, i chcemy, żeby tak zostało".<< to z Ziemkiewicza chyba.

Nie mam nic przeciw narodowi żydowskiemu, są różne narody z Afryki, w Australii są Aborygeni, niech sobie też i Żydzi spokojnie żyją. Ale najpierw niech się ucywilizują, przestaną być narodem bandyckim, mordującym społeczność palestyńską, niech zaprzestaną kłamstw, robionych rękami różnych "grosów", niech przestaną stawiać absurdalne żądania, niech przestaną w każdej sytuacji powoływać się na holocaust i uważać za naród lepszy od innych.

Wtedy poprę taką inicjatywę, by szkole nadać imię "Sprawiedliwych Wśród Narodów Świata". Bo to jest nazwa żydowska. Jeśli szkołę zechcą nazwać imieniem Twoich Dziadków - z imienia i nazwiska, za pomoc w obronie mordowanych żydów w czasie II wś, to ja to poprę już dziś. Ale żydowskich nazw NIE!
              • Gość: JB Bój się Boga,ostrzyca! IP: *.lublin.mm.pl 09.04.11, 13:22
                Cytat: No kurczę! Jako naród mamy przecież tyle innych powodów do dumy i wcale nie musimy nadawać tej szkole imienia tych, jak im tam?, "sprawiedliwych". GLUPIS,cos Cie napadlo ostatnio!
                • Gość: j.o. Re: Bój się Boga,ostrzyca! IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.11, 14:44
                  Kurczę, Joanno, nie odróżniasz już fanatyzmu od ironii?
                  • Gość: JB Re: Bój się Boga,ostrzyca! IP: *.lublin.mm.pl 09.04.11, 21:41
                    Kurczę, Joanno, nie odróżniasz już fanatyzmu od ironii? Oj, widze,ze nie, trzeba i mnie brac prochy.
        • accipiter_gentilis Re: Wspaniała postawa 09.04.11, 21:02
          Moi pradziadkowie ukrywali przez kilka tygodni pewnego Żyda, a po wojnie okazało się, że to komunista :)
          • wampir-wampir Re: Wspaniała postawa 09.04.11, 21:15
            accipiter_gentilis napisał:

> Moi pradziadkowie ukrywali przez kilka tygodni pewnego Żyda, a po wojnie okazał
            > o się, że to komunista :)

I co, załatwił im talon na Syrenkę?

;-)))
            • accipiter_gentilis Re: Wspaniała postawa 09.04.11, 21:19
              Nie, bo zaraz tuż wojnie ze strachu udawali, że go nie poznają :)
    • Gość: palestiner najpierw jednak bliższym wrogiem czas się zająć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 13:35
      A propos tablic - sowieckie sk.....ny podmieniły w nocy tablicę w Smoleńsku. Nawet WSI24 się oburza ;-) . Wroga trzeba definiować precyzyjnie. A wrogiem najbliższym jest postsowiecka Rosja. Każdy, który przytula się do Putina i z nim się dogaduje jest po prostu zdrajcą narodowych interesów Polski. Co gorsze, wiele z tych indywiduów pełni ważne funkcje państwowe. Tablica to "TYLKO" symbol, ale nie katastrofy. Ta zamiana to symbol wrogości sowietów wobec Polaków. Ci, którzy Polskę spychają w łapy sowietów zasługują tylko na jedno...
      • Gość: JB Re: najpierw jednak bliższym wrogiem czas się zaj IP: *.lublin.mm.pl 09.04.11, 13:56
        Puknij sie w głowę,palestiner,zmien położenie Polski lu jej sąsiadów. Na takie brednie nie chce sie odpowiadac durniom.
        • Gość: palestiner Re: najpierw jednak bliższym wrogiem czas się zaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 14:09
          wiem, że durnie nie chcą odpowiadać, a ty JB takim właśnie polskim durniem jesteś. Boli cię, że w Polsce są ludzie, którzy nie sprzedadzą się postpolitycznym łachudrom. Ty się sprzedajesz - twoja sprawa.
    • Gość: palestiner Re: najpierw jednak bliższym wrogiem czas się zaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 20:51
      Polsce
    • Gość: palestiner Re: najpierw jednak bliższym wrogiem czas się zaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 21:07
      ty tylko masz nick "polak", a swoją prawdziwą naturę pokazujesz swoimi wpisami. Tacy jak ty byli też i dawniej. Łatwo was rozpoznać.
    • Gość: Polak [...] IP: *.nplay.net.pl 09.04.11, 21:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: palestiner Re: najpierw jednak bliższym wrogiem czas się zaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 21:39
        nie mam co do tego żadnych wątpliwości tacy jak ty, pachołki sowieckie, nie "lubią" ludzi dbających o suwerenność Polski. Kiedy zaczniecie mordować niepokornych?
        • Gość: JB Re: najpierw jednak bliższym wrogiem czas się zaj IP: *.lublin.mm.pl 09.04.11, 21:44
          Wyłażą coraz smielej nazisci wszelkiej masci na ulice naszych miast...Palestiner to j2 w nowym wcieleniu?
          • Gość: palestiner [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 21:47
          • Gość: palestiner Re: najpierw jednak bliższym wrogiem czas się zaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 22:17
            empi zbanował mój wpis, ok - ma prawo, więc napiszę tak: Jeśli dla ciebie JB, każdy kto dba o suwerenność Polski jest nazistą, to ja tylko zapytam (to tak oględnie, żeby empi-emu paluszki nie drżały) czy te dwie synapsy czasem się u ciebie odnajdują? Bo przy ostatnim wpisie definitywnie odnaleźć się nie były w stanie.
            @empi tak może być?
        • Gość: Polak [...] IP: *.nplay.net.pl 09.04.11, 21:51
          • Gość: palestiner Re: najpierw jednak bliższym wrogiem czas się zaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 21:57
            he he, żałosny jesteś. Miałem nadzieję, że "potyczkę" na forum prowadzę jednak z kimś bardziej inteligentnym - może bardzo wzburzonym i zaangażowanym w prosowiecką politykę, może nawet za to opłacanym... A ty nie poradziłbyś sobie na forum nawet z menelem Zdzisiem z Podzamcza (jakby Zdzisio miał dostęp do netu:-). Nie wstyd ci, że tak się ośmieszasz? Siądź sobie chłopcze z jakąś książką, poczytaj, zmądrzej - wtedy pogadamy.
          • Gość: palestiner cenzura wybiórczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 22:00
            No nie, empi, taka fajna zabawa była, a ty musiałeś pobanować wpisy!
    • Gość: Polak Re: najpierw jednak bliższym wrogiem czas się zaj IP: *.nplay.net.pl 09.04.11, 21:58
      Rozumiem, że te rzygowiny:

"@polak
      dedykuję to tym razem tobie:

"Przebrzydła szumowino, pachołku moskiewski,
      Ty farbowana świnio, marszałku ku..wski,
      Chamie zbuntowany, zatęchła sklerozo,
      Gnoju zasmarkany, ty zdrajco ZOMOZO.

Gnido zarzygana, jadowita mendo,
      Ty kukło gó..ania, kacapski przybłędo.
      Tchórzu zafajdany, ropiejący strupie,
      Padalcu rozdeptany, ty wrzodzie na dupie.

Ty diabelskie łajno, ty głupi żołdaku,
      Ty ku..o sprzedajna, ty rusku zupaku,
      Wypierdku Breżniewa, ty ślepy pedale,
      Kurduplu tępogłowy, ty głupi bęcwale

Ty skunksie śmierdzący, pluskwo zasuszona,
      Wrzodzie ropiejący, ty małpo zielona,
      Ty strachu na wróble, zboczony sadysto,
      Judaszu za ruble, tępawy marksisto.

Ty pało gumowa, wredny okupancie,
      Zakało naradowa, złamany palancie,
      Cuchnący śmierdzielu, pełzająca glisto,
      Ponury skur...lu, czerwony faszysto.

Ty slugo kremlowy, lokaju sowiecki,
      Ty zbóju parszywy, pomiocie radziecki,
      Ty mówco obłąkany, nadęty bufonie,
      Za naród sprzedany piekło cię pochłonie."

w niczym nie naruszają netykiety. Rozumiem, ta hitlerowska szumowina co się wabi palestiner widocznie jest opłacana przez właścicieli portalu żeby kompromitowała Polaków.
    • Gość: JB Tuwim! IP: *.lublin.mm.pl 09.04.11, 22:48
      Absztyfikanci Grubej BertyI katowickie węglokopy,I borysławskie naftowierty,I lodzermensche, bycze chłopy.Warszawskie bubki, żygolakiZ szajką wytwornych pind na kupę,Rębajły, franty, zabijaki,Całujcie mnie wszyscy w dupę.Izraelitcy doktorkowie,Widnia, żydowskiej Mekki, flance,Co w Bochni, Stryju i KrakowieSzerzycie kulturalną francę !Którzy chlipiecie z “Naje Fraje”Swą intelektualną zupę,Mądrale, oczytane faje,Całujcie mnie wszyscy w dupę.Item aryjskie rzeczoznawce,Wypierdy germańskiego ducha(Gdy swoją krew i waszą sprawdzę,Werzcie mi, jedna będzie jucha),Karne pętaki i szturmowcy,Zuchy z Makabi czy z Owupe,I rekordziści, i sportowcy,Całujcie mnie wszyscy w dupę.Socjały nudne i ponure,Pedeki, neokatoliki,Podskakiwacze pod kulturę,Czciciele radia i fizyki,Uczone małpy, ścisłowiedy,Co oglądacie świat przez lupęI wszystko wiecie: co, jak, kiedy,Całujcie mnie wszyscy w dupę.Item ów belfer szkoły żeńskiej,Co dużo chciałby, a nie może,Item profesor Cy… wileński(Pan wie już za co, profesorze !)I ty za młodu nie dorżniętaMegiero, co masz taki tupet,Że szczujesz na mnie swe szczenięta;Całujcie mnie wszyscy w dupę.Item Syjontki palestyńskie,Haluce, co lejecie tkliwieStarozakonne łzy kretyńskie,Że “szumią jodły w Tel-Avivie”,I wszechsłowiańscy marzyciele,Zebrani w malowniczą trupęZ byle mistycznym kpem na czele,Całujcie mnie wszyscy w dupę.I ty fortuny sku...synu,Gówniarzu uperfumowany,Co splendor oraz spleen LondynuNosisz na gębie zakazanej,I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,A sr... chodziłeś pod chałupę,Ty, wypasiony na Ikacu,Całujcie mnie wszyscy w dupę.Item ględziarze i bajdury,Ciągnący z nieba grubą rętę,O, łapiduchy z Jasnej Góry,Z Góry Kalwarii parchy święte,I ty, księżuniu, co kutasaZawiązanego masz na supeł,Żeby ci czasem nie pohasał,Całujcie mnie wszyscy w dupę.I wy, o których zapomniałem,Lub pominąłem was przez litość,Albo dlatego, że się bałem,Albo, że taka was obfitość,I ty, cenzorze, co za wiersz tenZapewne skarzesz mnie na ciupę,Iżem się stał świntuchów hersztem,Całujcie mnie wszyscy w dupę !… .

Wiecej: www.eioba.pl/a/1rg5/calujcie-mnie-wszyscy-w-dupe-wiersz-j-tuwima#ixzz1J3q6mZLM
      • Gość: palestiner Re: Tuwim! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 22:55
        Fajne, a tak między nami to a propos czego?
        • Gość: JB Palikot IP: *.lublin.mm.pl 09.04.11, 23:09
          www.moja-ostroleka.pl/janusz-palikot-w-ostrolece-zdjecia-i-wideo,1302350873,3.html
          • Gość: palestiner Re: Palikot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 23:15
            Kurde, autorytet III RP. No to wymiękam :-)
    • Gość: palestiner Koniec pieszczot! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 23:25
      Dobra, koniec zabawy na forum wybiórczej!
      Kto się czuje Polakiem - jutro o 20-tej melduje się na Krakowskim Przedmieściu w Warszawce. Nie mam czasu zabawiać się z dzieciaczkami na forum. Muszę naładować baterie w aparacie i kamerze. A Wy sami zdecydujcie czy jesteście Polakami, czy "polakami". Miłej nocy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka