Gość: maly IP: *.gdan.gazeta.pl 05.02.02, 13:23 Wielkimi krokami zbliza sie Tłusty CZwartek. Napiszcie, gdzie Waszym zdaniem tworzą najlepsze pączki w Gdańsku, Gdyni i Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balba Re: Pączki, pączki, pączusie 05.02.02, 14:10 Gość portalu: maly napisał(a): > Wielkimi krokami zbliza sie Tłusty CZwartek. Napiszcie, gdzie Waszym zdaniem > tworzą najlepsze pączki w Gdańsku, Gdyni i Sopocie. U Kaliszczaka, we Wrzeszczu na ul. Grunwaldziej koło Galerii Centrummmmm... ummm palce lizać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balba Re: Pączki, pączki, pączusie 11.02.02, 10:35 balba napisał(a): > U Kaliszczaka, we Wrzeszczu na ul. Grunwaldziej koło Galerii Centrummmmm... umm > m > palce lizać!!! BUUUUUU... ale mi wstyd.. Muszę dokonać publicznego samolinczu :(( To jest przecież pączkarnia KOWALA a nie Kaliszczaka!!! Nie będę już więcej łazic po obcych cukierniach, lukier rozum mi zalał, przecież nigdzie indziej nie ma lepszych pączuchów! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koprofag Re: Pączki, pączki, pączusie IP: 213.17.197.* 05.02.02, 14:29 na rogu 10 lutego i swietojanskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jarromir Re: Pączki, pączki, pączusie 05.02.02, 15:28 Cukiernia na Wajdeloty! - a może to już Danusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka* Re: Pączki, pączki, pączusie IP: 172.20.0.* 05.02.02, 15:33 Ludzie przestańcie! Właśnie przeszłam na dietę.Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisiel Re: Pączki, pączki, pączusie IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 13:08 A wiecie, że jeden pączek ma jakieś 300 kalorii. Nie wiem tylko ile ma np. kotlet schabowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisiel Re: Pączki, pączki, pączusie IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 13:14 Acha, i jeszcze coś. Wyczytałam gdzieś, że prawdziwy cukiernik nie pozwoli sobie na rzecz ochydną ponoć w tym fachu czyli wstrzyknięcie nadzienia do pączka. „Nadzienie powino się w pączku zawijać, wtedy pączek jest o niebo lepszy” - mówią znawcy tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka* Re: Pączki, pączki, pączusie IP: 172.20.0.* 06.02.02, 16:31 Kotlet schabowy to jakieś 350-400 kalorii... Odpowiedz Link Zgłoś