Dodaj do ulubionych

Pączki, pączki, pączusie

IP: *.gdan.gazeta.pl 05.02.02, 13:23
Wielkimi krokami zbliza sie Tłusty CZwartek. Napiszcie, gdzie Waszym zdaniem
tworzą najlepsze pączki w Gdańsku, Gdyni i Sopocie.
Obserwuj wątek
    • balba Re: Pączki, pączki, pączusie 05.02.02, 14:10
      Gość portalu: maly napisał(a):

> Wielkimi krokami zbliza sie Tłusty CZwartek. Napiszcie, gdzie Waszym zdaniem
      > tworzą najlepsze pączki w Gdańsku, Gdyni i Sopocie.

U Kaliszczaka, we Wrzeszczu na ul. Grunwaldziej koło Galerii Centrummmmm... ummm
      palce lizać!!!

• balba Re: Pączki, pączki, pączusie 11.02.02, 10:35
        balba napisał(a):

> U Kaliszczaka, we Wrzeszczu na ul. Grunwaldziej koło Galerii Centrummmmm... umm
        > m
        > palce lizać!!!

BUUUUUU... ale mi wstyd.. Muszę dokonać publicznego samolinczu :(( To jest
        przecież pączkarnia KOWALA a nie Kaliszczaka!!! Nie będę już więcej łazic po
        obcych cukierniach, lukier rozum mi zalał, przecież nigdzie indziej nie ma
        lepszych pączuchów!
        >

• Gość: koprofag Re: Pączki, pączki, pączusie IP: 213.17.197.* 05.02.02, 14:29
      na rogu 10 lutego i swietojanskiej
      • jarromir Re: Pączki, pączki, pączusie 05.02.02, 15:28
        Cukiernia na Wajdeloty! - a może to już Danusi.
    • Gość: Ewka* Re: Pączki, pączki, pączusie IP: 172.20.0.* 05.02.02, 15:33
      Ludzie przestańcie! Właśnie przeszłam na dietę.Litości!
      • Gość: kisiel Re: Pączki, pączki, pączusie IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 13:08
        A wiecie, że jeden pączek ma jakieś 300 kalorii. Nie wiem tylko ile ma np.
        kotlet schabowy.
        • Gość: kisiel Re: Pączki, pączki, pączusie IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 13:14
          Acha, i jeszcze coś. Wyczytałam gdzieś, że prawdziwy cukiernik nie pozwoli
          sobie na rzecz ochydną ponoć w tym fachu czyli wstrzyknięcie nadzienia do
          pączka. „Nadzienie powino się w pączku zawijać, wtedy pączek jest o niebo
          lepszy” - mówią znawcy tematu.
        • Gość: Ewka* Re: Pączki, pączki, pączusie IP: 172.20.0.* 06.02.02, 16:31
          Kotlet schabowy to jakieś 350-400 kalorii...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka