konnan70 08.05.11, 01:05 Czy ktoś wie o co chodzi ? Od północy nie ma prądu na LSM, przynajmniej na os. Mickiewicza Na szczęście laptopa mam naładowanego + działający iPlus ;-) K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nemo Re: Brak prądu LSM os. Mickiewicza IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.11, 09:24 Na Piastowskim też nie było. Nie wiem czemu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Brak prądu LSM os. Mickiewicza IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 12:37 W Centrum też miejscami nie było. Chodzi o stopniowe przyzwyczajanie ludności do tego co powoli nadchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Brak prądu LSM os. Mickiewicza 08.05.11, 13:29 Ja wiem, to przez plamy na Słońcu. W Ameryce to tak czasem dane plamy dają popalić że się robi globalna katastrofa... A w ogóle, to bez prundu się nie da??? Ale komuchy namieszały ludziom we łbach tom elepstryfikacjom, tysiące lat ludzie żyli bez tego i byli zadowoleni. Jak się nie podoba, to kupta sobie dynamko i pedałujta - bedzie trendy i w gazecie Was opiszą.:P Odpowiedz Link Zgłoś