Forum   2003

2003

(3429 wyników)
  • Ida/sa???? Moja corka urodzona w marcu 2003 roku idzie po wakacjach do 5 tej klasy.Jest teraz w klasie 4 tej i bylam pewna ze jeszcze rok do 4 pochodzi a tu zonk idzie do 5 tej. Jak to wyglada u Was??
  • Witam, szukam wina tylko z 2003 roku. Kiedyś sprowadzało je podobno centrum wina - to udało mi się ustalić. Niestety nie mają już tego rocznika. Dzięki.
  • Chętnie poznam mamy dziewczynek w podobnym wieku do moich. Zosia ma 6 i pół roku a Hanka 3lata i miesiąc Być może zaglądają tu Mamy z Łodzi i okolic, ale z miła chęcią pokoresponduje z Mamami z całej Polski. Pozdrawiam
  • Znów się coś spaprało, a ja nie wiem co i jak to zlikwidować ... Wysyłam wiadomość mailową za pośrednictwem MS Outlook. Wszystko było jak trzeba, a tu dziś zonk. Klikam "Nowy" (domyślnie = nowa wiadomość pocztowa = Ctrl+N). Otwiera się okno wpisywania wiadomości - pole adresu, tytuł, treść ... Jak w treści maila przechodzę do nowej linijki (klawiszem [ENTER]) - Outlook nie wysyła żadnej wiadomości, na dodatek coś się w nim blokuje, bo po zamknięciu okna wiadomości sam Outlook ma zablokow...
  • troche zgubilam watek w tej sprawie. czy ktos wie kiedy maja podjąc ostateczną decyzje - czy rocznik 2003 idzie do 1klasy czy do zerowki. swoja droga sprawa zaszla juz dosc daleko i watpie by men sie z tego wycofal
  • Kochane, Moja córeczka ma teraz 5 lat i chodzi do średniaczków w przedszkolu. Bardzo dużo było słychać o dzieciach z rocznika 2003, ale przyznam, że w końcu nie wiem na czym stanęło. Czy w przyszłym roku nadal będzie mogła chodzić do przedszkola, jako starszaczek (mam nadzieję!!!!!), czy nadal ministerstwo walczy, żeby moja córcia w przyszłym roku poszła do zupełnie nie dostosowanej szkoły, jako zerówkowiczka???
  • Witam serdecznie, Zwracam się do rodziców dzieci urodzonych w 2003 r. Mój synek urodził się w grudniu 2003 i zwyczajnie "nie chcę!" by szedł wcześniej do szkoły. Jest b. mądrym dzieckiem, nie boję się o naukę, lecz o relacje ze starszymi dziećmi, nadmiar obowiązków. Jestem przeciwna skracaniu dziecku dzieciństwa i nawet mając w domu geniusza nie puściłabym go wcześniej do szkoły. Z drugiej strony, nie chcę by był sam z wcześniejszego rocznika w klasie, by był przysłowiowym "ojc...
  • Witajcie :) Proszę o poradę, podaję dane: Synek prawie 14 miesięcy, waga niecałe 11 kg, wysokość 78 cm. Samochód: renault laguna 2003, prawdopodobnie posiada mocowania isofix Fotelik poszukiwany: najchętniej mocowany tyłem, jeżeli by się dało, to w miarę uniwersalny - jeszcze nie wiemy jaki będzie drugi użytkowany samochód w rodzinie (na razie jest to pontiac trans sport 1993 i nie sądzę, żeby do niego cokolwiek pasowało)
  • A wy kobity ile juz tu jestescie lat??:)
  • Problem: skopiowałem plik gdzie mialem archiwum Outlooka 2003 na 2-gi komputer chciaem "podłązyć" się pod ten plik - co bym miał te same maile na laptopie i Niespodzianka:( inne rozszerzenia i nie da rady - z Outlooka 2003 na Outlokka 2002 tak sobie kombinuję i może by tak import z Outlooka 2003 na jakiś program pocztowy, następnie przerzucic te nowe archiwum na 2 komp i z teo nowego programu wyeksportowac do Outlokka 2002 ? Moze jakis iy sposób ?
  • Czy system operacyjny który jest na laptopie może mieć wpływ na to, że nie mogę zrobić obrazu dysku? Z tego samego dysku robię to na stacjonarnym gdzie mam Win2000 i jest OK. A na laptopie : - na jednym się wiesza po wystartowaniu z dysku z GHOSTEM - a na drugim gdy przechodzę do wyboru gdzie ma być zapisany obraz nie widzi napędu CD
  • Jestem podwójną mamą... Mój młodszy synek urodził się we wrześniu br i od samego początku ciąży zaglądam na forum wrześniowych mam.... I tak cały czas sobie myślę i strasznie mi żal, że mój Starszak z kwietnia 2003 nie ma takiego forum, gdzie mogłabym spotkać mamy dzieciaczków urodzonych wiosną 2003.... Ile nas jest tych kobiet, które zostały mamą na wiosnę 2003 roku? Może stworzymy jakies wspólne forum gdzie mogłybyśmy pogadać i spotkać się, podzielić radościami i troskami??? Jest kto...
  • Witam, Orientujecie się czy w Mazdzie 6 z roku 2003 silnik 2.0 w benzynie jest pas czy łańcuch rozrządu i co ile km zalecana jest wymiana tego elementu? Z gory dzieki za pomoc
  • Witam Wlasnie zaszalalam i kupilam laptopa, potrzebuje tez offica (chyba jak wszyscy) do tej pory dzialalam na officie 2000, a teraz nie wiem ktory kupic 2000 czy 2003 czy 2007, co radzicie? mam kompa centrino duo 2 core 1,73 , 512 ram, itd, nie znam sie do konca na tym. ktorry office bylby najlepszy teraz?
  • W wątku "ile mają wasze dzieci" pojawiła sie grupka dzieci , które rodziły sie dzień po dniu. Na razie jest nas czwórka: dzieci agatamaroszek, moje (jasma76), iworos i mama_olgi z datami urodzin 28.06, 29.06, 30.06, 1.07. 2003. Załozycielka tamtego wątku pragnie do nas dołączyć, a jaj dzieciątko urodziło sie, bodajże 21.07, więc proszę pomóżcie i dopisujcie swoje dzieciaczki. Oczywiscie dzieciaczki wczesniejsze z czerwca 2003 i inne z 2003 roku mile widziane. Może uda się skomple...
  • W 2006 roku w ramach programu Pegaz 2003 kupiłam laptop. Czy moge w roku 2008 złożyć podanie o zakup drukarki/urządzenia wielofunkcyjnego czy musze czekać 5 lat??
  • W 2003 roku kupiłem Fiata Pandę z silnikiem 1.2, w najbogatszej wówczas wersji Dynamic Plus – w cenie ok. 37 tys. PLN. W tamtym czasie intensywny marketing Fiata starał się przekonać, iż model ten powstaje w polskiej fabryce, uznanej za najlepszą pod względem jakości, w całym międzynarodowym koncernie. To pozwalało z nadzieją patrzeć na przyszłą eksploatację mojego auta, gdyby nie… smutna rzeczywistość. W moim aucie, wciągu 3 lat eksploatacji, wystąpiły następujące awa...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się