Dodaj do ulubionych

podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze...

14.05.11, 08:31
kartingowym na Zemborzyckiej? W Gazetach nic nie mogę znaleźć.
Obserwuj wątek
    • zubelz Re: podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze 14.05.11, 08:42
      Niewiele. regiomoto.pl/portal/aktualnosci/wyscigi-uliczne-w-lublinie-odwolane-beda-zawody-driftingowe
      • nabucco1954-54 hmm... ciekawe dlaczego... 14.05.11, 09:21
        lubelska drogówka nie pozwoliła na te zawody. Czyżby dlatego że na ulicy - no wiadomo czyjego imienia?
        Dzięki zubelzie za info.
        • zubelz Re: hmm... ciekawe dlaczego... 14.05.11, 10:05
          Co tam jakiś tor. Pakuj tyłek i na regaty. "Regaty o Puchar Lubelskiego Centrum Żeglarstwa

Lubelscy żeglarze rozpoczną nowy sezon na Zalewie Zemborzyckim. O godz. 11 po stronie ośrodka Marina rozpocznie się pierwszy wyścig IV Regat o Puchar Lubelskiego Centrum Żeglarstwa.

– Żeglarze zmierzą się w klasach omega, kabinowe, optymist i open – informuje Joanna Żytkowska z fundacji LCŻ. – Swoją obecność na regatach potwierdziło już kilkanaście załóg reprezentujących największe kluby żeglarskie w regionie, żeglarze niezrzeszeni oraz zespoły lubelskich firm. Zawody są otwarte dla wszystkich "
          Sam bym się wybrał ale nie mam łodzi na zalewie a wypożyczyć też nie będzie co.
          • Gość: bosman ja też nie płynę... IP: *.lublin.mm.pl 14.05.11, 10:08
            ale pomiędzy ludźmi połażę, zdanie jedno czy drugie zamienię.
            Przy okazji: znany ci jest kpt. Sławomir Jarosz, dawne YCA? Wczoraj dostałem wiadomość że zmarł, w Kanadzie.
            • zubelz Re: ja też nie płynę... 14.05.11, 10:47
              Niestety nie znałem.
              • Gość: bosman jako ciekawostkę o Nim... IP: *.lublin.mm.pl 14.05.11, 11:06
                mogę Ci napisać, że w latach `82-83 był najmłodszym jachtowym kapitanem w Polsce. Egzaminy zdał w wieku 23 lub 24 lata.
            • Gość: janek Re: ja też nie płynę... IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 18:26
              proszę opowiedz o Sławku Jaroszu, chyba go znałem
              • Gość: bosman komandor... IP: *.centertel.pl 26.05.11, 10:26
                Yacht Clubu Akademickiego w latach `80-84 , za jego kadencji YCA stał się właścicielem jachtu Carter 30 nw."CYGNUS", studiował psychologię UMCS, na początku lat `90 wyemigrował do Kanady. Fizis: wysoki, szczupły, zaczesane do tyłu dość długie, ciemne włosy.
    • trzmielojadek Re: podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze 14.05.11, 14:30
      Niestety ja też nic na ten temat nie wiem :)
      • Gość: Kania Re: podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 17:13
        To po co otwierasz dziób?
        • trzmielojadek Re: podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze 14.05.11, 18:10
          Kolega bucman grzecznie zapytał, więc mu grzecznie odpowiedziałem :)
          • zubelz Re: podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze 14.05.11, 18:31
            Widzisz "Kania" jak "nasz" ptasiek jest dobrze wychowany!. Ha,ha.ha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka