nabucco1954-54 14.05.11, 08:31 kartingowym na Zemborzyckiej? W Gazetach nic nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zubelz Re: podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze 14.05.11, 08:42 Niewiele. regiomoto.pl/portal/aktualnosci/wyscigi-uliczne-w-lublinie-odwolane-beda-zawody-driftingowe Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954-54 hmm... ciekawe dlaczego... 14.05.11, 09:21 lubelska drogówka nie pozwoliła na te zawody. Czyżby dlatego że na ulicy - no wiadomo czyjego imienia? Dzięki zubelzie za info. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: hmm... ciekawe dlaczego... 14.05.11, 10:05 Co tam jakiś tor. Pakuj tyłek i na regaty. "Regaty o Puchar Lubelskiego Centrum Żeglarstwa Lubelscy żeglarze rozpoczną nowy sezon na Zalewie Zemborzyckim. O godz. 11 po stronie ośrodka Marina rozpocznie się pierwszy wyścig IV Regat o Puchar Lubelskiego Centrum Żeglarstwa. – Żeglarze zmierzą się w klasach omega, kabinowe, optymist i open – informuje Joanna Żytkowska z fundacji LCŻ. – Swoją obecność na regatach potwierdziło już kilkanaście załóg reprezentujących największe kluby żeglarskie w regionie, żeglarze niezrzeszeni oraz zespoły lubelskich firm. Zawody są otwarte dla wszystkich " Sam bym się wybrał ale nie mam łodzi na zalewie a wypożyczyć też nie będzie co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ja też nie płynę... IP: *.lublin.mm.pl 14.05.11, 10:08 ale pomiędzy ludźmi połażę, zdanie jedno czy drugie zamienię. Przy okazji: znany ci jest kpt. Sławomir Jarosz, dawne YCA? Wczoraj dostałem wiadomość że zmarł, w Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman jako ciekawostkę o Nim... IP: *.lublin.mm.pl 14.05.11, 11:06 mogę Ci napisać, że w latach `82-83 był najmłodszym jachtowym kapitanem w Polsce. Egzaminy zdał w wieku 23 lub 24 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: ja też nie płynę... IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.11, 18:26 proszę opowiedz o Sławku Jaroszu, chyba go znałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman komandor... IP: *.centertel.pl 26.05.11, 10:26 Yacht Clubu Akademickiego w latach `80-84 , za jego kadencji YCA stał się właścicielem jachtu Carter 30 nw."CYGNUS", studiował psychologię UMCS, na początku lat `90 wyemigrował do Kanady. Fizis: wysoki, szczupły, zaczesane do tyłu dość długie, ciemne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
trzmielojadek Re: podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze 14.05.11, 14:30 Niestety ja też nic na ten temat nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kania Re: podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 17:13 To po co otwierasz dziób? Odpowiedz Link Zgłoś
trzmielojadek Re: podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze 14.05.11, 18:10 Kolega bucman grzecznie zapytał, więc mu grzecznie odpowiedziałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: podpowie ktoś, co się dzisiaj dzieje na torze 14.05.11, 18:31 Widzisz "Kania" jak "nasz" ptasiek jest dobrze wychowany!. Ha,ha.ha. Odpowiedz Link Zgłoś