Dodaj do ulubionych

Ortopeda od chorób kolan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 14:51
Poszukuję dobrego lekarza, który zajmuje się przewlekłymi dolegliwościami kolan (stany zapalne, pourazowe). Dziękuję
Obserwuj wątek
    • natkaa66 Re: Ortopeda od chorób kolan 31.05.11, 07:25
      Jest ponoć dobry ortopeda od kolan,ale przyjmuje chyba tylko prywatnie-dr Gawęda (Nałęczów).Zresztą myślę,że na fundusz to dobrego nie znajdziesz zwłaszcza w Lublinie.Ortopedia w tym mieście "leży"!!!
      Pozdrawiam
      • Gość: ala Re: Ortopeda od chorób kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 20:57
        Po bad USG wyszło, że jest guz 5 cm w kolanie i pewnie trzeba operować, czy dr Gawęda operuje (lekarz na NFZ nie wchodzi w grę), a może ktoś inny jest jeszcze dobry np. z Jaczewskiego?
        • natkaa66 Re: Ortopeda od chorób kolan 01.06.11, 11:11
          Gość portalu: ala napisał(a):

> Po bad USG wyszło, że jest guz 5 cm w kolanie i pewnie trzeba operować, czy dr
          > Gawęda operuje (lekarz na NFZ nie wchodzi w grę), a może ktoś inny jest jeszcze
          > dobry np. z Jaczewskiego?

Z tego co wiem,to chyba operuje,właśnie w Nałęczowie.Wpisz sobie w wyszukiwarkę nazwisko lekarza,to specjalista od kolan!!!
          Powodzenia
          • Gość: ala Re: Ortopeda od chorób kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 18:55
            Niestety, do dr Gawędy oczekuje się na prywatną wizytę półtora miesiąca w Nałęczowie jak również na Głębokiej w Lublinie nie ma wcześniej miejsc, muszę szukać innego ortopedy tylko nie wiem do kogo się udać oczywiście prywatnie, bo na NFZ to nie ma co myśleć. Proszę jeszcze o jakieś namiary.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka