Dodaj do ulubionych

Natanek - następny nawiedzony...

01.06.11, 12:40
idiota w sukience mniszej? Raczej tak. I co? I jajco - jak mawia Ferdek Kiepski - pyszczy, opluwa, bredzi. A kuria? Pilnuje swoich interesików i doi kasę.
brednie_katabasa
Obserwuj wątek
    • Gość: bosman Natanek - następny nawiedzony...c.d. IP: *.centertel.pl 01.06.11, 12:45
      Porąbało idiotę do cna :-)
      tygodnik_powszechny
      • przemek-leniak coś ty dziś taki religijny 01.06.11, 12:46
        musiałeś popic wczoraj...
        • Gość: aron Re: coś ty dziś taki religijny IP: *.paradowski.pl 01.06.11, 12:56
          bosmanku skoro jesteś niewierzący to co cię obchodzi czy ks. Natanek intronizuje Chrystusa na króla Polski czy Dodę?
          • Gość: bosman dla mnie może intronizować nawet ciebie aaaaaronku IP: *.centertel.pl 01.06.11, 13:00
            ja pokazuję idoli i "przywódców duchowych" takich nawiedzonych jak ty:-)
            • sothink Re: dla mnie może intronizować nawet ciebie aaaaa 01.06.11, 14:37
              hahaha, u nas we Wrocławiu katabasy chodzą po cywilnemu, bo się boja po mundurowemu żeby nie zostali obśmiani.. między innymi za takie akcje jak ta powyżej hehe
          • sothink Re: coś ty dziś taki religijny 01.06.11, 14:39
            aronku, a kiedy będzie beatyfikacja busa sprintera dostawczaka? mógłbyś się wtedy modlić też do niemieckiego busa obok niemieckiego Papieża buhahahahahahahahahahah
        • Gość: bosman nie "religijny" tylko... IP: *.centertel.pl 01.06.11, 12:56
          cięty na katopoyebów. Jak zawsze.
          Co to znaczy "popiłeś"? - leniaczku, w tygodniu nie piję (jeszcze zależy co Ty rozumiesz pod tym pojęciem) bo pracuję i muszę mieć jasny umysł, no - co najwyżej dwa dżiny, albo dwa ouzo lub ostatecznie 1/2 flaszki Reńskiego - do poduszki.
          Popić lubię w piątek - tak z 3/4 na twarz, poprawić w sobotę - max. 1/2, w niedzielę wydobrzeć a w poniedziałek do roboty :-). Tak więc nie pierdziel głupot gdy nie masz wiedzy.
          Ty wypisujesz swoje "przemyślenia" w taki sposób, że posądzanie Cię o trzeźwość jest co najmniej ryzykowne a jednak niczego takiego Ci nie zarzucam, że o naćpaniu nie wspomnę.
          • przemek-leniak bez nerwów marynarzu 01.06.11, 13:03
            ;-)
            ciekawy byłem co cię tak ciągnie kole południa do Absolutu
            zwyczajnie ciekawy...
            a ty mnie łod raz i u on stairway to hell?
            • Gość: bosman eeeeeetam leniaku :-))) IP: *.centertel.pl 01.06.11, 13:13
              jakie "łod razu"? Jestem w wyjątkowo dobrym, nastroju, upał nie doskwiera bo klima hula i jest czacza. Po południu jeśli się nie "zburzy" pojeżdżę sobie motorkiem.
              Po prostu wprowadziłem Cię w arkana mojej metody zasysania, "cobyś" nie żył w nieświadomości :-)
              Podsunąłeś mi myśl - po południu skoczę motorkiem do Kauflandu do Świdnika po Ouzo. Anyżóweczka z lodem jest wyśmienita na upał :-) Jeszcze raz - miłego dnia.
              PS: Włącz Trójkę - zaczyna się Akademia Rozrywki.
              • przemek-leniak o thx 01.06.11, 13:25
                ide łapać falę...
                hej
    • Gość: bosman Natanek - następny nawiedzony...cd. IP: *.centertel.pl 01.06.11, 12:58
      brednie, zwane przez niektórych "kazaniem" nawiedzonego katabasa.
      bełkot_katabasa.
      • Gość: JB Re: Natanek - następny nawiedzony...cd. IP: *.lublin.mm.pl 01.06.11, 13:12
        Na you tube dajcie hasełko: Natanek...
        • Gość: bosman próbowalem... IP: *.centertel.pl 01.06.11, 13:14
          nie da się słuchać poyeba.
    • empi Re: Natanek - następny nawiedzony... 01.06.11, 13:33
      nie pyszcz bo przez Ciebie jeszcze i GW ucierpi obarczona klątwą! ;)
      pzdr.
      • Gość: sexsowny zenon Re: Natanek - następny nawiedzony... IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.11, 13:44
        Spokojnie empi, Wyborczej już nic nie może zaszkodzić:)
        • Gość: JB Rydzyk się piekli IP: *.lublin.mm.pl 01.06.11, 14:05
          Diabeł i wrogowie Polski chcą nas podzielić, skłócić i do tego używają mediów - grzmiał o. Tadeusz Rydzyk, który gościł we wtorek w Poznaniu i wieczorem przewodniczył uroczystościom odpustowym w kościele pw. Nawiedzenia NMP na osiedlu Bohaterów II Wojny Światowej. Parafia jest poznańskim centrum środowiska Radia Maryja. - Otrzymaliśmy aprobatę naszego arcypasterza, który powiedział, że błogosławi temu dzisiejszemu spotkaniu - witał ojca dyrektora ks. proboszcz Jerzy Foltyn. W homilii o. Rydzyk wiele miejsca poświęcił polskim mediom, z którymi toczy bitwę Radio Maryja i Telewizja Trwam. - Z mediami w Polsce jest dramat. Katolicy nie mają nawet pół procenta mediów pisanych. Reszta należy do ludzi niekochających Kościoła i ojczyzny - mówił podniesionym tonem, a ludzi, którzy wybierają inne media niż katolickie tak ocenił: - Głupie cielęta same sobie wybierają rzeźnika. Można mieć tytuły doktorskie, profesorskie i nic nie rozumieć. Ta bitwa idzie przez media. (Wg.GW)

• Gość: sexsowny zenon Tak sie zastanawiam IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.11, 14:39
            Dlaczego o. Rydzyk wzbudza większe zainteresowanie u ateistów, antyklerykałów itp. niż u katolików? Szczerze powiedziawszy gościa nie słucham bowiem nie jestem masochistą.
            Z racji tego, że co chwilę go cytujesz może ty mi odpowiesz na powyższe pytanie.
    • wodnik_wodnik Tuskowi szykują kolejną akcję 01.06.11, 14:27
      Dzisiaj w prorządowych mediach nastąpił urodzaj na antykościelne artykuły: Pieronek krytykuje biskupów, ks. Natanek dostał świra, ksiądz - sadysta pozostanie bezkarny. Nie wiem, czy są jeszcze inne, bo nie mam czasu sprawdzać. Do tego propagandyści robią klakę na forach. Czyli mamy typowe objawy przygotowań do kolejnej akcji tuskistowskiej. Aż jestem ciekaw, czy ten dzisiejszy zasiew zrodzi jakiś plon :)
      • Gość: bosman przyniesie taki sam efekt... IP: *.centertel.pl 01.06.11, 14:39
        jak "zasiew Onana".
        • przemek-leniak Kofana Onana? 01.06.11, 14:47
          a nie tamten był Anan...
          ech pamięc krótka...
          • Gość: bosman może być :-))) n/t IP: *.centertel.pl 01.06.11, 14:52
        • wodnik_wodnik Re: przyniesie taki sam efekt... 01.06.11, 17:28
          Mówisz i masz :)
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9705333,Nagi_ksiadz_przed_rzeszowska_uczelnia__500_zl_mandatu.html
          • dociek Re: przyniesie taki sam efekt... 01.06.11, 17:57
            A tak po linii służbowej, na tę chorobę, by mu nie pomogli? Jakis egzorcysta, czy cóś? Przecież to jest opętanie! Może i "boskie", ale jednak. Może jakiś satanistyczny egzorcysta by się znalazł?
      • Gość: Ursus Kontrowersyjny kapłan IP: *.nplay.net.pl 02.06.11, 09:59
        Sprawia wrażenie ostrego i radykalnego gościa...
        Ale tacy, w dzisiejszych (zresztą tak naprawdę w każdych) czasach są bardzo potrzebni.
        "...W rzeczach koniecznych obowiązuje jedność, w wątpliwych wolność, we wszystkich zaś miłość..."
        Tak powinno być.
        Pozdrawiam.
        • efad4d Re: Kontrowersyjny kapłan 02.06.11, 10:07
          im wiecej takich natankow i innych rydzykow, tym predzej mafia pajacow bedzie musiala zajac sie wreszcie czyms pozytecznym , np. zbieraniem makulatury
          • Gość: aron Re: Kontrowersyjny kapłan IP: *.paradowski.pl 03.06.11, 06:51
            napiszcie ubeki petycję do putina żeby go napoił wodą z polonem. Jak on wam nie pomoże, to już chyba nikt.
            • sothink Re: Kontrowersyjny kapłan 03.06.11, 15:43
              podparczewiakowi nie podoba się polski prąd i z chęcią by go zamienił na ropę z kremla... jedź aronku całować putina w pierścień
        • empi Re: Kontrowersyjny kapłan 03.06.11, 07:30
          >we wszystkich zaś miłość...
          Miłość naczelną dewizą Natanka :):):)
          pzdr.
          • pogarda Re: Kontrowersyjny kapłan 06.06.11, 15:50
            Jak spiewal kiedys jeden rocker:
            Kochac to nei znaczy zawsze to samo....
            Inaczej jest z tata a inaczej jest z mama...

Wy sie tu Natankami ubawiacie a ja tyram tak, ze nawet nie ma czasu taczki zaladowac!
            No, ale rok szkolny sie konczy wiec ucichnie niedlugo... a do tej pory tesknijcie za pogarda ;-D
            pzdr
      • wodnik_wodnik Re: Tuskowi szykują kolejną akcję 15.06.11, 18:59
        No i jednak była akcja Donku Tusku, a dzisiaj jest już reakcja: "Wyraziłem niepokój swój i dwudziestu sześciu tysięcy duchownych, przed którymi nikt nie musi klękać, bo nie jesteśmy najświętszym sakramentem, nie możemy być używani jako straszak, nie wiadomo do czego – powiedział. - Czujemy się obywatelami, trzeba zmierzać ku konsolidacji, mamy dość katastrof i biedy, dlaczego mamy się wzajemnie biczować?".

Trzeba przyznać, że za komuny propaganda była bardziej subtelna niż za POmuny :)
        • Gość: JB Gdyby miał prawdziwa wiarę... IP: *.lublin.mm.pl 15.06.11, 21:33
          Episkopat Polski, do tej pory zajmujący się głównie ginekologią w tym zwłaszcza aborcją i in vitro, nawracaniem homoseksualistów na hetero i braniem miliardów z państwowej kasy za indoktrynację dzieci i młodzieży, rozszerzył skalę zainteresowań. Oto Zespół Konferencji Episkopatu Polski ds. Apostolstwa Trzeźwości zadeklarował sprzeciw wobec planowanej przez rząd możliwości sprzedaży i picia piwa na stadionach. Równocześnie wezwał Sejm do odrzucenia tego projektu. Gdyby Kościół miał jakikolwiek autorytet i wpływ na wiernych, których jest ponoć 90 proc., nie musiałby wymuszać na politykach uchwalania zakazów. Wystarczyłoby zabronić owieczkom pociągania z gwinta na stadionach a także jazdy po pijanemu, kradzieży, przemocy, gwałtów, pedofilii, usuwania ciąży, korzystania z in vitro i robienia przekrętów. Jednakże nie potrafi tego wyegzekwować nawet od własnych duchownych. Gdyby Episkopat Polski miał prawdziwą wiarę, może potrafiłby wrócić do źródeł i po prostu przemienić piwo w wodę.

prof. Joanna Senyszyn (18:56)
          • Gość: JB Kosciół nakazowo-zakazowy IP: *.lublin.mm.pl 16.06.11, 13:37
            wyborcza.pl/1,75515,9784097,Kosciol_nakazowo_zakazowy.html
            • Gość: malpa bosman! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 21:07
              ja nie będę ględził o tym
              a dałbyś parę przepisów na te anyżówki, co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka