Dodaj do ulubionych

Homage dla ćwierćetatowca GwL

08.07.11, 09:59
nieczęsto bywa żeby jakiś pracownik GwL pisywał na forum...
MO to inna kategoria jakby
no ale jeden jest
inteligentny uprzejmy wykształcony
poświęćcie mu nieco cennego piątkowego czasu
Facebook
skromny Wikipedysta
pełnoetatowo zajmuje się sztuką
lubi prowadzić bloga z pozycji Boga
...
W ziemię bij przede mną głową, Jestem bowiem Kazimierz Sebastian...
Obserwuj wątek
    • przemek-leniak tak się powinno robić - kto się dołączy? 08.07.11, 10:06
      tak właśnie link
      • rilian Re: tak się powinno robić - kto się dołączy? 08.07.11, 10:18
        ciepło się zrobiło, robactwo wylazło.
        jak mawiał mój serdeczny przyjaciel.
        • przemek-leniak znał cię dobrze ten przyjaciel 08.07.11, 10:25
          celnie mawiał
          • rilian Re: znał cię dobrze ten przyjaciel 08.07.11, 10:28
            a ty masz przyjaciół, smutny człowieku?
            • przemek-leniak nie aż tak serdecznych jak twoi 08.07.11, 10:31
              stąd może ten mój smutek
              a na pewno stąd to moje człowieczeństwo
              • whipped.cream Wyjatkowa menda z ciebie leniaku... 08.07.11, 10:37
                ...ale za jedno ci rilian powinien podziekowac - swietny PR Mu robisz... Szkoda tylko, ze motywem tego dzialania jest twoja wyjatkowa zawisc i malostkowosc. Trudno sie mowi, tak juz maja takie zapoznane geniusze jak ty.
                • przemek-leniak Wyjatkowa menda ze mnie 08.07.11, 10:40
                  ha cóż...
                  jednak co do motywów doprawdy nigdy nie powinieneś się dopatrywać własnych motywów u innych...
                  • whipped.cream Re: Wyjatkowa menda ze mnie 08.07.11, 10:44
                    Pudlo! Wytez swoj lekkiej wagi intelekt na bardziej dowcipna riposte!
                    • przemek-leniak :-) 08.07.11, 10:46
                      ;-)
                      • wampir-wampir Re: :-) 08.07.11, 11:07
                        A o co Ci tak właściwie chodzi? Wikipedia to otwarty projekt. Redagować każdy może, Ty również. Pisanie w GwL to żadna zbrodnia, tak samo jak na forum i jednocześnie w dwóch miejscach. Blog jest dla studentów i głównie informacyjny z tego, co się zorientowałem. Takie czasy - wszyscy komunikują się przez net, to wygodne. A różne niż Twoje spojrzenie na rozmaite sprawy to normalna sprawa, niechęć do dyskusji forumowych z Tobą też. Skąd pomysł o konieczności bezwarunkowej akceptacji przez wszystkich? To sie w dorosłym życiu nie zdarza.
                        • przemek-leniak no zgadnij :-) 08.07.11, 23:57
                          zdaje się przedstawiłem kogoś...
                          skąd te przypuszczenia że mam mu cokolwiek za złe?
                          niechęć do dyskusji - tu się Wampir jednak mylisz...
                          przejrzyj choćby ten wątek
                          podejrzliwość...
                          a czemu?
                          • przemek-leniak śmiertelny grzech lekkiej ironii 10.07.11, 09:08
                            cóż złudzenie tego że odpowiedź na nastroje ostatnie Kazika może być tylko i wyłącznie jedna zadziałało jak powinno...
                            ...
                            i Kazik i wy pomyśleliście że oto gwałt musi się gwałtem odcisnąć
                            ha powiem wam i Kazikowi zatem co myślę
                            Kazimierz Sebastian w odróżnieniu od Kazimierza (znanego promotora grzeczności językowej)
                            nie wszedł jeszcze na olimp nauki ale za to po drodze per aspera był ciężko zachorował na typową dolegliwość doktorów - pyszałkowatość...
                            do tego ku mojemu szczeremu zmartwieniu stał się zgorzkniały i w efekcie jakby impertynencki
                            martwi mnie to ale za złe tego Kazimierzowi Sebastianowi nie mam...
                            cóż każdy ma swe wzloty ale i upadki...
                            a bywa i tak że nie potrafi z jakiegoś powodu się sam do siebie szczerze uśmiechnąć
                            potrzeba dowartościowania i potwierdzenia jest zaś potrzebą męską na wskroś
                            Kazimierzu Sebastianie uważam że jesteś piękny i masz wspaniałe mięśnie (bez żadnej ukrytej ironii - ta jest jawna)
                            a poza tym masz wakacje - wyluzuj więc doktoraturę, zrzuć biret, żonę przytul...
                            i bywaj częściej na forum Lublin
                            pzdr.
                            • przyboczny Re: śmiertelny grzech lekkiej ironii 10.07.11, 11:00
                              przemek-leniak napisał:

> ha powiem wam i Kazikowi zatem co myślę
                              > Kazimierz Sebastian w odróżnieniu od Kazimierza (znanego promotora grzeczności językowej)
                              > nie wszedł jeszcze na olimp nauki ale za to po drodze per aspera był ciężko zac
                              > horował na typową dolegliwość doktorów - pyszałkowatość...

Ha, tos trafil drogi Leniaku w sedno. Ilekroc czytam wypowiedzi niejakiego riliana, ktorego a capite ad calcem za Kazmirza biore - nie moge sie nadziwic, ze osoba wyksztalcona pozwala sobie na forum uzywac knajackiego jezyka (patrz: liczne wypowiedzi w archiwum).

Punkt dla ciebie, zes uwage riliana skierowal na te jego przypadlosc. A teraz: Ave, Caesar, morituri te salutant.
                              • przemek-leniak Re: śmiertelny grzech lekkiej ironii 10.07.11, 15:06
                                Cywilizuje podbite narody nowy ład
                                Rosną krzyże przy drogach w Gorzowie, Opolu
                                Skargą, krzykiem i płaczem rozbrzmiewa cały świat
                                A Rilian głównie ćwiczy lapidarność stylu!
                                • przemek-leniak swoją drogą łacina wg. anglojęzycznych 10.07.11, 15:22
                                  jest zadziwiająca link
                                  • rilian Re: swoją drogą łacina wg. anglojęzycznych 10.07.11, 15:46
                                    swoją drogą, nie wiadomo, o co chodzi z tą łaciną.
                                    rób mi reklamę dalej. tylko pisz poprawnie moje nazwisko.
                                    • przemek-leniak z przyjemnością doktorze 10.07.11, 15:50
                                      ale wiedz że jak piszą też bywa ważne...
                                      nomina sunt... mawiano po łacinie
                                      • rilian Re: z przyjemnością doktorze 10.07.11, 15:56
                                        ważne jest kto pisze. gdyby łajał mnie nikt, bosman, wampir, tajnos, folkatka, barska, ejno - przeprosiłbym, wycofałbym się i przemyślał swoje uczynki. gdy robisz to ty, elan lub aron - czuję się dowartościowany, prawie jakby mnie radio toruńskie piętnowało.
                                        • tajnos.agentos Re: z przyjemnością doktorze 10.07.11, 16:00
                                          Łołoło, a co on taki układny dziś - kaca leczy?:P
                                          • przemek-leniak albo nie wyłapujesz tajnos 10.07.11, 16:04
                                            albo nie dostrzegasz przebłysku...
                                            :-P
                                        • przemek-leniak cóż chcesz by cię łajali to poproś ich o to 10.07.11, 16:02
                                          nikt??? - o wysokie progi Kazik wysokie doprawdy...
                                          megalo... - dobrze wiesz co megalo...
                                          ...
                                          ale w innym względzie masz rację mnie przepraszać nie musisz
                                          bo też i nie gniewam się na ciebie
                                          żal mi jedynie że to myślenie ci się wyłącza gdy opiewam twój urok i mięśnie...
                                          no mniejsza zresztą...
                                          mniejsza
                                          • rilian Re: cóż chcesz by cię łajali to poproś ich o to 10.07.11, 16:08
                                            nie interesują mnie twoje fobie
                                            projekcje podświadomych lęków
                                            • przemek-leniak po kliniku? 10.07.11, 16:11
                                              znów w formie...
    • tajnos.agentos A co to jest "homage"? 08.07.11, 11:58
      Czy ma to coś wspólnego z serem typu "fromage":PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
      • efad4d Re: A co to jest "homage"? 08.07.11, 12:27
        tajnos.agentos napisał:

> Czy ma to coś wspólnego z serem typu "fromage":PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

hahahah alem sie obsmial :-)))))

marnujesz tu swoj talent wytrysku, wielka scena przed toba otworem
        • tajnos.agentos Re: A co to jest "homage"? 08.07.11, 12:29
          Też siurku nie wiesz co to jest? Pytaj, nie bój się - "kto pyta, nie błądzi".:)))
          • Gość: bosman z ciekawości sprawdziłem :-) IP: *.centertel.pl 08.07.11, 14:24
            homage
            • tajnos.agentos Re: z ciekawości sprawdziłem :-) 08.07.11, 14:29
              A nie powinno być przez 2 "m"?:)))
              de.wikipedia.org/wiki/Hommage
              • Gość: folkatka Re: z ciekawości sprawdziłem :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 20:30
                www.youtube.com/watch?v=XvDuAFzKQyY&feature=fvst
                www.youtube.com/watch?v=8g6S7wnCbUU
                • wampir-wampir Re: z ciekawości sprawdziłem :-) 08.07.11, 20:39
                  Się wstrzeliłaś na Copa America. Świetne, dzięki :-)))
                  • Gość: folkatka Re: z ciekawości sprawdziłem :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 20:44
                    Mój tata to ex-piłkarz, tak więc i mi sie udziela :)
                    • tajnos.agentos Re: z ciekawości sprawdziłem :-) 08.07.11, 21:17
                      Zapraszam na piwo i grilla.:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka