folkatka 27.07.11, 19:14 Może mi ktos zarzucić, że zasmiecam forum, ale ja po prostu nie chce zeby moja prośba nie pozostała zauważona przez adresata. Prosze Cie o pomoc, Empi. forum.gazeta.pl/forum/w,62,127401188,127404629,Dp_Empiego.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folkatka Re: Do Empiego 27.07.11, 19:28 Dlaczego mnoja prosba została usunieta z tamtego watku, natomiast zostały zachowane te ataki na mnie? Czegos tu nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel RP Uczyła mnie mama... IP: 89.167.0.* 27.07.11, 19:36 ...bym się nie bał chama. Folkatko, przebacz mu bo zapatrzył się tak w "autorytety", że zaczął je nieświadomie zapewne naśladować. Żeby nie antagonizować forumowiczów - związki z pewną polityczną siłą wszechobecnego chamstwa w słowie i czynie, przemilczę. Z perspektywy czasu kiedy Tobie podobni byli warchołami, wrogami ludu i władzy oraz pospolitymi bandytami zapodam fragment tekstu, który w takich przypadkach jak ten Twój dzisiejszy - powinien stać się mantrą: "Uczyła mnie mama, By się nie bał chama, Kształciła mnie matka Na historii światka. Uczyła mnie mama, Bym się nie bał chama, Bo cham to jest cham I boi się sam." Jan Tadeusz Stanisławski . Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 19:43 Dzięki ale po prostu trace cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 19:51 Folkatka ma swojego stałego trolla. Zdarzyło się, że nie został w porę nakryty :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 19:54 Po prostu od jakiegoś czasu ktoś mnie bardzo chamsko tu atakuje, raz nawet dostałam na priv mejla o podobnej treści. Najczesciej podszywa sie po de mnie - wykorzystując to, że nie zawsze się loguję, i wali na slepo inwektywami typu "zasrana folkatka"etc. Teraz juz te posty zostały wyciete, w sumie szkoda, bo chciałam zapodac linki do obsługi technicznej (tak jak radził empi), żeby ustalili IP komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 20:00 Też masz czym się przejmować... Lej z góry na pojeba, to jest jedyna skuteczna metoda. Ewentualnie, możesz go wyśmiać.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel RP Re: Uczyła mnie mama... IP: 89.167.0.* 27.07.11, 20:02 Z autopsji wiem, że taka kolejność postępowania na porażkę z góry jest skazana. Pamiętaj Folkatko, że w RP najpierw trzeba być minimum państwa prezydentem, żeby móc korzystać z dobrodziejstwa jakim jest identyfikacja IP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel RP Re: Uczyła mnie mama... IP: 89.167.0.* 27.07.11, 19:57 Młoda i piękna jesteś, a do tego "społeczno-politycznie" niedoświadczona więc nie dziwota. Potraktuj te ataki jako wprawki do czegoś znacznie poważniejszego co jest nieuchronnością życia codziennego każdego, każdego kto jak żywa, a nie śnięta ryba pod prąd pływa. Ćwicz intelektualne mięśnie swoje i wolną wolę bo na prawdziwe życiowe starcia przyjdzie dopiero czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 20:05 Dzięki, chociaż nie do konca sie zgodze - młoda jestem w dalszym ciągu, jeszcze młodziej wyglądam, ale cóż - cos tam poważniejszego w zyciu zdązyłam juz przejść. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 20:10 Się przejmujesz... Ja też miałem tu już kilka "ogonków", ale w końcu wszystkie wymiękły, sflaczały i dały sobie spokój...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Do Empiego 27.07.11, 19:42 Najlepszą metodą kontaktu w takich sprawach jest mail gazetowy do opiekunów forum a w nim linki do konkretnych wątków wątków. Nie jesteśmy w stanie wszystko przeczytać. Adresy z dynamicznym IP utrudniają identyfikację internauty. Jednak jest to możliwe w szczególnych przypadkach. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Folkatko IP: *.lublin.mm.pl 27.07.11, 20:33 Kiedys pisano: niech mowią o mnie dobrze czy zle,byle mówiono. Ja sie nie przejmuje krytyka i ujadaniem piesków, bo wiem swoje i mogą mnie pocałować itd...Reaguję jednak ostro na wpisy głupich "nacjonalistów". Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Folkatko 27.07.11, 20:44 Najpierw Ejno, teraz Folkatka. Skąd się bierze takie badziewie atakujące Bogu ducha winnych forumowiczów... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Folkatko 27.07.11, 20:45 Niech się Bogu ducha winni forumowicze nie przejmują, to tylko zabawa...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Folkatko 27.07.11, 21:06 Oj Tajnos, Tajnos... Nie dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Folkatko 27.07.11, 22:06 Wszystko ma swoje granice....widzę, że jakiś trollo się przywalił kolejny ehhh........ Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Folkatko 27.07.11, 22:07 Aaaaaa no i ja jestem zawsze zalogowana, więc jakby ktoś chciał się pode mnie podszyć to sprawa jest trudniejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Folkatko 27.07.11, 22:35 Ja teraz tez sie zawsze loguję. Ale temu śmieciowi chyba to nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś