Dodaj do ulubionych

Do Empiego

27.07.11, 19:14
Może mi ktos zarzucić, że zasmiecam forum, ale ja po prostu nie chce zeby moja prośba nie pozostała zauważona przez adresata.
Prosze Cie o pomoc, Empi.

forum.gazeta.pl/forum/w,62,127401188,127404629,Dp_Empiego.html
Obserwuj wątek
    • folkatka Re: Do Empiego 27.07.11, 19:28
      Dlaczego mnoja prosba została usunieta z tamtego watku, natomiast zostały zachowane te ataki na mnie?
      Czegos tu nie rozumiem.
      • Gość: Obywatel RP Uczyła mnie mama... IP: 89.167.0.* 27.07.11, 19:36
        ...bym się nie bał chama.

Folkatko, przebacz mu bo zapatrzył się tak w "autorytety", że zaczął je nieświadomie zapewne naśladować. Żeby nie antagonizować forumowiczów - związki z pewną polityczną siłą wszechobecnego chamstwa w słowie i czynie, przemilczę.
        Z perspektywy czasu kiedy Tobie podobni byli warchołami, wrogami ludu i władzy oraz pospolitymi bandytami zapodam fragment tekstu, który w takich przypadkach jak ten Twój dzisiejszy - powinien stać się mantrą:
        "Uczyła mnie mama,
        By się nie bał chama,
        Kształciła mnie matka
        Na historii światka.
        Uczyła mnie mama,
        Bym się nie bał chama,
        Bo cham to jest cham
        I boi się sam."
        Jan Tadeusz Stanisławski .
        • folkatka Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 19:43
          Dzięki
          ale po prostu trace cierpliwość.
          • tajnos.agentos Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 19:48
            A o co chodzi?:)
            • empi Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 19:51
              Folkatka ma swojego stałego trolla. Zdarzyło się, że nie został w porę nakryty :)
              pzdr.
            • folkatka Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 19:54
              Po prostu od jakiegoś czasu ktoś mnie bardzo chamsko tu atakuje, raz nawet dostałam na priv mejla o podobnej treści. Najczesciej podszywa sie po de mnie - wykorzystując to, że nie zawsze się loguję, i wali na slepo inwektywami typu "zasrana folkatka"etc.
              Teraz juz te posty zostały wyciete, w sumie szkoda, bo chciałam zapodac linki do obsługi technicznej (tak jak radził empi), żeby ustalili IP komputera.
              • tajnos.agentos Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 20:00
                Też masz czym się przejmować... Lej z góry na pojeba, to jest jedyna skuteczna metoda. Ewentualnie, możesz go wyśmiać.;)
              • Gość: Obywatel RP Re: Uczyła mnie mama... IP: 89.167.0.* 27.07.11, 20:02
                Z autopsji wiem, że taka kolejność postępowania na porażkę z góry jest skazana. Pamiętaj Folkatko, że w RP najpierw trzeba być minimum państwa prezydentem, żeby móc korzystać z dobrodziejstwa jakim jest identyfikacja IP ;)
          • Gość: Obywatel RP Re: Uczyła mnie mama... IP: 89.167.0.* 27.07.11, 19:57
            Młoda i piękna jesteś, a do tego "społeczno-politycznie" niedoświadczona więc nie dziwota.
            Potraktuj te ataki jako wprawki do czegoś znacznie poważniejszego co jest nieuchronnością życia codziennego każdego, każdego kto jak żywa, a nie śnięta ryba pod prąd pływa.
            Ćwicz intelektualne mięśnie swoje i wolną wolę bo na prawdziwe życiowe starcia przyjdzie dopiero czas ;)
            • folkatka Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 20:05
              Dzięki, chociaż nie do konca sie zgodze - młoda jestem w dalszym ciągu, jeszcze młodziej wyglądam, ale cóż - cos tam poważniejszego w zyciu zdązyłam juz przejść.
              Pozdr
              • tajnos.agentos Re: Uczyła mnie mama... 27.07.11, 20:10
                Się przejmujesz... Ja też miałem tu już kilka "ogonków", ale w końcu wszystkie wymiękły, sflaczały i dały sobie spokój...:DDD
    • empi Re: Do Empiego 27.07.11, 19:42
      Najlepszą metodą kontaktu w takich sprawach jest mail gazetowy do opiekunów forum a w nim linki do konkretnych wątków wątków. Nie jesteśmy w stanie wszystko przeczytać. Adresy z dynamicznym IP utrudniają identyfikację internauty. Jednak jest to możliwe w szczególnych przypadkach.
      pzdr.
      • Gość: JB Folkatko IP: *.lublin.mm.pl 27.07.11, 20:33
        Kiedys pisano: niech mowią o mnie dobrze czy zle,byle mówiono. Ja sie nie przejmuje krytyka i ujadaniem piesków, bo wiem swoje i mogą mnie pocałować itd...Reaguję jednak ostro na wpisy głupich "nacjonalistów".
        • wampir-wampir Re: Folkatko 27.07.11, 20:44
          Najpierw Ejno, teraz Folkatka. Skąd się bierze takie badziewie atakujące Bogu ducha winnych forumowiczów...
          • tajnos.agentos Re: Folkatko 27.07.11, 20:45
            Niech się Bogu ducha winni forumowicze nie przejmują, to tylko zabawa...;)
            • wampir-wampir Re: Folkatko 27.07.11, 21:06
              Oj Tajnos, Tajnos... Nie dla każdego.
              • ejno Re: Folkatko 27.07.11, 22:06
                Wszystko ma swoje granice....widzę, że jakiś trollo się przywalił kolejny ehhh........
                • ejno Re: Folkatko 27.07.11, 22:07
                  Aaaaaa no i ja jestem zawsze zalogowana, więc jakby ktoś chciał się pode mnie podszyć to sprawa jest trudniejsza:)
                  • folkatka Re: Folkatko 27.07.11, 22:35
                    Ja teraz tez sie zawsze loguję. Ale temu śmieciowi chyba to nie przeszkadza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka