Dodaj do ulubionych

Z PKS na 3 Maja (Plac Litewski)

24.08.11, 16:20
Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakim numerem podmiejskiego autobusu mogę dojechać w pobliże ulicy 3 Maja (może być Plac Litewski). Z tego co słyszalam właśnie 3 Maja jest zamknięta, a ja nie jestem miejscowa, więc prosiłabym Was o jakąś podpowiedź. Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: Z PKS na 3 Maja (Plac Litewski) 24.08.11, 17:00
      32 na przykład. Do samego Placu nie dojedziesz, na 3-go Maja też nie, ale możesz wysiąść na Królewskiej pod Katedrą lub dalej na Narutowicza i podejść kilka metrów. To nie jest daleko. Jakimi objazdami jeżdżą pozostałe autobusy nie wiem. Sprawdź sobie na stronie MPK. Na 3 maja z PKS-u jeżdżą 57 i 10 z tego co pamiętam.

mpk.lublin.pl/index.php?s=rozklady
      • qqbek Wampirku! 24.08.11, 20:24
        W błąd dziewczę wprowadzasz... 32 o kant zadu potłuc.
        Wsiądzie sobie dziewczę w 2,10,31 lub 57 i wysiądzie pod samą pocztą główną.
        Może się też przejść pod Transped na 4 lub na Lubartowską na 18 (ale czwórka jeździ rzadko a do 18 będzie ze 200m z buta) z tym samym efektem :)
    • Gość: bosman nie-znajoma... IP: *.lublin.mm.pl 24.08.11, 20:29
      na piechotę przez ul. Wodopojną i Staszica zajmie Ci 10 minut. Autobusem, z czekaniem i jazdą - 1/2 godziny. O drogę dopytasz bez problemu każdego przechodnia.
    • czarownica.z.tubtina Re: Z PKS na 3 Maja (Plac Litewski) 24.08.11, 20:37
      - Dziadku, a daleko to będzie?
      - Aaa panie, a tak coś wiorsta z okładem...
      - A ten okład dziadku to ile?
      - Aaaaa, to ino z dwadzieścia stajania...

;-))))))))

• Gość: aron Re: Z PKS na 3 Maja (Plac Litewski) IP: *.paradowski.pl 25.08.11, 07:16
        tutaj ten okład jest taki że trzeba iść pod górę
        • wampir-wampir Re: Z PKS na 3 Maja (Plac Litewski) 25.08.11, 07:51
          I być moze z bagażami. Za wprowadzenie w błąd przepraszam (to a propos postu Qubka). Na usprawiedliwienie mam to, że wkleiłem stronkę MPK. Nie mam pojęcia dokąd dojeżdżają inne autobusy z PKS-u. 32 jechałem sam po powrocie do Lublina, bo nadjechał taki akurat. Na co dzień nie moje rejony, to się nie interesuję specjalnie.
    • Gość: sexsowny zenon Najlepiej na autotrepach:) IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 08:00
      Będzie najszybciej. Do 3 maja dojdziesz w 10-15 minut. Jeśli jednak chcesz jechać to 2 i 4 jeżdżą przez plac litewski. Reszty to nie wiem bo dawno nie jechałem mpk a w związku z remontami trochę pozmieniali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka