bsnrk 08.09.11, 14:18 Sorry, ale co to za odpowiedź: "nie jesteśmy homoseksualistami". Powinno być: "przepraszamy, będziemy zachowywać się ciszej". Poza tym z czego się cieszyć po remisie w meczu towarzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kika Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.11, 14:30 Życzę równie "miłych" sąsiadów na Twoim osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
bsnrk Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy 08.09.11, 15:09 Oj, głupi(a)ś Ty, głupi(a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® prawidłowo. wychowawczy wpie...nie jest zły IP: *.acn.waw.pl 08.09.11, 22:31 co tydzień słysze gnoi jak sie ciesza wracajac z meczów legii drąc ryja na pełny regulator często około północy nie ma żadnych wątpliwości ze należała im się rozmowa wychowawcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Nobel Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 14:33 Uważam, że Beata Kempa i Elvis Hofman powinni interweniować w sprawie zatrzymanych. W końcu jest to kolejny dowód szykanowania środowisk patriotycznych przez siepaczy Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeczny Jaś Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 14:47 W pełni popieram ten wniosek, istotnie mamy tu do czynienia z ewidentnym przykładem prześladowania środowiska bandyckiego. I to za co? Przecież ich jedynie pobili, a nie jak "Staruch" obrabowali. SKANDAL! Wolność dla... bandytów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Nobel Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 15:25 W pełni popieram to, ze kolega w pełni popiera. Ale w jednym się kolega zagalopował. Redaktor "Staruch" nikogo nie obrabował. Czystym zbiegiem okoliczności zderzył się on czołowo z innym nieszczęśnikiem i w wyniku nagłego uderzenia rzeczy ów nieszczęśnika - pechowo - wpadły niepostrzeżenie do kieszeni red. Starucha. Na to tylko czekali siepacze Tuska, dybiący za każdym rogiem na niepokornych i niezależnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.11, 15:37 Zatrzymani już wkrótce poinformują jak było naprawdę, na łamach "Gazety Polskiej Codziennie", gdzie będą stałymi felietonistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeczny Jaś Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 17:09 A jeżeli tak się sprawy mają, to ja bardzo przepraszam i upraszam wybaczenia, że tym swoim pisaniem ukrzywdziłem redaktora "Starucha". Strasznie mię przykro i odczuwam wyrzuty sumienia, chociaż niektórzy złośliwcy twierdzą że nie posiadam takowego. Apeluję do innych dyskutantów o udzielenie poparcia dla poparcia, gdyż to poparcie jest bardzo ważne, szczególnie obecnie kiedy to nieludzkie sądy wzięły na warsztat tego przemiłego, prafdziwego Polaka , umiłowanego przez partię prezesa Jarosława. Niech żyje! Niech żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polek Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 21:55 Uderzając piłkarza w twarz redaktor Staruch dał mu chrześcijańską możliwość nastawienia drugiego policzka! A temu kibicowi po prostu chciał pomóc nieść ciężką torbę, tylko się bidulek nie zorientował, więc musiał mu to ręcznie wytłumaczyć! No! I to jest jedynie słuszna, nasza pisowska rzeczywistość! Odpowiedz Link Zgłoś
zmora68 No i co z nimi zrobić? 08.09.11, 14:37 No i co z takimi typami zrobić? Ile oni mają lat? Jakieś 19? Zapudłować? Na ile? Jak na dużo, to wyjdą wykształceni kryminalisci. Jak na mało, to za 2-3 lata bedą rechotać i bohaterzyć pod monopolowym 'na dzielnicy' ... Odpowiedz Link Zgłoś
easy.teraz Re: No i co z nimi zrobić? 08.09.11, 15:06 To już są bandyci. Podobno ciężka praca kształci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Gułag - dobra... IP: *.centertel.pl 08.09.11, 15:10 sprawdzona metoda na skur(..........)w dotychczas stosowana w Rosji. Polska powinna podpisać umowę o współpracy z Rosją "w tym temacie". 10 lat katorgi w kamieniołomach lub kopalni dobrze by im zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela Szkoda, że nie dla nazistów rosyjskich 08.09.11, 15:22 Szkoda, że nie sprawdzają tej metody na rosyjskich nazistach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman a skąd wiesz że nie? IP: *.centertel.pl 08.09.11, 15:49 Byłeś w GUŁAGU? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutysta_z_izraela Bo się nie boją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 22:15 Bo gdyby ich zsyłano, to by się bali i nie bili imigrantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr czemu od razu Gułag? IP: *.mmpnet206.tnp.pl 09.09.11, 00:35 w Polsce też jest sporo do zrobienia - gdyby wszystkich bezmózgowych bandziorów, co to tylko kopać słabszego leżącego potrafią, zaciągnąć do pracy (oczywiście bez wynagrodzenia) przy budowie dróg, zdążylibyśmy nawet na EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman pilnowanie ich było by... IP: *.centertel.pl 09.09.11, 09:18 droższe niż korzyść z efektów ich pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Z meczem Polski z Niemcami niema nic do czynienia. 08.09.11, 14:47 Tu chodzi o zwykłe prawo głosu w dzielnicy. Rozbój między młodymi który w zachodnich miastach, stoi też na porządku dziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy o... 08.09.11, 14:50 18 lat to chłopcy, a 19 to już mężczyźni. Piękna propaganda. Od razu jest wskazywane, którzy to są ci dobrzy według GW. Ciekawe jak ta sytuacja wyglądała naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela Sytuacja wyglądała tak, że zostali skatowani 08.09.11, 15:14 Sadystom kara śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Sytuacja wyglądała tak, że zostali skatowani IP: *.sgh.waw.pl 08.09.11, 15:52 ok, ok... ale chodzi o to, w jakim stylu jest napisany ten artykuł. to jak wypracowanie z podstawówki, np. charakterystyka bohaterów (dobrych i złych) jakiegoś opowiadania: dzieci raczej nie używają neutralnych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polek Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 21:51 Jedni katowali, drudzy oberwali. Ustalenie, którzy są dobrzy, a którzy źli, wymaga wielogodzinnej debaty i drobiazgowej analizy etycznej. I co jest złego w byciu mężczyzną?! Czy wśród pisowych nie ma już nikogo normalnego?! Odpowiedz Link Zgłoś
mowie_prawde Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy 08.09.11, 15:03 I dobrze. Ja nie lubię jak drą japy i spać nie można. Podpici nastolatkowie to najgorsze bydło na jakie można się wieczorem natknąć. Dziwią mnie takie kary 8 lat za uczestnictwo w bójce po utarczce słownej bo na 100% jedni do drugich pyskowali do siebie. Dlaczego mają być winni ci którzy bili się lepiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy 08.09.11, 15:12 I dobrze??? Oby ci tak ktoś obił kiedyś ryja bo idziesz ulicą i za głośno się śmiejesz. Też może przeszkadzać, przecież jakiś kark może mieć zły humor albo żałobę bo mu bulteriera uśpili Odpowiedz Link Zgłoś
mowie_prawde lukilukk dobrze ludziom życzysz bdb katolik z cieb 09.09.11, 09:52 mam już nie jedną wiosnę i dobrze wiem jak to wygląda jak wracają po meczach i drą się jak panowie świata bo wypili parę piw. Wiele razy przez całe miasto wracałem i śmiałem się i numery niezłe się odstawiało, ale nigdy nie tak żeby przeszkadzać innym ludziom i dlatego nigdy nie dostałem w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman życzę ci spotkania... IP: *.centertel.pl 08.09.11, 15:12 z takimi "pyskaczami". I takich samych skutków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: życzę ci spotkania... IP: 173.233.220.* 08.09.11, 17:04 Niestety, bandytyzm w Lublinie to wciaz cos pospolitego... Odpowiedz Link Zgłoś
mowie_prawde Re: życzę ci spotkania... 09.09.11, 09:54 i nawzajem dla pana! Kozaków pijanych po meczach w wieku nastoletnim nigdy nie będze mi żal bo wiem jak się zachowują Gość portalu: bosman napisał(a): > z takimi "pyskaczami". I takich samych skutków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 18:28 Ciebie człowieku coś boli , od razu jeśli chodzi o bójke to wszyscy uważają że obie strony są winne! są jednak tacy ludzie którzy nie mają w naturze bicia się , i niestety teraz tacy walczą o życie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mowie_prawde Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy 09.09.11, 10:01 nie chodzi mi o to że jeden z nich umiera - wręcz przeciwnie szkoda mi go. Chodzi mi o zachowania nastolatków a ta sprawa to tylko tło Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy 09.09.11, 11:32 mowie_prawde napisał: > nie chodzi mi o to że jeden z nich umiera - wręcz przeciwnie szkoda mi go. Chod > zi mi o zachowania nastolatków a ta sprawa to tylko tło A których nastolatków? Tych mężczyzn (powyżej 18 lat jest się już dorosłym mężczyzną, choć arytmetycznie rzecz biorąc jeszcze nastolatkiem), którzy skatowali dwóch innych nastolatków za to, że "nikt im nie będzie na dzielnicy rządził"? No tak, mentalność typowa dla Tatarów, ty się lepiej nie pokazuj na Czechowie bo dostaniesz wpierdziel i wtedy sobie ględź o wychowaniu młodzieży - tej, co zamiast siedzieć w domu szlaja się po cudzych dzielnicach i wrzaskiem prowokuje do obrony koniecznej.:D Odpowiedz Link Zgłoś
mowie_prawde zastanawiam się czy wiesz o co ci chodzi? 11.09.11, 10:39 tajnos.agentos napisał: > mowie_prawde napisał: > > > nie chodzi mi o to że jeden z nich umiera - wręcz przeciwnie szkoda mi go > . Chod > > zi mi o zachowania nastolatków a ta sprawa to tylko tło > > A których nastolatków? Tych mężczyzn (powyżej 18 lat jest się już dorosłym mężc > zyzną, choć arytmetycznie rzecz biorąc jeszcze nastolatkiem), którzy skatowali > dwóch innych nastolatków za to, że "nikt im nie będzie na dzielnicy rządził"? N > o tak, mentalność typowa dla Tatarów, ty się lepiej nie pokazuj na Czechowie bo > dostaniesz wpierdziel i wtedy sobie ględź o wychowaniu młodzieży - tej, co zam > iast siedzieć w domu szlaja się po cudzych dzielnicach i wrzaskiem prowokuje do > obrony koniecznej.:D Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela Kara śmierci dla morderców. 08.09.11, 15:11 Kara śmierci dla morderców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Kara śmierci dla morderców. IP: *.xdsl.centertel.pl 08.09.11, 16:20 No możr nie kara śmierci ale te kary za rozboje to jakieś śmiesznie niskie sa,wystarczy że wyrazi skruchę i już . Coś to chyba nie tak.Ja pamiętam,że moi rodzice mieli bardzo dobry skutek na nieposłuszeństwo swoich pociech i to pewnie pamietają wszyscy .Pamiętają także o tym,że nikt nie musiał się bać wychodzić wieczorem.A teraz jest strach nawet we własnym domu . Brrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
takasobiejestem Do redakcji 08.09.11, 16:19 nie ma już tworu o nazwie PSK4 - jest SPSK4. Dziennikarska rzetelność wymaga posługiwania się prawidłowymi nazwami... Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy o... 08.09.11, 16:25 Kurczę, jaki rozbój??? Zwłaszcza w przypadku recydywy??? Kiedy prokuratorzy i sądy w Polsce zrozumieją, że coś takiego to po prostu usiłowanie zabójstwa? Abstrahując od faktu, że tylko mentalnicw...e mają w zwyczaju kopać już pobitych... Odpowiedz Link Zgłoś
lubelakx Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy o... 08.09.11, 16:46 Według Gazety osiemnastolatkowie to chłopcy ale już dziewiętnastolatkowie to mężczyżni.To celowy zabieg psychologiczny?Morał z tego zdarzenia jest taki że radość niepopłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy 08.09.11, 17:30 bsnrk napisał: > Sorry, ale co to za odpowiedź: "nie jesteśmy homoseksualistami". Powinno być: " > przepraszamy, będziemy zachowywać się ciszej". Poza tym z czego się cieszyć po > remisie w meczu towarzyskim. Masz rację, uprzejmość przede wszystkim... Jak jeszcze raz jakiś szambonurek w poszukiwaniu skarbów o czwartej rano zacznie mi tłuc drzwiami od śmietnika, to go zapytam czy jest pedałem, a jak nie udzieli poprawnej odpowiedzi, to go zabiję. Bydło ma szanować praworządnych obywateli, oczekuję nagrody za obywatelską postawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Cieszył się po meczu z Niemcami. Teraz walczy IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 18:24 cieszyli się dlatego że po 30 latach Polska strzeliła bramke Niemcom ! proste i logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Lublin, miasto dwóch starych uniwersytetów... 08.09.11, 22:11 Do niedawna byłem za tym aby zamiast stadionów piłkarskich budować uniwersytety, ale chyba zmienie zdanie. Stolica KUL a taka ciemnota w mrocznych zakamarkach? Odpowiedz Link Zgłoś
turysta_z_izraela No, o tym pociążku podmiejskim to nic nie powiem 08.09.11, 22:25 Gduńsk, taka metropolia, a kontrolerzy są bandytami? Odpowiedz Link Zgłoś