Dodaj do ulubionych

Aldent al. Kraśnicka

IP: *.ip.netia.com.pl 29.09.11, 13:27
znacie? byliście? polecacie?
widziałam dziś ofertę www.groupon.pl/oferty/lublin/aldent-lublin/995275 i się zastanawiam...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Aldent al. Kraśnicka IP: 2.106.156.* 22.01.12, 19:43
      Tez zastanawiam sie dan ta oferta czy ktos ma jakies informacje??Polecacie czy tez nie?
      POZDR.
    • Gość: k Re: Aldent al. Kraśnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.14, 21:35
      zorientuj sie na KUL- dr orzeł.
      • Gość: Tomek Re: Aldent al. Kraśnicka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.14, 16:34
        A ja polecam, robilem tam sobie kilka implantow ,leczylem tez pare zebow, profesjonalna obsluga, najlepszy stomatolog w Lublinie
    • alexaz Re: Aldent al. Kraśnicka 23.10.15, 10:51
      Zdecydowanie polecam Aldent ! To świetni specjaliści! miałam okazję robić sobie tam implanty i jestem bardzo zadowolona. Pan Doktor Paradowski jest genialnym chirurgiem , dzięki niemu mam uzupełnione braki zębów mogę normalnie gryźć i żyć! Zabiegi wcale nie były straszne , wszystko mi wcześniej wytłumaczono , wszystko odbyło się sprawnie i bezboleśnie! Dzień po zabiegu dostałam telefon z Aldentu czy wszystko u mnie w porządku i jak się czuję :) Opieka w każdym calu ! Polecam!
      • Gość: zdegustowana Re: Aldent al. Kraśnicka IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.15, 20:21
        Zmasowany atak histerycznych wpisów we wszystkich wątkach raczej od Aldentu odstrasza.
        • Gość: Zdziwiona Re: Aldent al. Kraśnicka IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.15, 11:17
          No i co z tego. Widocznie ludzie są zadowoleni. Jesteś zdegustowana bo co? Bo pozytywów to już nie można opisać ? Fajnie jest jak się tylko kogoś obrzuca błotem nie ? Typowy polak!!! Tylko narzekać. Jak byś miała okropne zęby i odzyskała byś przepiękny uśmiech to byś sama poleciała i opisała wszystko w superlatywach! Tak się składa, że moja koleżanka leczy się w tym gabinecie i była świadkiem jak pacjentka przyszła do gabinetu z bukietem kwiatów i bardzo dziękowała za leczenie. Więc jak nie masz pojęcia na dany temat to głupio nie komentuj. Ja osobiście po przeczytaniu tych wszystkich pozytywnych komentarzy wybieram się na wizytę konsultacyjna i zamierzam się przekonać osobiście o leczeniu w tym gabinecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka