Gość: bang IP: 129.81.192.* 25.05.04, 23:10 I znow lubelski wymiar nie-sprawiedliwosci stanal na wysokosci zadania! Winnych nie ma i nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ignorant Re: Kradzież bez złodzieja IP: *.lublin.mm.pl 26.05.04, 01:43 ot, sprawiedliwosc po LUBELSKU !! jak ja sie ciesze ze juz niedlugo stad wyjezdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia UMCS IP: *.umcs.lublin.pl 26.05.04, 11:12 przykro pracowac w jednej instytucji ze śmieciami. Jakaż to siła powstrzymuje rektora od podjęcia działań?Dobro uczelni ? jesli tak to szczególnie pojęte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomunista Re: UMCS IP: *.ri.ri.cox.net 29.05.04, 06:58 Właśnie ze śmieciami podobnymi do Ciebie. Żaden ptak nie kala własnego gniazda! Poza tym powiedz mi jedno - NA JAKIM WYDZIALE HUMANISTYCZNYM W POLSCE (chociaż nie tylko) NIE PRZECIEKAJĄ PYTANIA NA EGZAMIN. I skończ z takimi osądami. Jeśli nie bierzesz łapówek to na pewno tylko dlatego, że nikt ci nie chce dać albo nie masz takiej władzy żeby brać, albo po prostu tchórzostwo. REKTORA DO PODJĘCIA DZIAŁAŃ??? Jakich działań może eksterminacji tych ludzi, co? To pewnie by ci pasowało. PAMIĘTAJ, że przez takich jak ty postkomunistów Polska nigdy nie będzie państwem prawa. OSOBA JEST UZNAWANA ZA NIEWINNĄ DOPÓKI NIE ZAPADNIE PRAWOMOCNY WYROK SKAZUJĄCY!!! Wbij to sobie kretynko raz na zawsze do głowy, bo twoje czay już się skończyły. Nawet jeśli są winni to od tego jest sąd, a potem ewentualnie rektor może na podstawie PRAWOMOCNEGO wyroku SKAZUJĄCEGO "wyrzucić z wilczym biletem". NO TAK. Widać, że pojęcie sprawiedliwości i uczciwości dla ciebie to tylko slogany. TWOJA I TYLKO TWOJA RACJA JEST SŁUSZNA. Czyli twoja jest "twojsza" niż "mojsza". A tak w ogóle, to jak to w końcu było ktoś się włamał do sejfu, czy otworzono go kluczem??? Bo pamiętam, że nie po raz pierwszy "Gazeta w Lublinie" popisuje się "rzetelenością", a skoro kluczem, to kto miał dostęp do niego? Jeśli wiadomo kto, to właśnie ten powinien być oskarżony o UDOSTĘPNIENIE klucza osobom trzecim!!! Nieprawdaż? Więc zdecydujcie się w końcu pismaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clavis Re: Kradzież bez złodzieja IP: 62.233.192.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 11:33 Ale "Wymiar" pokazał lwi pazur oskarżając o wszystkie możliwe przestępstwa z użyciem broni faceta, który próbując odzyskać własne pieniądze zatańczył tango argentyńskie z oszustami mamiącymi go udzieleniem kredytu. Grozi mu dożywocie, a oszustom uprawiającym w całym kraju proceder wyłudzania pieniędzy od obywateli zwany "systemem argentyńskim" - póki co włos z głowy nie spada. Wobec nich prawo jest bezsilne. Ukochany kraj, umiłowany kraj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student politologi Re: Kradzież bez złodzieja IP: 217.96.7.* 26.05.04, 13:04 Jestem tym studentem politologii, który feralnego roku zdawał egzaminy na politologię. Niestety w pierwszej turze rekrutacji nie dostałem się, a może i dobrze, przynajmniej wiadomo, że nie korzystałem z przecieków. Przykro mi jest, że w naszym kraju dzieją się takie rzeczy, a jeszcze bardziej przykro, że nie wyjaśnia się ich. Wczoraj zdawałem egzamin u tego prof. który ponoć był zamieszany w sprawę wycieku. Przykro mi jest, że takie sprawy się dzieja i to tam gdzie się kształci przyszłą elitę, ludzi którzy mają być fachowcami w rządzeniu, doradztwie. Byle nie brali przykładu z "góry". Przez 5 lat przecież można wiele się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: Kradzież bez złodzieja IP: *.lublin.mm.pl 26.05.04, 14:36 to w końcu kto był tym profesorem ? bo raz słyszałem plotke ze to byl X.X. innym razem ze byl to Y.Y. później że ktos jeszcze inny - prosze nie siejcie tak plotek bo to niszczy ten wydział a można się tam naprawde sensownych rzeczy nauczyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Kradzież bez złodzieja 26.05.04, 21:59 Nie wiesz kto? NIKT! Sąd orzekł, że nikt nie ukradł tych testów, wszyscy ulegli zbiorowej halucynacji... :[ Wydział jest naprawdę świetny, nauczyłem się tam wielu "sensownych rzeczy", jak piszesz, i tym bardziej wkurza mnie ta sprawa... Na tak dobrym wydziale, na świetnej uczelni, przy tylu pracujących tu specjalistach nie można pozbyć się dwóch "śmieci", jak to nazwała Mia. Dziekanie Z.J. - nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik UMCS Re: Kradzież bez złodzieja IP: *.pl / *.enterpol.pl 28.05.04, 09:06 Dziekan Z.J. pozbywa się wyłącznie pracowników, którzy, w jego mniemaniu, mu zagrażają (pisownia zaimków celowa). Jakość pracy, a tym bardziej uczciwość nie mają tu żadnego znaczenia. I tego własnie studenci mogą się przede wszystkim nauczyc na Politologii. Im wcześniej, tym lepiej. Przyda sie w dorosłym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomunista Apropos wodza prof.Michałowskiego IP: *.ri.ri.cox.net 29.05.04, 07:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomunista Apropos wiceprzewodniczącego prof.Michałowskiego IP: *.ri.ri.cox.net 29.05.04, 07:18 Hmm. Kochani albo jesteście głupi albo nie znacie faktów. Oto cytują jego słowa:"...A cała ta historia jest wyrazem tego, co dzieje się w tym kraju. Wszechobecnej korupcji, układów, układzików, samowoli urzędników. To państwo jest po prostu chore". No właśnie. I wszystko byłoby cacy, gdyby nie to, iż to właśnie ten człowiek jest wiceprzewodniczącym partii, KTÓRA współrządzi tym CHORYM KRAJEM, której to URZĘDNICY kierują się samowolą, która jest WIELKIM AUTOREM wszechobecnej korupcji. O ironio! I jak można do takiego człowieka mieć jakikolwiek szacunek? Odpowiedz Link Zgłoś