Dodaj do ulubionych

jaką wybrać figurę

14.10.11, 14:01
Zestresowane i czujące się bardzo niekomfortowo posłanki nowej kadencji zażądały remontu sejmowych toalet. A wszystko za sprawą niejakiej Anny Grodzkiej z Ruchu Palikota, która dawniej będąc mężem i ojcem korzystała z toalet oznaczonych trójkątem, a dzisiaj wchodzi do tych z kółkiem. Trudno się zatem dziwić skrępowaniu pań. Jedynym rozwiązaniem pozostaje remont - wydzielenie dodatkowego sejmowego ustępu. Trwają negocjacje jaką figurę geometryczną wybrać na oznaczenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: JB Masz, elan 13 ,ciekawszy temat IP: *.lublin.mm.pl 14.10.11, 14:18
      wyborcza.pl/1,75477,10467492,Praca_w_litewskim_sejmie__Za_seks.html
      • tajnos.agentos Re: Masz, elan 13 ,ciekawszy temat 14.10.11, 14:25
        Ależ, on poruszył bardzo ważny problem! Nie może być tak, żeby na przykład tak zawni "polscy patrioci" (tak zwani, bo sami siebie tak nazywają, mimo że ich postawy i czyny nie zawsze świadczą o jakimkolwiek poczuciu patriotyzmu) srali razem z lewactwem i liberałami... Toż to grozi rozprzestrzenieniem bardzo groźnej choroby! Czas najwyższy zaprowadzić kiblową segregację i zrobić dodatkowy kibel "nur fur polscy patrioci", tylko jak go oznakować??? Może "solidarycą", albo kombinacją liter PW + krucyfiks...:P
        • przemek-leniak nie odwracajcie uwagi od imponderabiliów 14.10.11, 14:37
          po to Palikot szedł do sejmu by nie zamiatać uciętych jaj i penisów pod dywan - czyż nie?
          no to teraz trzymajcie fason i róbcie minę odpowiednią...
          nie mazgajcie się...
          Pride!
          • tajnos.agentos Re: nie odwracajcie uwagi od imponderabiliów 14.10.11, 14:40
            Co, symbole przeszkadzają? Ty wiesz, ile taki "polski patriota" musi się namęczyć zanim sobie ulży? Oparcia duchowego mu odmawiasz??? A co taki symbol komu szkodzi, komu przeszkadza? Wiadomo komu...
            • przemek-leniak ano wiadomo przecie 14.10.11, 15:09
              mówi że przeszkadza to wiadomo...
              widać męczyć się przy defekacji nie musi ino raczej odwrotnie - nastarać się musi by ja powstrzymać może mu w tym symbol przeszkadza?
              może mu szkodzi?
              kto to wie tajnosku...
              • tajnos.agentos Re: ano wiadomo przecie 14.10.11, 18:04
                Symbol mu przeszkadza??? Nie przeszkadza mu w knajpie zwanej Salą Obrad a przeszkadza mu w tak szlachetnym i potrzebnym, rzekł·bym niezastąpionym miejscu??? Co za banda hipokrytów...
                • przemek-leniak cóż ja tam nie nazywam bandą Ruchu Palikota 15.10.11, 21:45
                  Ruch to ruch...
                  a banda to coś jakby spójnego - w odróżnieniu - wiesz rozumiesz
        • Gość: bosman nawet tajnosie, jeśli te dodatkowe sracze... IP: *.centertel.pl 14.10.11, 15:33
          na podstawie decyzji jakiegoś pojeba zrobią, to kto Pani poseł Grodzkiej zabroni do niego wejść? Ja bym się z tą popierd(...........)ą zgrają pohandryczył, tak dla jaj :-)
          • przemek-leniak dla jaj?- pojechałeś że ho ho 14.10.11, 16:16
            ;-)
            tylko po co od razu tak obrażać Ruch Palikota - z tą "popierd(...........)ą zgrają " przesadziłeś
            • tajnos.agentos Re: dla jaj?- pojechałeś że ho ho 14.10.11, 17:32
              Ja myślę, że bosmanowi chodziło o tę zgraję, co sama siebie uważa za "polskich patriotów". :)
              • przemek-leniak Re: dla jaj?- pojechałeś że ho ho 15.10.11, 21:46
                myśl - to mi się podoba nawet...
                ale "dla jaj" pasuje ekstremalnie i celnie kończy temat
                • Gość: bosman tak czy inaczej leniaku... IP: *.centertel.pl 17.10.11, 15:32
                  zapultałeś się. Wszak o tępotę umysłową Cię nie posądzam :-)
                  • przemek-leniak ho ho gostek sobie jaja uciął a ty co "dla jaj" 17.10.11, 20:31
                    kto tu się bosmanie zapultał?
                    nie bój nic wiemy że jesień to zła pora dla bosmanów
                    pzdr ;-)
                    • Gość: bosman mimo wszystko jednak... IP: *.centertel.pl 18.10.11, 09:06
                      tępota. Ale nie współczuję.
    • przemek-leniak transcendentny kastrat znaczy... 14.10.11, 14:34
      Palikot pozdejmuje i trójkąciki i kółka - jest przecie przeciwny symbolom w sejmie...
      trzeba zresztą poprzeć usunięcie i innych symboli - literek i cyferek też są już przecie w sejmie i analfabeci literki muszą ich strasznie deprecjonować...
      to w ogóle rozwojowy temat jest ;-)
    • Gość: bosman nigdy mechesie nie miałem watpliwości... IP: *.centertel.pl 14.10.11, 15:29
      że i w Sejmie jest bydło twojego pokroju. Przecież ty na nie glosowałeś.
      • przemek-leniak przeginasz bosman 14.10.11, 16:32
        bydło pokroju mechesa? kto znaczy?
        jakiś Tuwim, Dylan, Rabinowitz?
        ty się puknij może zanim durnotę napiszesz co?
        proponowałbym ci tak zrobić...
        pzdr.
        • tajnos.agentos Re: przeginasz bosman 15.10.11, 21:53
          Nie zawsze podoba mi się to, co pisze bosman, ale tu go popieram: to bydlę, które się pospisuje elan13 zostało potraktowane tak, jak na to ciężko zapracowało.:P
          • przemek-leniak niestety bosman głupieje 17.10.11, 20:35
            zrobił głupotę i nie umie się przyznać...
            będzie brnął
            oki ja mu z sympatii pozwolę wygrać bo wiesz komu się ustępuje...
            pzdr.
        • Gość: bosman durnia leniaku kleisz... IP: *.centertel.pl 17.10.11, 15:34
          miałeś zły dzień? Sam się w pałę puknij. Młotkiem. Dużym.
          • przemek-leniak problem polega natym żeś głupi 17.10.11, 20:33
            meches to przechrzta i ja ci takich wymieniłem
            nic tu do rzeczy nie ma łoś...
            bo nawet obrażać trzeba mądrze
            czego nie osiągnąłeś niestety
            ot co.
            • Gość: bosman może ty jesteś mądry, ciesz się z tego... IP: *.centertel.pl 18.10.11, 09:05
              z tym że tobie nikt tego nie powie. Żeś nawiedzony - to pewne.
              Tuwim wychrzta? Dylan wychrzta? - coś nowego :-) Że to Żydzi, wiedzą wszyscy, że mechesi - tylko ty. Jesteś kryptoantysemitą? - zapewne.
              Pisz dalej te swoje dyrdymały i onanizuj się "wrażeniem" które wywołujesz. Nie zapomnij o trupach które tak lubisz.
              • przemek-leniak vanitas vanitatum 18.10.11, 09:35
                Dylan koniec lat 70, Tuwim,
                ale niech że ci będzie - wygrałeś... ;-)
    • elan13 idealizm czy gest populizmu? 14.10.11, 22:35
      Z ostatniej chwili - z inicjatywy Janusza Palikota nie dojdzie do kosztownego remontu toalet w budynku Sejmu. Lider Ruchu swojego imienia twierdzi, że jako zaprzysięgły orędownik hasła "tanie państwo" w dobie kryzysu gospodarczego nie może pozwolić na to, żeby państwowe pieniądze były wydawane rozrzutnie, zwłaszcza kiedy przyczyną jest członek (chociaż w tym przypadku to może źle dobrane słowo) jego ugrupowania. Posłanka Grodzka pod wpływem perswazji przewodniczącego Ruchu zadeklarowała, że nie będzie korzystać z żadnych toalet sejmowych, z drugiej strony budżet sejmowy zostanie obciążony kosztami zakupu najwyższej jakości pieluchomajtek najnowszej generacji. Poseł Palikot podsumował temat słowami: "ziarnko do ziarnka, a zbierze się miarka".
      • Gość: bosman [...] IP: *.centertel.pl 17.10.11, 15:36
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • elan13 [...] 17.10.11, 16:35
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka