henio1946 09.01.12, 14:18 ja mieszkam w lublinie nie pije perły w tej cenie są inne lepsze niby miejscowe a droższe niż te z zachodu po otwarciu puszki szybko się ulatnia pozostają tylko siki a na gorąco to już żadne się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kleofas Re: Nowy klient Azotów to... Perła Browary Lubels IP: 195.117.255.* 09.01.12, 15:06 W tej cenie ciezko znalezc cos lepszego. Dobre piwa troche kosztuja. Ja tam Perle bardzo lubie i jak dla mnie to czolowka budzetowych polskich (i nie tylko polskich) piw. Nie dziwie sie, ze swego czasu na prestizowym konkursie u pepikow Perla export wygrala. Najbardziej lubie Czarna Perle, Export i Miodowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowy klient Azotów to... Perła Browary Lubels IP: *.icpnet.pl 11.01.12, 14:57 Piwo Perła jest najlepsze i najtańsze z dobrych piw ,szkoda ze w całej Polsce nie można kupić w Poznaniu mają tylko sklepy Piotri Paweł i dlatego tylko tam kupuje -pijesz Perę mniej bezrobotnych w twym mieście regionie -produkcja schodzi ludzie pracują.Piszę ponieważ Lubelskie piwo jest dobre minimum przyzwoite.pepiki szanują lubelskie piwo [czytaj piją] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Nowy klient Azotów to... Perła Browary Lubels IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.12, 19:25 Połowa mojej rodzinki mieszka pod Lublinem więc powiedzmy ,że jestem pół lubelakiem ( chociaż urodzonym w stolicy pyrlandii). Też uważam ,że z markowych piw Perła ma w miare dobrą cenę a w Poznaniu Perłe kupisz w Panoramie w Carrfur( czy jak to się tam pisze) w super cenie 2.14 za butelkę i to chmielową a nie export, w Auchan i w Chacie Polskiej też kupowałem więc nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś