mumin.pc 10.06.04, 00:48 Zapraszam wszystkich Świdniczan i sympatyków naszego pięknego (ktoś śmie protestować ? ;) ) miasta do odwiedzania portalu www.swidnik.pl oraz miejskiego forum www.swidnik.pl/files/fdys . pozdrawiam pablo el preclo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Świdnik - portal i forum 19.06.04, 22:11 Byłam na tej stronie nie raz. Bardzo ładna i ma duzo ciekawych informacji. Jednego brakuje, a mianowicie bogatej galerii! Te parę zdjęć to nie galeria i nie pokazuje Świdnika takim jakim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
preclo Re: Świdnik - portal i forum 30.06.04, 17:12 fakt, że na portalu www.swidnik.pl jest niezbyt bogata galeria, ale za to jest strona MiRasa www.avix.republika.pl/ na której możesz znaleść naprawdę sporo aktualnych zdjęć Świdnika. Można tam też znaleść garść starych fotek naszego miasta. Naprawdę świetna (!) galeria. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Świdnik - portal i forum 30.06.04, 20:14 preclo napisał: > fakt, że na portalu www.swidnik.pl jest niezbyt bogata galeria, ale za to jest strona MiRasa www.avix.republika.pl/ na której możesz znaleść naprawdę sporo aktualnych zdjęć Świdnika. Można tam też znaleść garść starych fotek naszego miasta. Naprawdę świetna (!) galeria. > pozdrawiam Ostatnio jak tam weszłam nic sie nie otwierało, a teraz jedno, jedyne zdjęcie w I galerii sie otworzyło, pozostałe zdjęcia, jak i galerie "wydają" okrzyk "error" albo "błąd";) Może później tam zaglądnę:)) Ja juz chyba kiedyś byłam w tej galerii, chyba tylko w innym ukladzie były te galerie??? Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Świdnik - portal i forum 30.06.04, 20:17 O!!!! Juz się otwiera!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hilma Re: Świdnik - portal i forum 03.07.04, 23:28 Te zdjecia sa super! nawet nie wiedzialam, ze nasze misato zrobilo sie takie piekne! Odpowiedz Link Zgłoś