marr30_pl 03.04.12, 11:00 Napis brzmi "¿Le gusta este jardín?" i nie jest po francusku, ale po hiszpańsku. Szkoda malowidła, to był taki artystyczny akcent na miasteczku uniwersyteckim, które wygląda dość ponuro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kainel.kemezrp Dla UMCS fantazyjne malowidło nie ma żadnej war... 03.04.12, 11:05 ech... mógłbym powiedzieć że taki już urok murali że nie trwają wiecznie ale po cóż truizmy wywlekać na forum ... czy prace dyplomowe mają wartość artystyczną to można się spierać w nieskończoność ... Tymczasem łączmy się w bólu po stracie nadgryzionego zębem czasu obiektu westchnień Bumtarary i kurtuazyjnie spytajmy jak tam się ma rdzewiejąca klepsydra klęski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-k Spod sobolowego mucetu wystaje słoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 14:47 Żałosna opinia, żałosnej pani kierowniczki. To był bardzo dobry mural. Smutne, że lubelskie uczelnie mają taki ambiwalentny stosunek do własnej tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp tradycja to jest 03.04.12, 15:08 J-k wiesz wszystko fajnie ale jaka znów tradycja? Misia oglądałeś tam w końcówce tłumaczą co to jest tradycja co do reszty opinia faktycznie jakaś taka jakby z gazety wycięta a mural kiedyś był może i fajny potem już bardziej straszył ze względu na owe zęby czasu kto wie może będzie kolejny fajny za jakiś czas albo i nie wszystko ma swój czas pod niebem jak się tradycyjnie mawia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra leniaka Empi czuwa, zeby ruji i... IP: *.futuroexito.pl 03.04.12, 19:32 poróbstwu dac odpór na forum. Biedna Kasia, ktora prosi o telefon, nie wie, ze zwiazki z leniakiem to niebezpieczne zwiazki, zwlaszcza tu, na forum. Potem wszyscy beda mogli przeczytac relacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-k Re: tradycja to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 19:35 Wiem, wiem, tradycją nazwać niczego nie możesz. A to co dookoła powstaje od nowa, to jest nasza codzienność, w której my żyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp tak sobie myślę że ta zima 03.04.12, 21:38 jednak kiedyś musi minąć i doczekamy czasu w którym ani nikt nie będzie wyrzucał muralom braku wartości ani też domagał się ich wiecznego trwania że doczekamy jakiegoś luzu i jakiegoś taktu choć coś mi mówi że żeby doczekać trzeba by chyba spróbować zasiać kto wie może nie zadepczą idąc pochodem pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś