Dodaj do ulubionych

Lotnisko. Pięć milionów na badanie hałasu i duż...

19.04.12, 17:36
Więcej o samej łączności tetra można znaleźć na tetraforum.pl/
Obserwuj wątek
    • andrzej.sawa Re: Lotnisko. Pięć milionów na badanie hałasu i d 19.04.12, 17:52
      To jest drugie forum Lublin?
    • Gość: hel Badanie hałasu ? IP: *.ostnet.pl 19.04.12, 18:07
      Jakiego hałasu. Pogwizdywania susłów ? Bo chyba nie wirtualnych samolotów. Jeżeli o susły chodzi to udostępnię za flaszkę nagrania świstów suślich ze Świdnika. Nie trzeba instalować drogiego systemu. A na hałas silników samolotowych się nie zanosi.
      • Gość: watchIP Re: Badanie hałasu ? IP: *.nette.pl 19.04.12, 22:57
        Hehe, odezwał się mieszkaniec Tyczyna spod Rzeszowa. Widac po Twoim IP :P.
        Teraz lotnisku w Rzeszowie ukróci się mocno, bo żaden mieszkaniec Lubelszczyzny stamtąd nie poleci, jak będziemy mieli własne lotnisko :P
        • des4 Re: Badanie hałasu ? 20.04.12, 07:24
          a dokąd polecą mieszkańcy Lubelszczyzny z własnego lotniska? mimo usilnych starań wciąż nie wiem :)))
        • andrzej.sawa Re: Badanie hałasu ? 20.04.12, 08:03
          Towarzysz Ferenc kosmodrom wybuduje.
        • Gość: hel Re: Badanie hałasu ? IP: *.ostnet.pl 20.04.12, 09:26
          @watchIP . Jestem mieszkańcem Świdnika obecnie pracującym w Rzeszowie czego nie ukrywam i o czym wielokrotnie pisałem na tym forum . Ale dobrze kombinujesz Sherlocku.
          A moje obecne miejsce zamieszkania daje mi możliwość spojrzenia z dystansu na sprawy lubelsko-świdnickie. Pozdrawiam.
          • Gość: leonss Re: Badanie hałasu ? IP: *.icpnet.pl 20.04.12, 16:37
            Firma badająca hałas z Poznania jestem ciekawy jaka ocene wyda >Piszący mieszka na Ratajach w Poznaniu 12 km od Ławicy.Samolotów w Poznaniu startów i lotów w czasie dni jest 15 natomiast ,córka mieszka blisko lotniska moze 3km ,ponadto mam działkę POD w [sumie jest ich[1000 największe w wlkp}w Krzesinach lotnisko wojskowe głośne F 16 w linii prostej 1-1.5 km ,a mimo to ludzie kupuja działki budowlane i tam budują domy -pytam jakie argumenty firma z mojego miasta będzie miała co do lotniska Lubelskiego .Plusem tych inwestycji jest jedyna firm inż Krawczyka z Łęcznej budowy zbiorników na paliwa w lotniska Lubelskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka