Forum   1978

1978

(140 wyników)
  • 16.10.1978 Wanda Rutkiewicz jako trzecia kobieta na świecie oraz pierwsza Europejka weszła na Mount Everest (8848 m n.p.m.).
  • Cześć:) Temat na czasie, bo i data podobna i Polska od nocy tonie w śniegu... 31 grudnia 1978 roku: "W noc sylwestrową 1978 rozpoczęły się tak intensywne opady śniegu (na Dolnym Śląsku z początku był to deszcz), że wkrótce potem w styczniu 1979 sparaliżowany został cały kraj, brakowało surowców energetycznych. W większości miast komunikacja miejska nie funkcjonowała wcale lub w bardzo ograniczonym stopniu. Transport międzymiastowy również funkcjonował bardzo źle. Autobusy w niektór...
  • ŻYCIE WARSZAWY Program telewizyjny na czwartek 08.06.1978 1 9.00 - Studio Sport -sprawozdanie z meczu Brazylia - Hiszpania (program dla drugiej zmiany) 15.00 - Melodie - Rapsodia węgierska 15.30 - "Bilet do kina" (kolor) 16.00 - Dziennik 16.10 - Obiektyw 16.30 - Dla młodych widzów " Ekran z Bratkiem " 17.55 - "Patrol" 18.20 - Sonda - Ryby (kolor) 18.50 - Radzimy rolnikom 19.00 - Dobranocka dla najmłodszych 19.10 - Siódemka 19.30 - Wieczór z dziennikie...
  • [u]A tak o nim na dzień dzisiejszy pisze Wikipedia:[/u] Teofil Ociepka (ur. 22 kwietnia 1891 w Janowie, zm. 15 stycznia 1978 w Bydgoszczy) - malarz samouk (prymitywista) i teozof. Jeden z przywódców Janowskiej Gminy Okultystycznej. [b]Obok Nikifora najbardziej znany polski reprezentant prymitywizmu, jego twórczość osiągnęła światowe uznanie.[/b]
  • 1978(60)

czesc Mamy z rocznika '74 juz sie zjednoczyly, a co z nami? Ile jest mam z rocznika '78? Ja urodzilam sie 25.03.78 (baran), w Tarnowie. A wy??? Pozdrawiam
  • Witam serdecznie! Czy mogę prosić o interpretację mojej daty urodzenia...dodam że urodziłam się 08.01.1978 o godz 17 w Poznaniu....Dzisiaj mam urodzinki:-)
  • Panie Januszu czy mogłabym prosić o interpretacje daty urodzenia 13.10.1978? Z góry bardzo uprzejmie dziekuję:)
  • Poszukuje osoby, ktora urodzila sie 28.12.1978 Pilne? - Nie Ważne? - ... Powód? - Oni będą wiedzieli
  • Witam szukam dobrej porodowki gdzies gdzie urodze po ludzku jestem w 3 miesiacu i bardzo sie boje to moje pierwsze dziecko!!!
  • Panie Januszu nurtuje mnie jedno zagdanieniie dotyczące typowej 6, która w związku się męczy, dręczy ale rodziny nie zostawi, jak to jest z tym, czy z pomocą numerologi można to zmienić? Jestem zodiakalną wodniczką urodzoną 6 dnia miesiąca numerologiczną 33, po konsultacji numerologicznej moje wibracje własne wynoszą 1-9-1 (szczerze powiem, iż nie wiem czy ta zmiana coś dała, może na gruncie zawodowym jest lepiej,) natomiast jestem w takim toksycznym związku spętana bezsilnością podjęcia decy...
  • www.youtube.com/watch?v=hhBG1ilB3ao ♫♫♫♫♫♫♫♫♫
  • studio.wp.pl/mid,1102015,wideo.html
  • 31 lat mija jak Krakowski Kardynał Karol Wojtyła został wybrany Papieżem i przybrał imię Jana Pawła 2 Modlę się o jego betyfikację
  • Witam, jeśli znajdzie pan wolna chwilę, bardzo proszę zobaczyć, jakie szanse na trwały związek ma taka para: ja 20.02.1978, on 11.08.1980 Z góry dziękuję :)
  • Henryka Bochniarz wspaniała kandydatka na prezydenta III RP z ramienia partii PD w latach 1978-1990 należała do PZPR-bez komentarza.
  • DO ROCZNIKA 1978 - JAK WAM SIE WIEDZIE W ZYCIU. CZY WSZYSTKIE PLANY ZYCIOWE ZREALIZOWANE? POZDRAWIAM

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się