Dodaj do ulubionych

Psycholog w Lublinie

IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 23:12
Dzień dobry. Chciałabym skorzystać z pomocy psychologa na nfz w Lublinie. Mam skierowanie do poradni psychologicznej - czy przyjmą mnie w poradni zdrowia psychicznego? Interesuje mnie dr Sokołowska w ZOZ akademickim na Langiewicza. Jesli ktoś korzystał z jej konsultacji, może się podzielić? Czu dr przyjmuje jeszcze w ogóle? Pytam gdyż może juz się jej limity skończyły jak to w przypadku lekarzy specjalistów już jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: studentka Re: Psycholog w Lublinie IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 22:38
      co prawda juz troche czasu minelo od Twojego wpisu i zapewne juz poszlas do psychologa, ale polecam w 100 % mgr Sokolowska wlasnie na Langiewicza. Pomogla juz nie jednej osobie i jest godna polecenia. Pozdrawiam :)
      • Gość: x Re: Psycholog w Lublinie IP: *.interduo.pl 24.03.13, 19:47
        Witam, czy ktoś posiada adres mailowy do Pani Krytsyny Kozłowskiej terapeutki?
    • Gość: Ania Re: Psycholog w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.13, 14:25
      Ja również korzystałam z pomocy pani Moniki i tak jak poprzednia osoba uważam, że Pani Monika Kopacz mi pomogła. Zgubiłam, niestety numer do niej, ale pewnie nie będzie trudno znaleźć
    • admin111 Re: Psycholog w Lublinie 27.05.20, 02:16
      Ja mam bardzo dobre zdanie o Pani dr Helenie Kistelskiej-Sikorze polecam Ci z pełnym przekonaniem,
      kiedyś pracowała w Szpitalu Neuropsychiatrycznym w Lublinie, namiary :
      www.psycholog-lubelski.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka