Dodaj do ulubionych

Skutki głupoty

04.09.12, 11:10
zacznę od Nowego ekranu Link
jak już przeczytaliście to zerknijcie co ja socjalista napisałem towarzyszom z Wrocławia na facebooku link
czy ja jestem jeszcze lewica?
Obserwuj wątek
    • kainel.kemezrp Pytam się ponieważ 04.09.12, 11:14
      ostatnimi czasy się nad tym zastanawiam
      czy żeby być lewica to naprawdę trzeba być lemingiem
    • Gość: andrzej.filipowicz Re: Skutki głupoty IP: 89.167.0.* 04.09.12, 11:37
      kainel.kemezrp napisał:
      > zacznę od Nowego ekranu Link
      > jak już przeczytaliście to zerknijcie co ja socjalista napisałem towarzyszom z
      > Wrocławia na facebooku link
      > czy ja jestem jeszcze lewica?

Aż za dobrze Twój patriotyzm i poglądy znam, a więc konta na Facebooku nie muszę zakładać żeby wpis ten przeczytać, ale daj szansę innym i przeklej tu, co tam zamieściłeś - sam zresztą również przy okazji skorzystam :)
      • Gość: kainel Mówisz masz IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.12, 12:01
        Przemek Leniak a Głupota przejdzie?
        Wrocław znany jest również z bandyckich zachowań Antify
        PPS zaś jak w 1992 roku mówił mi tow. Wąsik ma swoje watrości wpisane w nazwę
        Polska to patriotyzm, Partia to demokratyzm i Socjalistyczna to socjalizm - w takiej właśnie kolejności
        nijak nie mieści się w tym "marksizm kulturowy" czyli zwykła prostacka głupota.
        2 godz. temu · Lubię to!
        Przemek Leniak Zaczynacie od stalinizmu posługując się pojęciem faszyzm w takim dokładnie rozumieniu w jakim używał go komunistyczny dyktator i zbrodniarz.
        Na logo macie trzy strzały zapożyczone od SPO i zapominacie że jedna z nich wymierzona jest w komunizm
        Wasz sposób walki ideologicznej z narodowcami sprowadza się do kopania butami
        Braku własnej ideologii - braku wartości nie zastąpicie ani ględzeniem o wielokuturowości o której sami piszecie że nie istnieje ani tym bardziej brutalną siłą.
        Głupota również nie - hasło "Precz z komuną" to hasło PPS
        Niewykluczone że tego nie wiecie i w swej ignorancji chcecie powrotu czasów Bieruta i śni się wam 15 grudnia 1948.
        To wszystko przykro dość wygląda i załośnie
        Nie dziwcie się że hasła NOP są popularniejsze i trafiaja do ludzi
        Niewiele bowiem macie do zaoferowania co mogłoby z tymi hasłami konkurować
        pzdr.
        2 godz. temu · Lubię to!
        Przemek Leniak hmm nie sadze by wasza chęć debatowania przekładała się na coś więcej niż wspólne poklepywanie się po plecach z innymi wielbicielami głupoty co zapowiadacie w "publicystyce"
        szkoda
        bo byłoby o czym pogadać
        np. o globalizmie kapitalistycznym którego częścią jest tak lubiona przez was wielokulturowość - multikulti masy konsupcjonistów
        i o tym że takiej wolty nie dokonywali nasi antenaci
        np. tworząc odrębne kulturowo partie socjalistyczne takie jak Bund i PPS
        partie realizujące interesy narodowe bez uszczerbku dla swej socjalistyczności
        około godziny temu · Lubię to!
        Przemek Leniak gadać powiadają warto - tylko z kim nie ma :-)
        około godziny temu · Lubię to!
        • Gość: andrzej.filipowicz Dziękuję i proszę o jeszcze IP: 89.167.0.* 04.09.12, 12:25
          Gość portalu: kainel napisał(a):

> Przemek Leniak a Głupota przejdzie?
          (reszta systemowo wycięta)

Nic ująć, a może jedynie dodać im, że propagowanie patriotyzmu wśród
          kibiców zawsze będzie dla społeczeństwa i narodu pożyteczniejsze niż propagowanie bezideowego bandytyzmu, co przeszkadzać może jedynie wyalienowanej władzy i jej różnej maści przybudówkom i bojówkom.

Za to zresztą siedzi na sankcji Piotr Staruchowicz potocznie "Staruchem" zwany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka