kainel.kemezrp 04.09.12, 11:10 zacznę od Nowego ekranu Link jak już przeczytaliście to zerknijcie co ja socjalista napisałem towarzyszom z Wrocławia na facebooku link czy ja jestem jeszcze lewica? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kainel.kemezrp Pytam się ponieważ 04.09.12, 11:14 ostatnimi czasy się nad tym zastanawiam czy żeby być lewica to naprawdę trzeba być lemingiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Re: Skutki głupoty IP: 89.167.0.* 04.09.12, 11:37 kainel.kemezrp napisał: > zacznę od Nowego ekranu Link > jak już przeczytaliście to zerknijcie co ja socjalista napisałem towarzyszom z > Wrocławia na facebooku link > czy ja jestem jeszcze lewica? Aż za dobrze Twój patriotyzm i poglądy znam, a więc konta na Facebooku nie muszę zakładać żeby wpis ten przeczytać, ale daj szansę innym i przeklej tu, co tam zamieściłeś - sam zresztą również przy okazji skorzystam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainel Mówisz masz IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.12, 12:01 Przemek Leniak a Głupota przejdzie? Wrocław znany jest również z bandyckich zachowań Antify PPS zaś jak w 1992 roku mówił mi tow. Wąsik ma swoje watrości wpisane w nazwę Polska to patriotyzm, Partia to demokratyzm i Socjalistyczna to socjalizm - w takiej właśnie kolejności nijak nie mieści się w tym "marksizm kulturowy" czyli zwykła prostacka głupota. 2 godz. temu · Lubię to! Przemek Leniak Zaczynacie od stalinizmu posługując się pojęciem faszyzm w takim dokładnie rozumieniu w jakim używał go komunistyczny dyktator i zbrodniarz. Na logo macie trzy strzały zapożyczone od SPO i zapominacie że jedna z nich wymierzona jest w komunizm Wasz sposób walki ideologicznej z narodowcami sprowadza się do kopania butami Braku własnej ideologii - braku wartości nie zastąpicie ani ględzeniem o wielokuturowości o której sami piszecie że nie istnieje ani tym bardziej brutalną siłą. Głupota również nie - hasło "Precz z komuną" to hasło PPS Niewykluczone że tego nie wiecie i w swej ignorancji chcecie powrotu czasów Bieruta i śni się wam 15 grudnia 1948. To wszystko przykro dość wygląda i załośnie Nie dziwcie się że hasła NOP są popularniejsze i trafiaja do ludzi Niewiele bowiem macie do zaoferowania co mogłoby z tymi hasłami konkurować pzdr. 2 godz. temu · Lubię to! Przemek Leniak hmm nie sadze by wasza chęć debatowania przekładała się na coś więcej niż wspólne poklepywanie się po plecach z innymi wielbicielami głupoty co zapowiadacie w "publicystyce" szkoda bo byłoby o czym pogadać np. o globalizmie kapitalistycznym którego częścią jest tak lubiona przez was wielokulturowość - multikulti masy konsupcjonistów i o tym że takiej wolty nie dokonywali nasi antenaci np. tworząc odrębne kulturowo partie socjalistyczne takie jak Bund i PPS partie realizujące interesy narodowe bez uszczerbku dla swej socjalistyczności około godziny temu · Lubię to! Przemek Leniak gadać powiadają warto - tylko z kim nie ma :-) około godziny temu · Lubię to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Dziękuję i proszę o jeszcze IP: 89.167.0.* 04.09.12, 12:25 Gość portalu: kainel napisał(a): > Przemek Leniak a Głupota przejdzie? (reszta systemowo wycięta) Nic ująć, a może jedynie dodać im, że propagowanie patriotyzmu wśród kibiców zawsze będzie dla społeczeństwa i narodu pożyteczniejsze niż propagowanie bezideowego bandytyzmu, co przeszkadzać może jedynie wyalienowanej władzy i jej różnej maści przybudówkom i bojówkom. Za to zresztą siedzi na sankcji Piotr Staruchowicz potocznie "Staruchem" zwany. Odpowiedz Link Zgłoś