Dodaj do ulubionych

Co się dzieje z forum lubelskim ?

17.09.12, 10:55
Czasami zaglądam na FL i zawsze czyniłem to z ciekawością. Ostatnio jednak odnoszę wrażenie , że jest to teatr jednego aktora. Większość wątków założona przez jednego autora, który następnie polemizuje ze sobą i komentuje swoje polemiki, pozostając cały czas w zachwycie nad swoją "elokwencją" i "erudycją". Już otwarcie listy tematów zniechęca do dalszego przeglądania. Szkoda.
Obserwuj wątek
    • empi Re: Co się dzieje z forum lubelskim ? 17.09.12, 11:31
      z tą większością nie przesadzaj, możesz autora dodać do ignorowanych, możesz nie czytać, możesz podjąć z nim polemikę, możesz swoją aktywnością go pokonać :). Masz wiele demokratycznych możliwości. Zachęcam do aktywności.
      pzdr.
      • psotnik.kolatek To taki żart nieudany, prawda empi? 17.09.12, 11:42
        Bo jak inaczej rozumieć to:

to nie jest forum aKainel - Leniaka
        Autor: kainel.kemezrp ☺ 11.09.12, 09:51

ktoś może coś napisać mimo zrozumiałego odruchu jaki wywołuje lista początkowych wątków
        ech...
        Empi zmuszony jestem się sam zabanować w imię dobra forumowego ;-)
      • urke66 Re: Co się dzieje z forum lubelskim ? 17.09.12, 12:02
        empi napisał:

> z tą większością nie przesadzaj, możesz autora dodać do ignorowanych, możesz ni
        > e czytać, możesz podjąć z nim polemikę, możesz swoją aktywnością go pokonać :).
        > Masz wiele demokratycznych możliwości. Zachęcam do aktywności.
        > pzdr.

W sumie , to masz rację. Każdy sobie wyrobi sam przekonanie o delikwencie na podstawie jego aktywności. Ale może sie zdarzyć i tak jak a tym forum forum.gazeta.pl/forum/f,49353,Nikiszowiec.html
        250 tys postów ....od jednego autora.
        • empi Re: Co się dzieje z forum lubelskim ? 17.09.12, 12:22
          wymienione przez ciebie forum jest prywatne. Jego właściciel widocznie trafił na mur obojętności i sam tam pisze by całkiem ono nie umarło, może brak mu lepszych pomysłów?. Z forum uczynił bloga:). Dzięki min. Leniakowi na naszym forum coś się dzieje tzn. bywa on przyczyną większych lub mniejszych forumowych swarów. :)
          pzdr.
          • urke66 Re: Co się dzieje z forum lubelskim ? 17.09.12, 15:17
            empi napisał:

Dzięki min. Leniakowi na naszym forum c
            > oś się dzieje tzn. bywa on przyczyną większych lub mniejszych forumowych swarów
            > . :)
            > pzdr.

Ale czy swary z kimś, kto sądząc po liczbie nicków i wpisów oraz ich treści, ma spore kłopoty z sobą i rolą internetu w swoim życiu, powinny być istotą forum ?
            • empi Re: Co się dzieje z forum lubelskim ? 17.09.12, 16:13
              > Ale czy swary z kimś, kto sądząc po liczbie nicków i wpisów oraz ich treści, ma
              > spore kłopoty z sobą i rolą internetu w swoim życiu, powinny być istotą forum
              > ?
              do swarów nikt nikogo nie zobowiązuje, tak jak do czytania cudzych postów. :) Leniak zawsze pisze pod swoim nazwiskiem wręcz, nicki zmieniał z powodów regulaminowych, jest niesforny i tyle :). Ma kłopoty z sobą ? To temat do badanie nie przez nas :)
              pzdr.
              • kainel.kemezrp a możemy pogadać jak chcecie ;-) 17.09.12, 18:19
                każdy poopowiada o swoich problemach
                jak na spotkaniu anonimowych internautów ;-)
                z ntym że ja nie anonimowo bo jakoś nie lubię
                empiego oczywiście nie namawiam - to świadomy człowiek
                to co kto pierwszy?
            • kainel.kemezrp Urke66 17.09.12, 18:26
              masz na koncie 95 postów:
              Przemyśl (49)
              Rzeszów (40)
              Lublin (5)
              Tarnobrzeg (1)
              od 2010 roku
              nie znalazłem nic ciekawego w twoich 90 postach ale te z Lublina - rozwijasz się ;-)
              • urke66 Re: Urke66 17.09.12, 18:46
                kainel.kemezrp napisał:

> masz na koncie 95 postów:
                > Przemyśl (49)
                > Rzeszów (40)
                > Lublin (5)
                > Tarnobrzeg (1)
                > od 2010 roku
                > nie znalazłem nic ciekawego w twoich 90 postach ale te z Lublina - rozwijasz si
                > ę ;-)

Poświęciłeś swój cenny czas na prześledzenie historii ? To potwierdza moją tezę , że masz problem. Może trochę popracuj, że tak nieśmiało zasugeruję ? Będziesz miał nieco mniej czasu na forum ale świat to zniesie . Pozdrawiam i współczuję.
                • kainel.kemezrp udała mi sie prowokacja ;-) 17.09.12, 18:49
                  zatrudnij mnie to popracuję
                  pozdrawiam i też współczuję
    • kainel.kemezrp strach otworzyć lodówkę 17.09.12, 14:06
      chyba że się ma niepodpiętą do internetu
      pzdr
      • kainel.kemezrp się wam pochwale przy okazji 18.09.12, 11:23
        moim wczorajszym dorobkiem link i link
        podjeździk znaczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka