IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 10:48
Polecam firmę Janiak. Wykonała u mnie fachową robotę. Parapety teraz prezentują się wyśmienicie. Nie narobili żadnych szkód. Mają jeszcze różne usługi więc uważam że warto skorzystać jak ktoś szuka fachowca w tej dziedzinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Eryk234 Re: Janiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 09:29
      Zgadzam sie,że to sa fachowcy. Produkowali dla mnie rynny i rury spustowe i wszystko w jak najlepszym porzadku. Dostosowali się do moich oczekiwan.
    • Gość: Kacper Re: Janiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 12:26
      U mnie tez własnie robili parapety bo była taka potrzeba, ale oni mają wszystko opanowane bo poszło im to w miare szybko. jakość Super.
    • krystynka829 Re: Janiak 18.12.12, 10:53
      Ja zleciłam zrobienie rur i parapetów do swojego domu i tez jestem zadowolona. Wszystko profesjonalnie wykonane i na czas.
      • Gość: xxx hehe wszystko z jednego konta IP: *.adampolnet.com 18.12.12, 18:15
        sam wlasciciel zachwala.
        • Gość: Boss Dobra firma IP: *.eltronik.net.pl 14.01.13, 12:30
          Rzetelnego fachowca trudno nie chwalić jak go się już znajdzie.Pan Sławomir od kilku lat wykonuje dla mojej firmy wszystkie rury i wtedy jestem spokojny o przebieg i wynik produkcji.
    • Gość: Sławek Re: Janiak IP: *.eltronik.net.pl 04.01.13, 18:28
      W firmie Janiak pracują fachowcy którzy znają się na swojej robocie. Praca paliła im się w rekach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka