Dodaj do ulubionych

Halicki o Marcie Kaczynskiej.Nie za ostro?

07.12.12, 13:59
natemat.pl/42199,andrzej-halicki-skoro-marta-kaczynska-wierzy-w-zamach-w-smolensku-niech-zwroci-trzy-miliony-zlotych-z-ubezpieczenia--- ciekawe,ale i mocne...
Obserwuj wątek
      • joannabarska Inaczej niz żona... 07.12.12, 18:24
        wiadomosci.onet.pl/temat/katastrofa-smolenska/maz-marty-kaczynskiej-ta-sprawa-podzielila-nawet-r,1,5325655,wiadomosc.html
        • Gość: bosman Dubieniecki to... IP: *.centertel.pl 07.12.12, 18:34
          cwaniaczek i krętacz. Wygląda na to, że trochę rozsądku ma. Ale w jego uczciwe intencje nie wierzę. Gdyby żył z kaczorem w zgodzie, gadał by coś zupełnie przeciwnego.
    • Gość: aneta Re: Halicki o Marcie Kaczynskiej.Nie za ostro? IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.12, 19:17
      Halicki to pospolity kretyn i facet bez jaj, ale takim forumowym obszczymurom i damskim bokserom z pewnością zaimponuje...
      • joannabarska Re: Halicki o Marcie Kaczynskiej.Nie za ostro? 07.12.12, 21:23
        Nie znam Halickiego tak,jak zna go "aneta".
        • joannabarska Podwojna moralnosc 07.12.12, 21:33
          fakty.interia.pl/fakty-dnia/news/pis-halicki-obrazil-marte-kaczynska,1871171
          --

"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM)
          • Gość: aneta a bo ja wiem... IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.12, 00:03
            Trochę nie chce mi się czytać, ale myślę, że przesadzają.
            Gdzie on by tam kogo obraził... Splunięcia niewarty gdyby nie to, że nieźle poje i popije za moje podatki...
        • Gość: aneta Re: Halicki o Marcie Kaczynskiej.Nie za ostro? IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.12, 00:14
          Tak jest, jak pani piszesz. A Dubienieckiego, nie wiem czyś pani zauważyła, świetnie zna "bosman"...
          • Gość: :) Ostro, nie ostro. IP: *.home.aster.pl 08.12.12, 01:08
            Tu nie ma to znaczenia, ale jak by laska miała klasę obstawając przy swoim zdaniu,
            pieniadze by oddała. Dla zasady.
            Obawiam się jednak, że ona woli petunie:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka