Dodaj do ulubionych

PiS: Media uzależnione od Żuka stosują propagan...

17.02.13, 21:22
NARESZCIE Wyborcza zacytowała prawdę. Czyli liczy że po klęsce wyborczej Żuka za kilkanaście mięsiecy jego następca da jej jakieś platne ogloszenia. Aż zacytuje kwintesencje tak zwanego dobrego postrzegania Żuka przez spoleczeństwo Lublina - "Przyczyn jest kilka, z których najważniejszymi są sytuacja ekonomiczna lokalnych mediów i ich zależność od płatnych ogłoszeń zamieszczanych przez lokalny samorząd". Taki stan rzeczy, według radnego, wywołał u radnych PiS "głęboki niedosyt w komunikowaniu się z Państwem".

Obserwuj wątek
    • Gość: bleee... Re: PiS: Media uzależnione od Żuka stosują propag IP: 62.244.147.* 17.02.13, 23:06
      ...to co jest oburzające w wypowiedzi pana prezydenta, to informacja o odpowiedziach udzielanych mieszkańcom... ja na taką odpowiedź czekam blisko dwa lata... chyba jeszcze poczekam... chyba pytanie było niewłaściwe?... bleee...
      • dzemski Re: PiS: Media uzależnione od Żuka stosują propag 18.02.13, 08:27
        Widocznie zadajesz pytania głupie, albo retoryczne. (sądząc po Twoich wypowiedziach na forum, stawiam na opcję pierwszą)
        Na moje pytanie odnośnie przebudowy skrzyżowania Al. Krasnickich z Bohaterów Monte-Cassino, odpowiedź otrzymałem po 4-5 dniach.

Pan Tułajew to chorągiewka wybrana po to by nią sterować. Chłopak ma 31 lat, co w tym wieku można sobą reprezentować? Regularnie strzela fochy, żeby się o nim gadało w mediach, a jego falliczne skojarzenia to już klasyka. Ot dzieciak zapomniał gdzie jest i myśli cały czas, że to piaskownica.
        • Gość: bleee... Re: PiS: Media uzależnione od Żuka stosują propag IP: 62.244.147.* 18.02.13, 08:40
          ...nie ma głupich pytań... bywają głupie odpowiedzi, lub ich brak... twoje pytanie było zapewne retoryczne - i banalna na nie odpowiedź... wszak poruszyłeś temat wałkowany od kilku lat... wybaczam ci nieuprzejmy komentarz, bo nie wiesz, co czynisz... co nie zmienia faktu, że moje pytanie, na które nie mam odpowiedzi pana prezydenta, zapewne jest dla pana prezydenta zbyt trudne, więc pan prezydent ucieka w milczenie... mniemam, że nie jest to przypadek odosobniony... niestety... bleee...
    • Gość: bosman Tułajew żałosny, jak zawsze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.13, 08:44
      Panie T. - gdybyś miał Pan coś rozsądnego do powiedzenia,media same by do Pana przylazły. Mądry wie co mówi, głupi mówi co wie.
      • Gość: bleee... Re: Tułajew żałosny, jak zawsze IP: 62.244.147.* 18.02.13, 08:59
        ...problem panów typu T. i panów typu Ż. polega głównie na tym, że mieszkańców traktują instrumentalnie, jak idiotów... a mówią i głoszą różne dziwne idee licząc na poklask tychże idiotów-mieszkańców... których tak naprawdę mają w głębokim poważaniu.... są żałośni... należałoby zostawić ich w piaskownicy (...ogrodzonej drutem kolczastym...), dać łopatki i pozwolić okładać się nimi po główkach... i nie wypuszczać na zewnątrz... bleee...
        • Gość: Wyborca Re: Tułajew żałosny, jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 11:09
          Przecież lubelski PiS i tak wygra za rok wybory samorządowe w Lublinie do Rady Miejskiej. Tak jak wygrał wybory w 2002 r.,2006 r. i w 2010 r. tylko, że na pewno nie będzie miał już 16 radnych w Lublinie jak miał po wyborach w 2010 r., ale jest w stanie mieć tak 13-14 mandatów. Do Rady Miejskiej wejdą też ekipy z PO,SLD i Ruchu Palikota. Ciekawe co z wyborami na prezydenta miasta?Wydaje mi się, że pan prezydent Krzysztof Żuk ma szansę wygrać te wybory po raz 2. Pytanie tylko czy wygra w I turze?
          • Gość: bleee... Re: Tułajew żałosny, jak zawsze IP: 62.244.147.* 18.02.13, 11:16
            ...mam nadzieję na zarząd komisaryczny... :)))... bleee...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka