garcia72 25.03.13, 20:21 Nawet i tutaj trafiły te głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xor Re: Nie można zmrużyć oka. Nocne odśnieżanie prze IP: 91.200.94.* 25.03.13, 22:44 Qrfa kupił chałupę koło hipermarketu i zdziwiony, że głośno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Nie można zmrużyć oka. Nocne odśnieżanie prze IP: *.183.195.71.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.03.13, 06:26 Po pierwsze primo, jeżeli dzwonił na 911 to dodzwonił się do hameryki, bo w Polsce powinien dzwonić na 112 albo 997. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ciekawe, kiedy mają odśnieżać? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.03.13, 10:39 w dzień, gdy parking pełny? Delikates panie dzieju się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: ciekawe, kiedy mają odśnieżać? 26.03.13, 10:52 Już kiedyś na forum pisałem o tym, mieszkam na I piętrze. Tuż pod moim oknem jest wyjście z klatki schodowej, schodki, dalej drugie schody, alejka. Jak są opady śniegu już po godz. 5.00 Pan Henio (dojeżdża spod Lublina) robi szuruburu pod moim oknem pracując solidnie przy odśnieżaniu, tak już od wielu lat. Kiedyś się denerwowałem. Przywykłem, teraz to nawet tęsknię za nim :) jak się spóźnia. Cieszę się, że są jeszcze tak sumienni pracownicy. Zaś moja postawa jest wkładem na rzecz społecznego dobra jakim jest życie i zdrowie ludzi korzystających z tych schodków. :). Ktoś mi radził bym żądał obniżki czynszu ze względu na taką uciążliwość, za późno już, przecież polubiłem Pana Henia! :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: ciekawe, kiedy mają odśnieżać? 26.03.13, 18:25 Ja po sąsiedzku mam pogotowie ratunkowe, mały piwny barek pod którym nieraz dzieją się różne dziwne rzeczy, "szambonurki" śmietnikowe tłuką się od 4 rano, jak jest ciepło, to w wolne dni "mieszkańcy Lublina" biesiadują do późnych godzin wczesno porannych na pobliskim "miejscu piknikowym jak w Madrycie".... :D Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: ciekawe, kiedy mają odśnieżać? 26.03.13, 15:00 Najlepiej to w ogóle niech nie odśnieżają. Delikates kupił mieszkanie w centrum Chamowa i chce spokoju i ciszy wprost ze swej rodzinnej wioski. Co jak co, ale parking Reala od najbliższych zabudowań dzieli trochę (najbliższy jest chyba ten potworek z małymi mieszkaniami przy Mackiewicza), do tego raczej nie ma tam zabudowań, które powstałyby przed budową marketu. Więc "o co kaman" jak mawia młodzież? Kupił mieszkanie, nie widząc sąsiedztwa? Co innego Bronowice i "Moda Polska" (o przepraszam, Ducat, o przepraszam, Stokrotka) - tam ludziom tuż pod oknami kipisz robiono, tutaj jest ze 100m do najbliższych zabudowań. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Nie można zmrużyć oka. Nocne odśnieżanie prze 26.03.13, 18:16 garcia72 napisał: > Nawet i tutaj trafiły te głupoty? Ten pieniacz obleciał już chyba wszystkie szmatławce w Lublinie. Wszędzie go wyśmiali, jeszcze spróbuje tu! :))) Odpowiedz Link Zgłoś