psotnik.kolatek Re: W nocy straż miejska też działa. Odzyskała kr 22.08.13, 22:13 Jeszcze jeden, który wierzył, że jest przyrośnięty do stołka? A i tak go odpiłowali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeke Może czasem działa ... IP: *.vlan421.dengo.lubman.net.pl 23.08.13, 07:49 Moje wezwanie w sprawie nocnego palenia śmieci nie zostało przyjęte ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Może czasem działa ... IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.13, 10:58 Brawo straż miejska!!! Oprócz karania kierowców mandatami za prędkość i złe parkowanie, potrafią nawet odzyskać skradzione krzesło. Prawdziwa postawa - super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schyderca Re: Może czasem działa ... 23.08.13, 11:07 Gość portalu: mieszkaniec napisał(a): > Brawo straż miejska!!! Oprócz karania kierowców mandatami za prędkość i złe par > kowanie, potrafią nawet odzyskać skradzione krzesło. Prawdziwa postawa - super! > !! Cóż, to było ulubione krzesło komendanta więc nie mieli chłopaki wyjścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman niesłychane!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.13, 11:11 skąd oni się tam wzięli o tej porze? Też wracali z balangi? Kilka dni temu byłem świadkiem jak na miejsce parkingowe dla niepełnosprawnych wjechała "fura", wysiadło z niej trzech osiłków, jeden z nich wyłamał znak drogowy informujący, że miejsce jest dla inwalidów. Zatelefonowałem na 997 - odesłano mnie do Strażników. Usiłowałem się dodzwonić - bezskutecznie. Ponownie 997 - "uprzejmiusia" pani dyżurna kazała mi spadać na szczaw bo oni nie są od tego. Ponownie dzwonię do SM - przez 10 minut dupa, dupa, dupa. Była godzina 16 z minutami. Samochodzik łysoli spokojnie sobie stał dalej...Olałem temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.bosmaN Re: niesłychane!!! IP: *.opera-mini.net 23.08.13, 12:53 a nie łaska było przebić opony scyzoryczkiem?nie łaska przelecieć czarnym lakierem w sprayu po reflektorkach i lustereczkach?nie chciało się klameczek psim gówienkiem wymazać?jeśli z powodu upału zostawili uchylone okno to nie łaska nasikać do środka?tyle możliwości a Tobie tylko 997 w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman bublu genetyczny... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.13, 12:56 nie jestem ograniczonym, prymitywnym łobuzem takim jak ty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.bosmaN Embrionie ameby IP: *.opera-mini.net 23.08.13, 19:56 Jesteś po prostu zbyt mało kreatywny.no i łobuz-hipokryta,bo kto niby laseczkę swą rowerakom w szprychy wsadza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie wysilaj się debilu... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.13, 20:18 bo ci się resztki zwojów mózgowych zlasują i będziesz srał pod siebie, o ile już tego nie robisz pajacu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.bosmaN Nie nadymaj się kretynie IP: *.opera-mini.net 23.08.13, 20:33 bo ci pojebie resztki namiastki móżdżka padną i zaszczysz się jak zwykle,co robisz codziennie niedojebku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: niesłychane!!! IP: *.ae1x367.dhiblang.lubman.net.pl 23.08.13, 13:11 Jako praworządny obywatel powinieneś jednak doprowadzić tą sprawę do finału. Na Twoim miejscu złożyłbym skargę na dyżurnego policji. Jeśli Cię olał - to łatwo to sprawdzić. Każda rozmowa jest nagrywana. Dodatkowo policja ma obowiązek interwencji w takiej sytuacji, kiedy dochodzi do aktu wandalizmu. A takim niewątpliwie było niszczenie znaku. Myślę, że mógłbyś też zainteresować redakcję takim olaniem sprawy przez policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman kto wie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.08.13, 20:32 może? Mam nawet zapisany nr tego samochodu. I fotkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j666 każdy wie IP: *.xdsl.centertel.pl 23.08.13, 20:37 żeś palant.to znaczy że jesteś prawdziwym bohaterem że w obliczu trzech łysych bohatersko zapisałeś numer i zrobiłeś fotkę...no ale nie było owagi by im naszczekać co?szczekaczkę to włączasz na forum frustracie? Odpowiedz Link Zgłoś