grzela232 24.10.13, 15:13 witajcie, poszukuję skutecznego adwokata z Lublina, możecie kogoś polecić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika37 Re: Adwokat z Lublina IP: *.nplay.net.pl 19.12.13, 18:07 Ja moge polecic adwokata Łukasza Lecyka. Zwróciłam sie do niego w dosc skomplikowanej sprawie, ale zalatwil mi ja pozytywnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arianin1 Re: Adwokat z Lublina 02.08.17, 00:53 Łukasz .......... to siostra Ci napisała ???? Aż się dymi z tego wpisu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek K. Re: Adwokat z Lublina IP: 62.244.153.* 22.11.16, 10:44 Witam, Polecam panią adwokat Monikę Ławecka pomogła w sprawie rozwodowej szybko i sprawnie ,profesjonalistka z dużą kulturą osobistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda was wyzwoli Re: Adwokat z Lublina IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.16, 22:15 Hahhahahhahahhah, wpis sponsorowany, nie wierzcie w to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pabloo Re: Adwokat z Lublina IP: *.centertel.pl 20.04.17, 12:23 Zależy w jakiej dziedzinie prawa konkretnie potrzebna jest pomoc. Osobiście polecam kancelarię Adwokaci Piotrowscy w Lublinie ponieważ nie zawiodłem się i naprawdę pomogli mi w trudnej sytuacji, oferują pomoc prawną w wielu dziedzinach prawa także myślę, że i Tobie mogą również pomóc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
s.monte.z.uma Re: Adwokat z Lublina 20.04.17, 15:34 ...podobno adwokaci mają problem... z zatrudnieniem... niebywałe... Adwokaci na zasiłku. Rośnie problem By utrzymać się na rynku, prawnicy szukają nisz i wąskich specjalizacji. Inaczej wielu z nich grozi bezrobocie. Pierwsi już pobierają zasiłki - pisze "Rzeczpospolita"... tvn24bis.pl/prawo,82/przeglad-prasy-adwokaci-na-zasilku-rosnie-problem,733246.html Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Adwokat z Lublina 20.04.17, 23:18 Deregulacja i otwarcie zawodu się mści. Ale z drugiej strony - może to i lepiej - dobrzy prawnicy będą pracować w dobrych kancelariach za godziwe pieniądze... a ci ciapowaci ganiać karetki po wypadkach, tak jak to jest czasami w Stanach. Ten spamer co odpowiada po raptem 3,5 roku na post już winien się w motocykl lub zwinne autko do ganiania karetek powoli zacząć wyposażać (o ile kasa na rozpoczęcie działalności z UP na takowe pozwoli). Odpowiedz Link Zgłoś
arianin1 Re: Adwokat z Lublina 02.08.17, 00:51 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ggkk Re: Adwokat z Lublina 29.05.17, 00:31 Masakra jakaś, gdzie nie wejdziecie na forum tam zaraz reklama tego lecyka i ci piotrowscy to samo..Ludzie , naprawdę uważacie społeczenstwo za takich debili??? Adwokaci z nawiększą renomą i sukcesami nie są tak w internecie otagowani , jak wy.. Odpowiedz Link Zgłoś
arianin1 Re: Adwokat z Lublina 02.08.17, 00:48 Jeden PRZYTOMNY !!!!!!!!!!!!! Wszystkie opinie są "Naj, naj , naj " żaden nie "sknocił" sprawy !!!!!! Sami piszą !!!! SOBIE PEANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś