Dodaj do ulubionych

Jedną legędę wykończyli. Pora na następną

07.01.14, 05:47
wiadomosci.onet.pl/kraj/piotr-kaczkowski-przestal-byc-pracownikiem-trojki/lylv1
I co?. Przyjdą "młodzi gniewni", tylko z czyjego POPARCIA? .CIASNO SIĘ ZROBIŁO W SPÓŁKACH SKARBU PAŃSTWA?. To by zrobić miejsce dla rodziny, wywala się takie autorytety?. Turskiego wykończyli. Kto został jeszcze?. Chyba nie wielu!!!. Czekam na dzień kiedy zaczną się zagryzać między sobą .A to już blisko.
Obserwuj wątek
    • qqbek Przecież prawidłowo... 07.01.14, 09:44
      ...Turowski był z "niesłusznych" czasów i za PiS-LPR-Lepperoobrony dano mu poczuć smak zesłania do "trzeciego garnituru dziennikarstwa w TVP3".

A panowie z dyrekcji PR wychowywali się na wzajemnym szczuciu się a nie na "Minimaksie", to co im będzie jakiś dziadek, zatrudniony jeszcze za Gomułki tu bruździł ;)
    • Gość: sonata Czas na odpoczynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 09:48

Nie ma prac dozywotnich. No moze Turski?
    • kainel.kemezrp był zbyt normalny dla Jethon 07.01.14, 09:56
      no i nie miał swojego rozdziału w Resortowych Dzieciach
      • Gość: resort Krasko forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 09:58

Kraskowie w TV licznie pracuja:)
        • tajnos.agentos Re: Krasko forever 07.01.14, 10:03
          Gość portalu: resort napisał(a):

>
          > Kraskowie w TV licznie pracuja:)

Ja mam odpowiednich kandydatów na ich miejsce: niejacy Karnowscy. Prawdziwi patryjoci, rzetelni, uczciwi, prawdomówni i w ogóle nie ma co gadać. :)))
    • Gość: legenda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 10:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • empi netykieta 07.01.14, 10:23
        w tym samym wątku pisz pod jednym nickiem.
        pzdr.
        • Gość: legenda Legeda czy legenda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 10:37

Nie moglam sie oprzec:) To twoj kolega? Poradz mu cos:)
          • folkatka Re: Legeda czy legenda 07.01.14, 12:08
            Normalnnie aż sie wierzyć nie chce :((
            • wampir-wampir Re: Legeda czy legenda 07.01.14, 12:51
              folkatka napisała:

> Normalnnie aż sie wierzyć nie chce :((

A mnie to wszystko przestało już dziwić. Na szczęście wynaleziono emigrację wewnętrzną :-(((
              • piasek.mi.zgrzyta [...] 07.01.14, 12:54
    • Gość: mieszkaniec LU Re: Legeda czy legenda IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.14, 12:42
      Półanalfabetom proponuję korzystać z korektora pisowni. Można to znaleźć w edytorze tekstu.
      A potem to już z górki: CTRL + C i CTRL + V.
      • Gość: legenda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 13:07
      • zubelz Re: Legeda czy legenda 11.01.14, 16:20
        Gość portalu: mieszkaniec LU napisał(a):

> Półanalfabetom proponuję korzystać z korektora pisowni. Można to znaleźć w edyt
        > orze tekstu.
        > A potem to już z górki: CTRL + C i CTRL + V.
        Czemu ty nie korzystasz???.
        Napisałem legeda??? Nie!!!
        Więc nie pisz bzdur. Zobacz jak ułożone są klawisze. Między Alt a N jest mało miejsca a że po pracy w nocy mogłem być zmęczony, to palec "poleciał w inny przycisk.
        (Chcesz napisać legęda ,to wciśnij e+Alt)
    • empi Re: Jedną legędę wykończyli. Pora na następną 08.01.14, 11:24
      Wróćmy do meritum sprawy :)
      pzdr.
      • kainel.kemezrp szambo empiku - szambo 08.01.14, 11:58
        daj żeton na jethon
        czy to onet zapomniał czy dyrekcja trójki ma na nazwisko dyrekcja trójki?
      • Gość: mieszkaniec LU Re: Jedną legędę wykończyli. Pora na następną IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.14, 16:00
        Towarzysz opiekun zareagował właściwie, dotąd z refleksu i celności znany był tylko w kole łowieckim "wróbel" z naroża ulic koło Victorii. Ale to były lata 60te, mało kto pamięta i wie o co chodzi.
      • kainel.kemezrp analiza szamba dziś - bo wczoraj nie dało rady 09.01.14, 08:33
        w takich sprawach trzeba zwrócić uwagę na to czy zastosowany zoctał schemat - nie łomem go to pałą
        bo przecie faktycznie nikt nie wie czemu ten Kaczkowski się skarży - trzeba to sobie umieć ocenić
        no to ok robię to
        Jethon pisze o sobie i o Kaczkowskim
        Kaczkowski: " posłużył się" "Poinformował Słuchaczy o swoich uczuciach: niezadowolenia, zawiedzenia i upokorzenia" "z własnej inicjatywy i ku zaskoczeniu Kolegów z Programu (...) zdecydował"
        Jethon tymczasem "Dwukrotnie(...) podpisał(...) umożliwiające mu korzystanie nie tylko z (...), ale także" "Na kolejną prośbę (...) o przedłużenie (...)(z którą zwrócił się (...) nie wyraził już zgody." "Uznając niekwestionowane zasługi (...) zaproponowała (...) gwarantującą wyjątkowo dogodne warunki. (...)dołożyła wszelkich starań, by wynegocjować (...) i z (...) specjalną (...) uwzględniono wszystkie jego prośby, zastrzeżenia i postulaty i której brzmienie zostało z nim uzgodnione."
        no i tu to się zatrzymam bo to jest kuriozum zupełnie już szambiarskie i ku...kie
        umowa której brzmienie zostało uzgodnione z jej stroną?
        no ku... empi ty łapiesz co Jethon uznaje za wyjątkowe traktowanie?
        szmata jedna...
        "Gwarantuje ona (...) oraz (...) godne "
        i wreszcie dowiadujemy sie że główny beneficjent wszytkich tych dóbr długo się opierał przed uszczęśliwieniem:
        " Negocjacje Dyrekcji z Piotrem Kaczkowskim trwały wiele dni i ostatecznie, 24 grudnia 2013 roku, Piotr Kaczkowski zaakceptował wszystkie postanowienia umowy i ją podpisał."
        ...
        widzisz empi po uzywanych słowach bardzo często można ocenić kto kłamie i kto jest po złej stronie mocy
        tu chyba nie ma watpliwości
        a może?
        pzdr.
    • Gość: bosman już od dłuższego czasu nie daje się... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.01.14, 13:04
      słuchać "Trójki" w wydaniu japiszonów - bełkot, fatalna polszczyzna, nic do powiedzenia i lansowanie badziewia.
      • Gość: mieszkaniec LU Re: już od dłuższego czasu nie daje się... IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.14, 15:51
        Bosman masz rację! W tamtym roku jeden dupek popłynął na Karaiby i zrobili z tego reklamę na całą Polskę. A mój kolega co własnoręcznie zbudował jacht i z córką opłynął świat nikt o nim nawet nie wspomniał. Po naszej interwencji dostał nagrodę Kolosów. Jacht nazywał się Karolka.
        • Gość: bosman Strzyczkowskiego akurat lubię... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.14, 16:08
          ale faktycznie - wyczyn nie najwyższej skali jak na nasze czasy.
    • smalltownboy Re: Jedną legędę wykończyli. Pora na następną 11.01.14, 16:57
      VOX FM, to jest radio dla normalnych ludzi. Muzyka lekka, łatwa i przyjemna, poprawiająca nastrój i przywracająca życiową energię. W Lublinie słyszę tę stację w sklepach, barach, MPKach, taksówkach; podobnie jak w Rzeszowie. A Trójka? Jakaś niszowa stacja i to jeszcze każąca sobie płacić za to, że istnieje. Płacić poprzez abonament.
      • Gość: bosman twój komentarz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.14, 16:10
        nie zasługuje na komentarz.
        • smalltownboy Re: twój komentarz... 13.01.14, 16:50
          To odstosunkuj się od mojego portfela. Twoja polszewicka władza chce zmusić każdego do płacenia na waszą polszewicką telewizję i radio. Nigdy. Spłyniecie z gównem w najbliższych wyborach.
          • Gość: sendzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 21:55
          • Gość: bosman mały - kał - boyu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.14, 23:22
            a w dupę byś mnie nie chciał lochnąć?
            • smalltownboy Re: mały - kał - boyu 13.01.14, 23:28
              Starego dziada? Nigdy.
      • tajnos.agentos Re: Jedną legędę wykończyli. Pora na następną 14.01.14, 00:36
        smalltownboy napisał:

> VOX FM, to jest radio dla normalnych ludzi. Muzyka lekka, łatwa i przyjemna, po
        > prawiająca nastrój i przywracająca życiową energię.

Rzeczywiście: barabara, szał pał, świst pizd i discopologramuzyka - w sam raz dla "normalnych", bo tu nie potrzeba ludzi wrażliwych, oblatanych i wymagających, tylko głupich i prostych, żeby słuchali reklam i kupowali. No to, mądrych wyborów na wyborach życzą, niech tym krajem rządzą same mundre ludzie prawdziwe patryjoty. :)))
        • smalltownboy Re: Jedną legędę wykończyli. Pora na następną 14.01.14, 13:28
          Czy ja coś mówię? Tylko to Wy domagacie się "moich" pieniędzy na swoje zachcianki, a nie na odwrót.
          • tajnos.agentos Re: Jedną legędę wykończyli. Pora na następną 14.01.14, 16:14
            smalltownboy napisał:

> Tylko to Wy domagacie się "moich" pieniędzy na swoje zachcian
            > ki, a nie na odwrót.

"Wy", towarzyszu, to mnie możecie cmoknąć tu albo tam, gdzie ja mam wasze pieniądze. Skończcie już, bo nudzicie.
            • smalltownboy Re: Jedną legędę wykończyli. Pora na następną 14.01.14, 21:43
              To powiedz to polszewickiemu rządowi i jego pomysłom na przymuszenie każdego do finansowania tej telewizji.
              • tajnos.agentos Re: Jedną legędę wykończyli. Pora na następną 14.01.14, 22:54
                W dupie mam rząd i jego pomysły. Jak ten rząd odejdzie, to przyjdzie inny rząd i też będzie miał pomysły. Nie oglądaj telewizji, bo to szkodzi na mózg.
                • Gość: Prześmiewca Re: Jedną legędę wykończyli. Pora na następną IP: *.play-internet.pl 15.01.14, 20:18
                  Wynika z tego że to właśnie Ty oglądasz tą telewizję skoro ją przywołujesz jako przykład.
                  A kuku Tajnosie !.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka