Gość: fifi IP: 213.17.233.* 16.08.04, 09:13 Zgadka dla forumowiczów: gdzie na wycieczkę wybiera sie we wrześniu nasz prezydent (oczywiście chodzi o wymianę doświadczeń, program tak tylko przy okazji jest bardzo atrakcyjny). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PROM Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.08.04, 12:38 Jak to gdzie...? Do Kielc i do Rzeszowa. Wicie rozumicie... Jeszcze dwa lata, a tu się dopieprzają, że Lublin to skansen i nic się w nim nie dzieje. Trzeba by zapytać - jak oni to robią Panie tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi zimno, zimno IP: 213.17.233.* 16.08.04, 17:47 Zupełnie nie ten kierunek. Ponadto znacznie dalej. Ja też chciałbym tam pojechać (najlepiej za nie swoje pieniądze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROM Re: zimno, zimno IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.08.04, 18:32 Nooo... góra - Warsiawa. Pewnie ZOO będzie zwiedzać. Tam są takie zwierzaki, co to i dwa miesiące mogą wytrzymać bez picia. Takie coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi głupole IP: 213.17.233.* 16.08.04, 20:08 tandeciarze i prymitywy, Prezydent nie jeździ na krajowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROM Re: głupole IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.08.04, 20:58 No to spróbuję zgadnąć ostatni raz... Rejs statkiem wolnocłowym do Bałtijska (bez zawijania do portu)... Zgadłem...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też tam będę Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: *.lublin.mm.pl 16.08.04, 21:07 Chyba wiem.Windsor Ont.Kanada.Też tam będę.Ale ja jadę prywatnie a nie z prezydencką pielgrzymką. Mam w planie zwiedzać "kanadyjskie szlaki lubelskich ratuszowych" Mam nadzieję,że uda mi się co nieco ujawnić.Zobowiązuję się opisywać fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROM Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.08.04, 21:39 Taaakie buty...? To ty go tam śledź i dawaj szybko newsy. Tylko daruj sobie opisów, jak to całe miasto wyległo witać delegację. Fotografie otrzymanych w darze prezentów - perkalu i paciorków - niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: 213.17.233.* 17.08.04, 17:21 Mylicie się. Kierunek jest zupełnie nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROM Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 17.08.04, 23:43 Nooo... tylko nie ściemniaj, że Ateny... Przecież tam nikt teraz nie ma za cholerę głowy, aby przyjmować tak szacowną delegację chlebem i tofu. Bo na sporcie to on się chyba nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Wycieczki prezydenta Lublina IP: 213.17.233.* 18.08.04, 17:53 Co byscie powiedzieli na Irkuck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROM Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 18.08.04, 18:19 Kiedyś wysyłali tam za obrazę batiuszki... Ale żeby tak dobrowolnie z własnej nieprzymuszonej woli...? Świat się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Wycieczki prezydenta Lublina 18.08.04, 19:31 Czyżby na zesłanie?Czyżby na stałe?A zabierze ze sobą Zbigniewa W.,pierwszego piłsudczyka Lubelszczyzny?A która z wycieczkowiczek będzie odstawiać na stole taniec? Oj będzie wesoło i przaśnie. A kapelan jakiś pojedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: 213.17.233.* 19.08.04, 07:03 Bajkał i okolice są piękne. Mieszka tam trochę Polaków. Będzie więc co zwiedzać (program jest bardzo atrakcyjny) i okazja do obalenia pół litra sie znajdzie. A jaka wspaniała WYMIANA DOŚWIADCZEŃ.... Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Wycieczki prezydenta Lublina 19.08.04, 07:59 Tereny piękne (znam jedynie z opowiadań).Szkoda tylko zamieszkałych tam obywateli polskiego (jeszcze) pochodzenia.To ich kosztem delegacja lubelska zostanie ugoszczona.Nie ma tak "za nic" To jest tak samo jak z pielgrzymkami papieża do Polski i innych krajów. Trzeba przygotować pielgrzymkę,więc należy poszukać pieniędzy i komuś zabrać.No a sponsorzy chcą "zagrać" na uczuciach Polaków,więc Wykładają sporą kasę na przygotowanie pielgrzymki.A później drożeją telefony,paliwo,prąd i inne.No bo w jakiś sposób trzeba sobie "odbić" wydatek. Tak samo będzie z naszą rodzimą wycieczką.Nasi nie patrzą,że tam bieda,ludzie nie mają co włożyć do garnka,ale nasza lubelska ratuszowa delegacja z całą chmarą niepotrzebnych ludzi pojedzie na bezpłatną wyżerkę. No ale kogo sobie "wybraliśmy" tak teraz mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczur ratuszowy Re: Cała prawda o prezydencie A.P IP: *.lublin.mm.pl 19.08.04, 08:57 Nie porozmawia w cztery oczy (o ile wiem,to Pruszkowski sma ma 4 oczy).No chyba,że chciałby pogadać w 4 oczy zupełnie niewidomy,bez oczu. w 4 oczy z prezydentem nikt nie pogada! Odpowiedz Link Zgłoś