Dodaj do ulubionych

Wycieczki prezydenta Lublina

IP: 213.17.233.* 16.08.04, 09:13
Zgadka dla forumowiczów:
gdzie na wycieczkę wybiera sie we wrześniu nasz prezydent (oczywiście chodzi o
wymianę doświadczeń, program tak tylko przy okazji jest bardzo atrakcyjny).
Obserwuj wątek
    • Gość: PROM Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.08.04, 12:38
      Jak to gdzie...? Do Kielc i do Rzeszowa.

Wicie rozumicie... Jeszcze dwa lata, a tu się dopieprzają, że Lublin to skansen
      i nic się w nim nie dzieje. Trzeba by zapytać - jak oni to robią Panie tego...
      • Gość: fifi zimno, zimno IP: 213.17.233.* 16.08.04, 17:47
        Zupełnie nie ten kierunek.
        Ponadto znacznie dalej.
        Ja też chciałbym tam pojechać (najlepiej za nie swoje pieniądze)
        • Gość: PROM Re: zimno, zimno IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.08.04, 18:32
          Nooo... góra - Warsiawa. Pewnie ZOO będzie zwiedzać. Tam są takie zwierzaki, co
          to i dwa miesiące mogą wytrzymać bez picia. Takie coś...
          • Gość: fifi głupole IP: 213.17.233.* 16.08.04, 20:08
            tandeciarze i prymitywy,
            Prezydent nie jeździ na krajowe.
            • Gość: PROM Re: głupole IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.08.04, 20:58
              No to spróbuję zgadnąć ostatni raz... Rejs statkiem wolnocłowym do Bałtijska
              (bez zawijania do portu)... Zgadłem...?
    • Gość: też tam będę Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: *.lublin.mm.pl 16.08.04, 21:07
      Chyba wiem.Windsor Ont.Kanada.Też tam będę.Ale ja jadę prywatnie a nie z
      prezydencką pielgrzymką.
      Mam w planie zwiedzać "kanadyjskie szlaki lubelskich ratuszowych"
      Mam nadzieję,że uda mi się co nieco ujawnić.Zobowiązuję się opisywać fakty.
      • Gość: PROM Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.08.04, 21:39
        Taaakie buty...? To ty go tam śledź i dawaj szybko newsy. Tylko daruj sobie
        opisów, jak to całe miasto wyległo witać delegację. Fotografie otrzymanych w
        darze prezentów - perkalu i paciorków - niekoniecznie...
        • Gość: fifi Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: 213.17.233.* 17.08.04, 17:21
          Mylicie się. Kierunek jest zupełnie nowy.
          • Gość: PROM Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 17.08.04, 23:43
            Nooo... tylko nie ściemniaj, że Ateny... Przecież tam nikt teraz nie ma za
            cholerę głowy, aby przyjmować tak szacowną delegację chlebem i tofu.

Bo na sporcie to on się chyba nie zna...
            • Gość: fifi Wycieczki prezydenta Lublina IP: 213.17.233.* 18.08.04, 17:53
              Co byscie powiedzieli na Irkuck
              • Gość: PROM Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 18.08.04, 18:19
                Kiedyś wysyłali tam za obrazę batiuszki... Ale żeby tak dobrowolnie z własnej
                nieprzymuszonej woli...? Świat się kończy...
              • 4gwiazdki Re: Wycieczki prezydenta Lublina 18.08.04, 19:31
                Czyżby na zesłanie?Czyżby na stałe?A zabierze ze sobą Zbigniewa W.,pierwszego
                piłsudczyka Lubelszczyzny?A która z wycieczkowiczek będzie odstawiać na stole
                taniec?
                Oj będzie wesoło i przaśnie.
                A kapelan jakiś pojedzie?
                • Gość: bury Re: Wycieczki prezydenta Lublina IP: 213.17.233.* 19.08.04, 07:03
                  Bajkał i okolice są piękne. Mieszka tam trochę Polaków.
                  Będzie więc co zwiedzać (program jest bardzo atrakcyjny) i okazja do obalenia
                  pół litra sie znajdzie.
                  A jaka wspaniała WYMIANA DOŚWIADCZEŃ....
    • 4gwiazdki Re: Wycieczki prezydenta Lublina 19.08.04, 07:59
      Tereny piękne (znam jedynie z opowiadań).Szkoda tylko zamieszkałych tam
      obywateli polskiego (jeszcze) pochodzenia.To ich kosztem delegacja lubelska
      zostanie ugoszczona.Nie ma tak "za nic"
      To jest tak samo jak z pielgrzymkami papieża do Polski i innych krajów.
      Trzeba przygotować pielgrzymkę,więc należy poszukać pieniędzy i komuś zabrać.No
      a sponsorzy chcą "zagrać" na uczuciach Polaków,więc Wykładają sporą kasę na
      przygotowanie pielgrzymki.A później drożeją telefony,paliwo,prąd i inne.No bo w
      jakiś sposób trzeba sobie "odbić" wydatek.
      Tak samo będzie z naszą rodzimą wycieczką.Nasi nie patrzą,że tam bieda,ludzie
      nie mają co włożyć do garnka,ale nasza lubelska ratuszowa delegacja z całą
      chmarą niepotrzebnych ludzi pojedzie na bezpłatną wyżerkę.
      No ale kogo sobie "wybraliśmy" tak teraz mamy.
      • Gość: szczur ratuszowy Re: Cała prawda o prezydencie A.P IP: *.lublin.mm.pl 19.08.04, 08:57
        Nie porozmawia w cztery oczy (o ile wiem,to Pruszkowski sma ma 4 oczy).No
        chyba,że chciałby pogadać w 4 oczy zupełnie niewidomy,bez oczu.

w 4 oczy z prezydentem nikt nie pogada!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka