Gość: pankracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:33 "Mnich" jest kul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robbie WYBRALI KOLESI, Z KTÓRYCH MAMY WYBIERAĆ IP: 212.182.7.* 18.08.04, 13:52 Już kiedyś urządzono nam w Lublinie takie wybory "Lublinianina Roku", z kilku uprzednio wybranych. Śmiesznie słaby był odzew głosujących, ale przez jakiś czas bębnili o swojakach. Tutaj wyraźnie idzie o popieranie swoich, ostatecznie - o "tłuszcz". Językiem przymilnie "młodzieżowym" (vide "na topie"). Całkiem prawdopodobne jest, że zaczną padać głosy zachwalające własne "pijalnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROM Re: WYBRALI KOLESI, Z KTÓRYCH MAMY WYBIERAĆ IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 18.08.04, 13:55 Lublinianie są cool...!!! Nie ma lepszego cool... Wybrali sobie takie władze i radnych, jakich sami są warci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robbie Re: WYBRALI KOLESI, Z KTÓRYCH MAMY WYBIERAĆ IP: 212.182.7.* 18.08.04, 14:28 Lublinianie są różni. Są i mądrościowe skrajności Bender - Koziara, i wielu porządnych, ale nieznanych ludzi. Rzeczywiście, Pruszkowskiego sami sobie wybrali, a teraz dziwią się łapownictwu w urzędzie władcy miejskiego, który wyprzedaje Lublin pod piwne kuczki. Też to hasło "cool" ("na topie").Już czekam, aż ktoś błyśnie swoim dowcipem, żeby ogłosić, że KUL jest cool. Bo aż się prosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorbi Re: WYBRALI KOLESI, Z KTÓRYCH MAMY WYBIERAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:49 Cool w Lublinie ? Coś ci się pomyliło, czy jak ? Gdzie tu jest jakieś cool ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: WYBRALI KOLESI, Z KTÓRYCH MAMY WYBIERAĆ IP: *.comernet.pl 20.08.04, 22:30 deptak w calości jest kul:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalowiec buahaha IP: *.prodigy.net.mx 24.08.04, 01:39 ten koziara to pewnie kolejny gwiazdor, brakuje tylko szerokiej 28 endrju pruszkowskiego, arcybiskupa i LO im. Staszica. smiechu warte! czego na przyklad alabama nie jest cool albo hollywod na deptaku ? nie lubie tych knajp ale to tam sie ludzie zwalaja. Dlaczego pub pubilka nie jest cool ? Mam pytanie... kiedy miasto lublin zaadoptuje arkadiusa ? I dlaczego jeszcze tego nie zrobilo ? Dla mnie cool jest Pan Ktory Sprzedaje Bilety Kolo Empiku, wszyscy go znaja i jest o wiele bardziej lubelski niz pan Grzyb i Pan Onufry Koszerny. Dlaczego bar raclawicki nie jest cool ? jaka jest definicja cool ? pozdrawiam Lubelakow, Lubelak w Meksyku Odpowiedz Link Zgłoś
spokokoles Re: buahaha 25.08.04, 11:06 pan od biletow jest najbardziej kul. odkad pamietam to zawsze u niego kupuje i bilet i juz wie ze zawsze dla mnie studencki jeden albo dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYTA 1 Re: buahaha IP: *.lublin.mm.pl 10.09.04, 11:33 MPK cool? Po naukę do Słupska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Zyta nie jest "cool" w Lublinie;-{.n/t IP: *.nwrk.east.verizon.net 10.09.04, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Super DidżeJ Heniu A dlaczego mielibysmy adoptowac Arkadiusa? IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 15:11 A dlaczego mielibysmy adoptowac Arkadiusa? Arkadius jest z PARCZEWA, nie trzeba go adoptowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalczyni Re: Co jest cool w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:24 Szewc!!! bardzo miła knajpka tylko szkoda że jest tam tak napalone,głównie to przeszkadza w trakcie jedzenia a zimą to już nie do wytrzymania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Co jest cool w Lublinie IP: *.nwrk.east.verizon.net 10.09.04, 11:31 Gość portalu: bywalczyni napisał(a): > Szewc!!! bardzo miła knajpka tylko szkoda że jest tam tak napalone,głównie to > przeszkadza w trakcie jedzenia a zimą to już nie do wytrzymania... Hmm.....;-}. Uszanowanie, Paul-palacy nalogowo;-} Odpowiedz Link Zgłoś
turawski Co jest cool w Lublinie 10.09.04, 14:12 Ranki i wieczory są już cool a nawet prawie cold... Na Czechowie często wieje cool breeze... Widziałem też Nivea Cool roll on 50 ml... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalowiec Re: Co jest cool w Lublinie IP: *.prodigy.net.mx 10.09.04, 23:11 Szewc wcale nie jest cool, to melina dla pseudointelektualistow, zblazowanych klik i falszywych artystow. A i bananow z technikum geodezyjnego. A kanapy wcale nie sa wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msj Co jest cool w Lublinie IP: 195.117.148.* 19.09.04, 15:03 Cool jest przezyc w nocy wracajac po imprezie przez Bronowice :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Co jest cool w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:50 w Lublinie cool jest kabaret ani mru mru;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Co jest cool w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:06 co wspólnego z wsią pod tytułem Lublin ma Janek Zamoyski? Co za błyskotliwa jednostka układała ten ranking? Cool jest prowincjonalna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milczek Re: Co jest cool w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:32 coll jest całe Stare Miasto i miasteczko studenckie. Co do "U Szewca" to osobiście polecam. Pewnie jestem pseudointelektualistą ale smakuje mi piwo irlandzkie, sympatyczna obsługa i fajna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalowiec Re: Co jest cool w Lublinie IP: *.prodigy.net.mx 27.09.04, 21:42 Zgadzam sie z Pania Milczek, Miasteczko Jest absssssolutnie COOL, Tylko tam ludzie uprawiaja public relations cala dobe i tylko tam mozna zobaczyc ludzi grillujacych o czwartej rano Odpowiedz Link Zgłoś