16.03.14, 13:53
Usługi tej firmy można określić jednym słowem "ŻENUJĄCE". Umawianie się z nimi na transport to tylko strata czasu, bo do realizacji usługi nie dochodzi. Oczywiście, żeby się o tym dowiedzieć trzeba do nich zadzwonić (milion razy zanim ktoś łaskawie odbierze), bo sami nie raczą poinformować klienta. Piątek: dzwonię, żeby zapytać o godzinę odjazdu. "Proszę być na 7 w sobotę, kierowca zadzwoni". Sobota 7, kierowca nie dzwoni, dzwonię raz, drugi, piąty, dziesiąty. "Zapomniałem, jedziemy po południu, kierowca zadzwoni". 17 cisza, Dzwonię. "Kierowca nie dzwonił, już do niego dzwonię, zaraz do Pani zadzwoni". 10 minut później dzwoni właściciel zupełnie innej firmy przewozowej, że 10 minut wcześniej Pan z Efect bus dzwonił zamówić przewóz. Dzwonię do Efect Busa "dzwonił do Pani mój kierowca?"
Obserwuj wątek
    • andrzej.sawa Nie wszyscy 09.04.14, 13:10
      Są i dobre firmy - więcej optymistycznie
      • klementyn0122 Re: Nie wszyscy 12.04.14, 20:44
        Nie napisałam, ze nie ma dobrych firm, moja opinia dotyczy tej konkretnej (Efect Bus). Tak na marginesie, nie rozumiem, jak przy tak sporej konkurencji na rynku można sobie pozwolić na takie traktowanie klientów.
        • andrzej.sawa Re: Nie wszyscy 13.04.14, 08:24
          Oczywiście,zadziwiające
        • efectbus Re: Nie wszyscy 28.03.15, 08:25
          Droga Pani Klementyno, przesyłka została odebrana w sobotę ok 18 i w ciągu 15 godzin dostarczona do adresata więc nie rozumiem w czym jest problem. Dzwoniła Pani do nas kilkukrotnie pytając o godzinę wyjazdu, o cenę oraz czas doręczenia przesyłki lecz nie powiedziała Pani ani razu że mamy przyjechać po Pani paczkę. W dzień wyjazdu zadzwoniła Pani do nas o której będzie kierowca, poinformowałem że my już nie mamy możliwości odebrania Pani paczki i przekazaliśmy Pani nr do firmy z którą współpracujemy.
          Pozdrawiam
    • ek_bart Re: Efect bus 15.05.14, 08:11
      Całkowicie się zgadzam z poprzednikami. Jeśli ktoś szuka transportu przesyłki odradzam. Naliczają ceny wg własnego widzi mi się do dwukrotnej stawki normalnej. Odradzam
      • efectbus Re: Efect bus 28.03.15, 08:34
        Witam
        Wszystkie ceny przesyłek oraz biletów zamieszczone są na naszej stronie internetowej.
        Koszt standardowej przesyłki do 20 kg to 120 zł, umówiliśmy się na taką cenę, poinformowaliśmy Pana również że kierowca oszacuje koszt również na miejscu .
        Nie poinformował nas Pan przesyłka to 2 metrowy maszt do łodzi, czyli gabarytowo bardzo duża przesyłka. Dlatego też kierowca pobrał większą opłatę.
        Pozdrawiam
    • wzzcle Re: Efect bus 23.09.14, 20:22
      obsługa z tej firmy jest okropna, wręcz wulgarna, po tym jak zamówiłam busa i z przyczyn ode mnie niezależnych musiałam go odwołać, otrzymałam wiadomość z treścią," musiała pani zamówić busa w innej firmie, miłej podróży!!!!" - jakim prawem ktoś wypytuje inne firmy i podaje moje dane?!.
      odwołując przyjazd busa, również usłyszałam jedynie niemiłe słowa, i zarzuty pod tytułem, takich rzeczy się nie robi, jaka ze mnie paniusia itd.
      BARDZO ODRADZAM !!!!!
    • efectbus Re: Efect bus 28.03.15, 08:12
      Droga Pani Klementyno, nie sposób zrozumieć Pani komentarza. Dzwoniła Pani do nas kilkukrotnie zapytać o cenę przesyłki, o godzinę wyjazdu, o czas dostarczenia przesyłki. Lecz nie potwierdziła Pani chęci nadania przesyłki przez naszą firmę. Wystarczyło wysłać sms z adresem odbioru oraz dostarczenia przesyłki i nie było by żadnego problemu.
      • Gość: EFEKT BUS - NIGDY Re: Efect bus IP: *.088.071.pools.vodafone-ip.de 13.05.18, 22:16
        13 maja 2018. Wyjazd o 8 rano kierunek holandia, ledwo za granicą 80km za świeckiem przystanek przymusowy, ponieważ trzeba czekać około 4h na busa, w którym świeży kierowca nie potrafi się wyrobić na czas. Pytam się jak zrekompensujecie ludziom czas 4h i spóźnienia do pracy!!! NIE POLECAM TEJ FIRMY PRZEWOZOWEJ. NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW !!! Wybierając busa chcesz dojechać szybciej, a nie 4h na stacji stac !!! TOTALNA WTOPA TA FIRMA !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka