Dodaj do ulubionych

Kupie obraz

25.04.14, 16:21
witam, własnie urządzam swoje mieszkanie, ulokowałam sie w lublinie bardzo niedawno, stąd moje pytanie. Gdzie znajde w lublinie galerie, czy pracownie autorskie gdzie kupie obraz do mieszkania?? chodzi mi o coś autentycznego, wyjątkowego, nie reprodukcje. czy juz gdzis robiliscie tego typu zakupy ? zależy mi na sprawdzonych miejscach, nie chce sie obawiac czy kupuje autentyk :) bede bardzo wdzięczna za wszystkie podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • folkatka Re: Kupie obraz 27.04.14, 12:59

To zalezy, ile masz pieniędzy na obraz. Jest w Lublinie troche galerii, np. ta, Związku Artystów Plastyków, na przeciwko murku z kwiatami, obrazy tam sa dość drogie, ale za to w większości na poziomie.
      Pokręć sie po Starym miescie. Na Grodzkiej sa chyba ze trzy takie sklepy - jeden w tej narożnej kamienicy, potem - idąc w dół - koło Czeskiej Piwnicy, i ostatni, tuż przed Brama Grodzka, po lewej stronie. Tak jest najtaniej, chociaz jest tam sprzedawanych wiele gniotów. Na przeciwko tez jest jakas galeria, schodzi sie po schodkach, ale tam nie byłam.
      Powodzenia.
    • tajnos.agentos Re: Kupie obraz 27.04.14, 16:16
      Wrzuć guglarę, połaź po mieście, zwiedź kilka sklepów i galerii, pójdź na targ staroci... Potrzebujesz jeszcze jakichś rad?
      • chandlarz.zlomem Sprzedam Renoira 27.04.14, 16:46

Zostal mi jeszcze jeden Renoir. Lekko znudzil mi sie.
        Moge odsprzedac. Zostaw wiadomosc na forum.
        www.pierre-auguste-renoir.org/Gabrielle-with-an-open-blouse.html
    • Gość: annjen Re: Kupie obraz IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.14, 11:51
      najcenniejszy i pewny autentyk w Lublinie to chyba ten:
      www.pinakoteka.zascianek.pl/Matejko/Images/Unia_Lubelska.jpg
      • Gość: bosman nasuwa sie pytanie... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.14, 08:31
        czy zaproponowane przez Ciebie dzieło zmieści się tej pani w pokoju ?
        • folkatka Re: nasuwa sie pytanie... 12.05.14, 14:10
          Duże te mieskzania teraz budują )
          • Gość: bosman coraz mniejsze :-) IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 10:57
            Gaz drożeje, a jak Rosja zrobi szlaban na węgiel i gdy zaczną palić naszym to całkowita klapa :-)
    • Gość: wojtek Re: Kupie obraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 18:51
      Polecam pracownię malowania ręcznego przy ul. Nowy Świat 6 - najtansze obrazy olejne ręcznie wykonane w Polsce
    • Gość: rafaello Re: Kupie obraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.14, 20:35
      witaj, autentyki można kupić na www.nowoczesne-obrazy.pl w obrazach malowanych. Niektóre są całkiem ładne ale większość to obrazy drukowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka