09.06.14, 20:58
natemat.pl/74675,demoluja-hotele-nie-szanuja-polakow-maja-agresywnych-ochroniarzy-prawda-o-izraelskiej-mlodziezy-w-polsce
Obserwuj wątek
    • qqbek I wielki ch.... 09.06.14, 21:05
      Młodzież musi się wyszaleć.
      Zwłaszcza spędzana w miejsca, które są dla nich obce, do oglądania rzeczy, których nie są w stanie pojąć, a które po 70 latach nadal wywołują odrazę.
      Lepiej w hotelu, gdzie ich ubezpieczenie pokryje koszt remontu, niż na rynku w Krakowie, jak to sobie upodobali podpici przedstawiciele szczytnej cywilizacji Albionu ;)
      • Gość: bleee... Re: I wielki ch.... IP: 62.244.129.* 09.06.14, 21:10
        ...a nie mogą "szaleć" u siebie?... a u nas zwiedzać - np. zabytki sztuki sakralnej, skanseny, muzea sztuki wszelakiej... bleee...
        • tajnos.agentos Re: I wielki ch.... 09.06.14, 21:47
          Gość portalu: bleee... napisał(a):

> ...a nie mogą "szaleć" u siebie?... a u nas zwiedzać - np. zabytki sztuki sakra
          > lnej, skanseny, muzea sztuki wszelakiej... bleee...

Rzeczywiście. Polacy też, jak się wyrwą "na zachód", to nic, tylko chleją, kradną i robią syf. No, bydło!!!
          • qqbek Re: I wielki ch.... 10.06.14, 00:15
            tajnos.agentos napisał:

> Rzeczywiście. Polacy też, jak się wyrwą "na zachód", to nic, tylko chleją, krad
            > ną i robią syf. No, bydło!!!

Do tego klapki Kubota na grubych, bawełnianych skarpionach frote :P

Autor wątku pytał nas, "No i co"... za Kubą Sienkiewiczem z 'Elektrycznych Gitar' odpowiem 'No i nic'- dodam więcej - byłem w Rio, byłem w Bajo, miałem tiket na Hawajo... byłem na wsi, byłem w mieście, byłem nawet w Budapeszcie (resztę sobie dopisz;)

Traktowanie Izraelczyków jak narodu wybranego, który ma się odznaczać jakimiś niespotykanymi wśród innych narodów cechami, lub też zawód, że młodzież żydowska zachowuje się tak samo źle jak niemiecka, francuska, włoska (a tylko ciut lepiej niż brytyjska) to dla obywateli Izraela nobilitacja... w oczach tych, którzy najbardziej chcieliby im przypierdzielić.
            • empi Re: I wielki ch.... 10.06.14, 06:54
              Przywożą ich tu w ramach "obowiązkowych lekcji". Izolują od otoczenia. Oni zaś chcą się czuć jak na wycieczce szkolnej. Może męczy ich ta cała martyrologia? Polaków też taka obowiązkowa martyrologia męczy, ich i nasza własna, niestety.
              pzdr.
              • Gość: maxx Re: I wielki ch.... IP: 173.233.218.* 10.06.14, 22:44
                Przywożą ich tu w ramach "obowiązkowych lekcji". Izolują od otoczenia.
                ````````````````````````````````````````````````````````````

... i opowiadaja jak to kiedys ich przodkowie byli "gnebieni" przez Polakow?
                • empi Re: I wielki ch.... 11.06.14, 07:00
                  Polska kojarzy się im wyłącznie z obozem koncentracyjnym. Z tym gnębieniem to też różnie bywało.
                  pzdr.
                • tajnos.agentos Re: I wielki ch.... 15.06.14, 08:44
                  Gość portalu: maxx napisał(a):

> ... i opowiadaja jak to kiedys ich przodkowie byli "gnebieni" przez Polakow?

Jeździłeś na te obowiązkowe lekcje w młodości - to wiesz, że opowiadają, prawda?
    • Gość: bleee... Re: I co ? IP: 62.244.129.* 09.06.14, 21:06
      ...a nitko!... sprawa poprawności politycznej (...mediów...) nie pozwala o tym pisać zbyt wiele... autocenzura taka... ;)))... bleee...
      • farma.iluzji Re: I co ? 11.06.14, 08:23
        Miałam zaszczyt przebywać w hotelu podczas pobytu wycieczki młodzieży z Izraela....i powiem tak, to nie miało nic wspólnego z szaleństwem młodości...resztę sobie dopowiedzcie...
        • Gość: bleee... Re: I co ? IP: 62.244.129.* 11.06.14, 10:16
          ...też znam to z autopsji... np. - zostawiają pokój z usypaną górą całego ruchomego wyposażenia... dlaczego?... dlatego, że tak mogą... przecież wiedzą, że nikt im nie zwróci uwagi... bleee...

lubimyczytac.pl/ksiazka/37956/gold-jak-zloto
          • tajnos.agentos Re: I co ? 15.06.14, 08:45
            Też znam i też widziałem. Zapłacone? Zapłacone! Więc o co chodzi? :P
            • tajnos.agentos Re: I co ? 15.06.14, 08:49
              PS Żeby nie było niedomówień: też mnie to wku...ało. Tak samo, jak jedna podróż pociągiem, w którym jechali także polscy "patriotyczni kibice" oraz jedna noc w pewnym hoteliku, w którym nie wiem z jakiej okazji ale całe mieszane towarzystwo chlało na potęgę, małoletnie nawalone kurewki ganiały po korytarzach i bez żenady wymieniały się informacjami o klientach - a ja z wściekłością chowałem głowę pod poduszkę, bo musiałem wstać o świcie, wsiąść w samochód i jechać na drugi koniec Polski.
              • Gość: bleee... Re: I co ? IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.14, 09:31
                ...masz rację, ale współczuję umiarkowanie... umiarkowanie dlatego, że masz takie doświadczenia incydentalne niejako... a ja - dzięki "Kulturze Wysokiej" serwowanej przez włodarzy miejscowych i piwowarów z przestrzeni wspólnie "wykreowanej" przy Rusałce - mam je na co dzień za oknem... w wersji opisanej i w wersjach wzmocnionych nie tylko nagłośnieniem... dodatkowo - modernizację rur ulicznych wszelakich miejscowych przez spółkę miejsko-ratuszową, wykonywaną (...modernizację rur...) przez firmę wielkopolską "ręcami" śląskimi, sądząc po wydawanych odgłosach, przy pomocy sprzętu ciężkiego bossa miejscowego, który też przestrzeń "kreuje", m.in. przy pomocy miejscowych, bezmózgich mięśniaków, czyli "karków"... brak kibelka dla wykonawców brudnej roboty wzmacnia efekt... sami swoi... głowa pod poduszką - nie pomaga... :(((... bleee...
    • Gość: Gosc 32 Re: I co ? IP: *.play-internet.pl 19.06.14, 15:20
      to wstrząsające

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka