Dodaj do ulubionych

Baseny w Lublinie

13.08.14, 09:36
Witajcie, chciałbym się zorientować w temacie lubelskich basenów. Planuję zakupić jakiś karnet, żeby móc chodzić co najmniej 3 razy w tygodniu popołudniami na pływanie. Najbardziej zależy mi na tym, żeby nie było dużego tłoku, żeby spokojnie popływać.
Obserwuj wątek
    • Gość: bleee... Re: Baseny w Lublinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.14, 09:52
      ...Bronowice mają nowy basen... tłoku nie ma, bo drogo... niebawem będzie olimpijski przy Zygmuntowskich... bleee...

www.mosir.lublin.pl/index.php?s=addcontent&id=76
      • gucek_lbn Re: Baseny w Lublinie 13.08.14, 14:15
        Kiepska widzę oferta nieco. Nie dość, że trzeba wybrać tylko godziny przed albo po 15 to co to za karnet na 8 wejść? ;)

A orientujesz sie może czy któryś basen w Lublinie oferuje karnety open- bez limitu wejść miesięcznego?
        • Gość: bleee... Re: Baseny w Lublinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.14, 14:59
          ...tu jest informacja... powodzenia... bleee...

...wpisz w wyszukiwarkę: Kryte baseny w Lublinie: Ceny, karnety, adresy pływalni ...
          • gucek_lbn Re: Baseny w Lublinie 14.08.14, 12:49
            tia, dzięki zapomniałem faktycznie że google istnieje ;]
        • larrykowalsky Re: Baseny w Lublinie 15.08.14, 09:10
          gucek_lbn napisał:

> Kiepska widzę oferta nieco. Nie dość, że trzeba wybrać tylko godziny przed albo
          > po 15 to co to za karnet na 8 wejść? ;)
          >
          > A orientujesz sie może czy któryś basen w Lublinie oferuje karnety open- bez li
          > mitu wejść miesięcznego?

Masz cały Zalew Zemborzycki. Tam możesz bez limitu wejść i bez tłoku popływać.
          • gucek_lbn Re: Baseny w Lublinie 16.08.14, 15:05
            Szczególnie zimą- niezapomniane wrażenia, dzięki za pomysł
            • Gość: bleee... ...idź na całość... IP: 62.244.154.* 16.08.14, 21:13
              ...możesz wstąpić do morsów... ;-)... bleee...

www.facebook.com/pages/Lubelski-Klub-Mors%C3%B3w/267125310082857
              • murasz16 Re: ...idź na całość... 17.08.14, 18:38
                haha, rozwaliłeś mnie tym :D Zajebisty pomysł, Gucek lecimy wer dwóch?! :D
            • gucek_lbn Re: Baseny w Lublinie 18.08.14, 16:17
              spoko, morsowania spróbowałem raz i to nie dla mnie... a raczej nie dla pewnej części mojego ciała ;)
    • jola.iza1 Re: Polecam UP 17.08.14, 16:40
      www.sport.up.lublin.pl/index.php?go=plywalnia
      A jak chłop z chłopem, zawsze się można dogadać :)
      • gucek_lbn Re: Polecam UP 18.08.14, 16:15
        O super, dziękuję bardzo, karnety abonamentowe mi się podobają :) a jak tam z ilością osób na tej pływalni? Bywają problemy z wejściem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka