upupa.epos 28.09.14, 09:22 ...i jak spowodować, żeby wrócili? Pamiętacie te boskie czasy, gdy trwały tu dyskusje do białego rana, na kilkaset postów w wątku? Nawet prezio był lepszy niż te obecne mielizny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . To se ne vrati... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.14, 10:09 ... ne vrati. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Kogo Wam brakuje na forum... 28.09.14, 10:20 to był prezu :) , a do białego rana kasowałem z kolegą setki postów zalewających forum pisanych przez armię dwunastu siurów, czy jakoś tam :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Kogo Wam brakuje na forum... 04.10.14, 10:41 Hihi, pamiętam tego pojeba! Wtedy pisywałem też jako niezalodowany wodnik szuwarek albo Filip Pierdun. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: Kogo Wam brakuje na forum... 04.10.14, 10:52 empi napisał: > to był prezu :) , a do białego rana kasowałem z kolegą setki postów zale > wających forum pisanych przez armię dwunastu siurów, czy jakoś tam :) > pzdr. To była wredna dywersja trolli. Zamiast spokojnie przeglądać forum i napawać się jego treścią, marnowałem czas na wyłapywanie i wywalanie durnych, wielokrotnie wkopiowywanych wpisów. Często, była to "walka na czas", bo gdy usuwałem kolejne śmieci, przybywało ich podwójnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ramarek3 Re: Kogo Wam brakuje na forum... 28.09.14, 13:51 mały,bosman brak ludzi z jajami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: Kogo Wam brakuje na forum... IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.14, 20:53 bosman i mały o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kogo Wam brakuje na forum... IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.14, 15:26 nikogo mi nie brakuje. Cieszę się, że nie muszę czytać obraźliwych postów chamskich antyklerykałów, którzy pluli jadem na wszystko, co miało związek z Kościołem. A propos bywalców - no cóż, był czas, że wątek nosił tytuł "kogo najbardziej nie lubicie na forum", czy tez może "kogo najchętniej pozbylibyście się z tego forum". Najwyraźniej obecna sytuacja jest dowodem na to, że z marzeniami trzeba uważać, bo czasami się spełniają. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Kogo Wam brakuje na forum... 04.10.14, 10:24 Otóż to właśnie: nie musisz czytać, przymusu nie ma. Ja natomiast uwielbiałem nabijać się z przykościółkowych chorych na nienawiść bojówkarzy, bardzo mi ich brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Kogo Wam brakuje na forum... 29.09.14, 23:00 1. Vanilja - organizator 2. Lodbrok - samozwańczy pomocnik 3. Velvet - ochocza szansonistka 4. Pepperoni - dostosuje się czyli przyjdzie 5. Ryża Małpa - jej rusałkowatość z rabarbarowymi różkami 6. Ziedrzec - w końcu go ujżę i wypijemy roztru... przyjaźni 7. Ronja - nasza szkapa jeszcze się nie zadeklarowała ale przecież będzie, na pewno!!! (wierzę w to) 8. Rena_gd - nasza bezsenna przybędzie az z Pomorza!!! 9. czarna 33 - obiecała że będzie (skaperowana, fuj co za słowo, przez Renę_gd) 10. Silverstone - chciałaby ale czeka na wybawiciela kaperownika 11. Nitka - toż samo (chłopaki do dzieła!!!!) 12. Jetbang - jak spotkanie nie będzie w sobotę to postara się być 13. Akacja - doskonały materiał na forumowiczkę (no chłopaki....) 14. Lucy_z - nie wiem, ale mam wielką nadzieję że sie skusi(Rena w tobie nadzieja!!) 15. Ciupazka - pewnie jest w górach bo się nie odzywa 16. Stach - nie wiadomo 17. Dociek - nie wiadomo 18. Grendel - nie wiadomo 19. Laser - zapowiedziany 20. Polepszak - zaginął w cyberprzestrzeni 21. Eor - w Szwecji, sprawa beznadziejna 22. Hm` - podrywa tylko nasze dziewczyny i nic z tego nie wynika 23. Elżbieta - he he 24. Gość:-) - nazwę umownie uśmiech jak na budyniu - bardzo sympatyczna osoba 25. Izis - przepraszam że tak daleko ale jem za duzo śmietany:-)) (mam nadzieję, że skaperowana przez Ronję) 26. Paveua - nie wiadomo 27. Lucy_fair - Z Gdańska daleko ale kto wie..... 28. Folkatka - nie wiadomo 29. Oszołom z RM - bez jaj... 30. mali_bu - nie wiadomo Uffffffffffffffffff, więcej grzechów nie pamiętam. Przepraszam tych o których zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Kogo Wam brakuje na forum... 30.09.14, 07:05 wandad - z Ameryki mops - z Ameryki, regularna prasówka na forum, z prasy krajowej :) itd. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Kogo Wam brakuje na forum... 30.09.14, 09:58 Ja jestem wytrwale tu niemal non-stop. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Kogo Wam brakuje na forum... 30.09.14, 10:10 Wisia, Mike79, Paul, Zoh, rilian, ervumem, ejno (bywa z rzadka pod innym nickiem), DJ Henio vel aron2004 (to też dla jaj) Odpowiedz Link Zgłoś
farma.iluzji Re: Kogo Wam brakuje na forum... 30.09.14, 10:16 Dzięki Doc. już myślałam, że o mnie całkiem zapomniano :) bywam ale co to za bywanie, bez udziału :) Odpowiedz Link Zgłoś
przeszlakowska55 Re: Kogo Wam brakuje na forum... 02.10.14, 20:39 ciupazka - nigdzie nie wyjechałam, tylko na fotoforum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Empi' Re: Kogo Wam brakuje na forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.14, 23:35 Och Empi, ileż to czasu upłynęło..... a Ty wciąż jak opoka Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Kogo Wam brakuje na forum... 29.10.14, 07:38 > Och Empi, ileż to czasu upłynęło..... Ktoś Ty :) > a Ty wciąż jak opoka Jest tu nas parę sztuk jeszcze. Pozwierzaj się, usprawiedliw brak swojej aktywości :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Empi' Re: Kogo Wam brakuje na forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 20:33 Empi! Tylko Ty się liczysz! O "sztukach" nawet nie myślę ))))), a ze zwierzeniami poczekam..... Lubisz aktywne kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Kogo Wam brakuje na forum... 29.10.14, 20:58 > Lubisz aktywne kobiety? O jaki rodzaj aktywności ci chodzi? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Empi' Re: Kogo Wam brakuje na forum... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.14, 21:21 :) taki, który lubisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 16:05 a ja za elanem tęsknię i tym co (zapomniałam nica) żonę slubna napastuje, ale po katolicku (boszszszsz - Terlikowski to był?????, ala taka nieumalowana:P) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 16:15 To był trachtor vel Ursus :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
farma.iluzji Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 20:17 Oooo _Aaa_ miło Cię tu widzieć nadal :) Wampir, ty zawsze na straży:) Dociek też...ale masa ludzi odeszła...Zoh, Peperoni, Czarna, Ryża Maupa, Paul....chociażby....no tęsknota wielka mnie wzięła Odpowiedz Link Zgłoś
farma.iluzji Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 20:18 Aaaa no i pamiętam ja nasze spotkanie, pierwsze, na Starówie...rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 20:39 Kłaniam się uprzejmie:) Czy ja o czyms nie wiem? Jakie spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 20:57 Nie zawsze, ale zaglądam. Siła nawyku i niechęci do FB. Ja też tęsknię za Paulem. I za Wisią. Brakuje mi też Folkatki i Riliana, Wiejskiej Baby. No i Janka-Małpy. Lubiłem trollowanie Ptaśka - pisał takim ładnym językiem... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 21:00 a małpiarnia wiecznie zatroskany o swoją ciocię ?:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 21:51 empi napisał: > a małpiarnia wiecznie zatroskany o swoją ciocię ?:) Nie mam pojęcia, od jakiegoś czasu ani o Małpie, ani o Cioci nie mam żadnych wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
farma.iluzji Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 21:01 O totototo, przewinęło się tutaj wiele fajnych osób, szkoda, że ich nie ma, chętnie bym pisała...a tak, nie zaglądam zbyt często, poza tym raz się wypowiedziano na temat mojego "języka" i jestem od tamtej pory iście wkurzona:) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 21:07 intryguje mnie co porabia aron ? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 21:39 Oglądaliście sobie języki? To tak było już blisko? ;-p :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Ptasiek... ech... 03.10.14, 22:30 ...troll pierwszej wody. Ale gramatyczny, składny, niemalże miły w odbiorze (gdyby treść pominąć). To se ne vrati. Jestem tutaj ponad 10 lat już... a jak was czytam, to czuje się jak smyk, niedojrzały smarkacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ptasiek... ech... 04.10.14, 09:42 qqbek napisał: > Jestem tutaj ponad 10 lat już... a jak was czytam, to czuje się jak smyk, niedo > jrzały smarkacz :) Mam wrażenie, że sugerujesz panujący w tym wątku klimat "kombatancko-emerycki" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Ptasiek... ech... 04.10.14, 09:45 dociek napisał: > Mam wrażenie, że sugerujesz panujący w tym wątku klimat "kombatancko-emerycki" > ;-) Słusznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek W nostalgii za miniomym 04.10.14, 10:23 To forum przypomina mi bardzo placyk przed moim blokiem... Kiedyś jego centrum stanowiła wielka piaskownica, drewniane "drabinki", huśtawki. Szalało tam mnóstwo dzieciaków i ja, którzy po paru latach rozsiadali się wieczorami na okolicznych ławeczkach pod krzakami, omawiając głośno zarówno życiowe problemy, atrakcyjność dziewczyn zmieniających się w kobiety, jak i filmy obejrzane w kinie lub TV. Popalając skrycie papierosy, zapijając niekiedy serwovitem, albo nawet winem z Milejowa. Placyk, stanowiący blokowe forum, stopniowo pustoszał i "stawał się mniejszy"... Teraz, zamiast piaskownicy, z braku popytu - zastąpił ją klomb, zniknęły atrakcje dla małolatów, zasadzono dodatkowe krzaczki i postawiono nowe ławki. Nie tylko mniejsze, ale również mniej wygodne do siedzenia. Wieczorem, czasem są zajmowane przez całkiem obcych, przelotnych, acz głośnych młodych "forumowiczów", korzystających ze spokojnego zakątka dla wypicia piwa i stosujących uproszczoną do kilku wieloznacznych określeń formę wypowiedzi. Gdy wracam z pracy i gdy jest pogodnie na ławkach tych przesiadują w bardzo skromnej liczbie moi leciwi już sąsiedzi, których z miesiąca na miesiąc ubywa. Głównym tematem tego forum jest stan zdrowia, aura i kto ostatnio umarł... Takie teraz jest to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: W nostalgii za miniomym 04.10.14, 22:43 dociek napisał: > Głó > wnym tematem tego forum jest stan zdrowia, aura i kto ostatnio umarł... Takie t > eraz jest to forum. Ale stawianie tezy, że to forum wymarło jest przedwczesne. Już szybciej wypadałoby powiedzieć, że to Gazeta postanowiła, że ma ono zdechnąć. Bo taką przyszłość temu forum wieszczono w związku z "wyciszeniem" komentarzy. Fora Kuriera i Dziennika są żywe i aktywne... choć pełne kreatur pokroju Adamka... przy którym jakikolwiek troll stąd wydaje się śliniącym się niemowlęciem. Z drugiej zaś strony - mam też konto na forum dziennika i jakoś mnie tam nie ciągnie (ze 300 komentarzy mam na ostanie 7 czy 8 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: W nostalgii za miniomym 05.10.14, 12:01 qqbek napisał: > Już szybciej wypadałoby powiedzieć, że to Gazeta postanowiła, że ma ono zdechną > ć. > Bo taką przyszłość temu forum wieszczono w związku z "wyciszeniem" komentarzy. > Fora Kuriera i Dziennika są żywe i aktywne... choć pełne kreatur pokroju Adamka > ... przy którym jakikolwiek troll stąd wydaje się śliniącym się niemowlęciem. Otóż to! Redakcja Gazeciny po prostu odkryła swą prawdziwą twarz: kompletnie nie zależy jej na kontakcie z rzeczywistością, konfrontowaniu swej twórczości z poglądami ludzi żyjących w świecie realnym, woli uprawiać propagandę... Gazeciana gimbusiarnia pisze pod z góry założone tezy, infantylnie i zanudzając na śmierć powtarzaniem wciąż tych samych "dyżurnych" tematów, zawsze tak samo. To już nie jest dziennikarstwo! :((( > Z drugiej zaś strony - mam też konto na forum dziennika i jakoś mnie tam nie ci > ągnie (ze 300 komentarzy mam na ostanie 7 czy 8 lat). Ja też prawie tam nie zaglądam, konta nie mam. Częściej zdarza mi się dopisać coś w KL, bo mimo że na forum straszny śmietnik, ale widać że pisują tam także zwyczajne osoby, których celem nie jest lobbowanie, handelek albo wspieranie kolesi - pismaków. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziedrzec Re: W nostalgii za miniomym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 20:46 Ech... tak nibytoprzypadkiem wziełem i weszłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziedrzec Re: W nostalgii za miniomym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 20:49 Dociek, żebyś wiedział... Dziś rano miałem sen. Dotyczył przeszłości. Widziałem w nim wszystkich ludzi z mojej młodości. Gdzie oni są? Rozpierzchli się, porozmnażali... Pozostała tylko ogromna tęsknota. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: W nostalgii za miniomym 30.10.14, 17:18 Gość portalu: ziedrzec napisał(a): > Dociek, żebyś wiedział... > > Dziś rano miałem sen. Dotyczył przeszłości. > Widziałem w nim wszystkich ludzi z mojej młodości. > Gdzie oni są? Rozpierzchli się, porozmnażali... > Pozostała tylko ogromna tęsknota. Tak z ciekawości zapytam, za czym można tęsknić na starość jak dopadnie człowieka skleroza, demencja lub choroba Alzheimera... Bo to się tak szybko zbliża. A może o to chodzi naturze, żeby już nie cierpieć z tęsknoty za czymkolwiek? "Mężczyźni wkładają to w tamto, a kobiety wkładają w to uczucie". (Witkacy) Chodzi tu zapewne o... sprzątanie? (Dociek) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: W nostalgii za miniomym 30.10.14, 18:53 >A może o to chodzi naturze, żeby już nie cierpieć z tęsknoty za czymkolwiek? jeszcze warto dodać, że na starość robimy się wredniejsi :), dokuczamy swojemu otoczeniu po to by po naszym odejściu miało ono większy komfort przeżywania tego faktu. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powracająca fala Re: W nostalgii za miniomym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.14, 21:11 Z taka opinią trudno jest mi się zgodzić. Znam wspaniałych staruszków, niezwykle życzliwych, bardzo pogodnych, nie narzekających (stereotypowo)na cału świat. Aż chce sie z nimi przebywać, rozmawiać, wędrować itd. Większość z Was do takich zapewne należy lub należec będzie. No bo kiedy stajemy sie się starcami? Wówczas, gdy tego po prostu sami chcemy:)))) Przemili forumowicze z Lublina sa wiecznie młodzi, nie tylko duchem:))) Pozdrawiam z Północy:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Kogo Wam brakuje na forum... 03.10.14, 22:35 wampir-wampir napisał: > Nie zawsze, ale zaglądam. Siła nawyku i niechęci do FB. Ja też tęsknię za Paule > m. I za Wisią. Brakuje mi też Folkatki i Riliana, Wiejskiej Baby. No i Janka-Ma > łpy. Lubiłem trollowanie Ptaśka - pisał takim ładnym językiem... Zapomniałem o Czarownicy. Za Czarownicą też tęsknię ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Oj nie brakuje 04.10.14, 22:12 wkurzonaM , wolno ? forum.gazeta.pl/forum/w,28,154996251,154996251,Skandal_na_konferencji_kandydatow_TOK_F M_Lublin_.html taki okratek australijski :) Wampirze , kilogram rydzów czterdzieści złotych w Lublinie, cuś jak paciorki w afryce? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Oj nie brakuje 04.10.14, 22:27 Kurki też po 40. Trza zbierać samemu. Oczywiście gdybym to ja Tobie i sobie, to byłby to nasz ostatni obiad. Jak to szło? No i przez te grzybki chłód rodzinnej kryptki nazbyt szybki dał obiadkom kres. Brrrr... 3. Obiad rodzinny - Jacek Wójcicki - benefis Jacka Wójcickiego w teatrze STU Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Oj nie brakuje 04.10.14, 22:52 nie , kurki tanie, bo są a o rydza zapytaj o co chodzi , lubelszczyzna nie zna grzyba, serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Oj nie brakuje 04.10.14, 23:07 jola.iza1 napisała: > nie , kurki tanie, bo są a o rydza zapytaj o co chodzi , lubelszczyzna > nie zna grzyba, serio :) Kurki, rydze... a teść na jutro zaprasza na kanie na maśle. Ty grzybów Jolu nie znasz, skoro kani na maśle nie uważasz za najwyższy stopień ewolucji grzybków. Kania na maśle, to jak orgazm na pustej plaży z ukochaną osobą... tego nie da się podrobić. A poza kaniami lubię zwykłe prawdziwki... to jest grzyb... a nie jakiś rydz. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Oj nie brakuje 04.10.14, 23:25 qqbek napisał: ... Kanie? Zapytaj wampira, znamy, jemy :) Reszta kani o tej porze. Teść na rydza powinien. Ja ci moje kanie na zdjęciach chętnie podeślę, nie umywa się do rydza Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Oj nie brakuje 05.10.14, 12:04 Bo rydze na Lubelszczyźnie, to jest rzadkość. Bardzo niewiele jest miejsc, gdzie można je znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Oj nie brakuje 05.10.14, 12:24 moje kanie : fotoforum.gazeta.pl/photo/3/qa/md/ewyc/TqgzIAJSZUl4aQcKUA.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Oj nie brakuje 05.10.14, 14:38 Może i rzadkość, ale w tamtym roku było ich zatrzęsienie. Kupowałem na Ruskiej po 5 złotych za 25 dag. W tym roku rydzów jeszcze nie widziałem, za to kurki były po 40 za kg. Ja też wolę rydze od kani. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Czego nie brakuje na obecnym forum... 14.10.14, 16:19 Nie wiem, czy to kwestia mojego wieku, czy zmiany kulturowej, czy całkowitego wywrócenia zasad... hm... jak to się współczesnym slangiem nazywa... komunikacji interpersonalnej, ale na każdym kroku, czy to w mediach, w internecie i także na tym forum, czy to w codziennych kontaktach, a szczególnie z młodszymi od siebie pokoleniami, zauważam postępujący błyskawicznie przyrost chamstwa, wulgarności, prostactwa, agresji, egoizmu, zachłanności, hucpy, itd., itd. Zawsze była i jest mowa o różnicach i wręcz walce międzypokoleniowej, ale w życiu nie zakładałem, że aż tak fatalnie to będzie wyglądało i rosło. To jest przerażające. Lada moment agresywni i bezlitośni gó...arze chyba zaczną mordować tych od siebie starszych? Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Czego nie brakuje na obecnym forum... 14.10.14, 21:22 Doćku. Mogę cię "pocieszyć" że to już jest. "Dzieci" oddają do domu starców swoich rodziców (wynajmują "bonę" dla wnuka). Dziadek czy babka żyły w tym "złym czasie" kiedy szacunek należał się starszym a w domu to dziadkowie byli stawiani przez rodziców za wzór dla dzieci. Niestety te czasy minęły. Teraz bachor nowobogackiego chama straszy nauczyciela że go zwolni z pracy. Wcześniej jak rodzic nie umiał wychować dzieciaka , to pomagało społeczeństwo i szkoła. Rozrabiał taki, to dostał od nauczyciela a jak to nie pomogło to przyszedł milicjant i postraszył że zostanie zabrany do poprawczaka Jeżeli to nie pomogło to taki łobuz lądował w poprawczaku. Dwadzieścia lat temu było Polaków więcej jak obecnie a ile razy od tego czasu wzrosła przestępczość w śród nieletnich?. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Czego nie brakuje na obecnym forum... 14.10.14, 22:48 zubelz tak się dzieje bo to my ich wychowywaliśmy. Nie zwalaj winy na obecną młodzież :). Nas chowało inne pokolenie, widocznie lepsze od nas. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Czego nie brakuje na obecnym forum... 19.10.14, 09:43 E tam, zawsze tak było. Zwykły "konflikt pokoleń", nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś