Dodaj do ulubionych

MPK remontuje przystanki

14.09.04, 00:09
Ostatnio jechałem 2 razy tym samym autobusem jednego dnia, ale za drugim
razem data na bilecie wskazywała, że jest wczoraj. Może to była podróż w
czasie z MPK?
A na nowych coraz więcej reklam - teraz oblepili z jednej strony 2186 i 2189.
Obserwuj wątek
    • maga33 Re: MPK remontuje przystanki 14.09.04, 07:25
      no i co ci ta reklama przeszkadza? jeśli dostają za to pieniądze (a zpewnością
      nie przyjmuja tych reklam charytatywnie)to życzę im ich jak najwięcej! pomoże
      to zapchać im w ich budrzecie dziurę powstałą między innymi za przewożenie
      bezpłatnie lub ulgą naprawdę ogromnej rzeszy pasażerów (a czy TY przypadkiem do
      tej "grupki" nie należysz?)- cóż ci którzy te ulgi stworzyli - nie do końca
      pamiętają żeby zapłacić za to pieniążki :)
      • squi Re: MPK remontuje przystanki 14.09.04, 08:55
        Nie napisałem, że mi przeszkadza! Są ok.
      • Gość: warszawiak reklamy IP: *.chello.pl 16.09.04, 09:35
        jak oni je oblepiają?

oblepiają szyby tak jak kiedyś, czy to jakieś bardziej estetyczne reklamy?
    • Gość: ŁP Re: MPK remontuje przystanki IP: *.lublin.mm.pl 14.09.04, 07:45
      > A na nowych coraz więcej reklam - teraz oblepili z jednej strony 2186 i 2189.
      >
      Do tego 2182 2183 2214 i jeszcze kilka innych chyba ;)
      Szkoda, że nie oblepili z dwóch stron. Takie naklejane reklamy na nowych wozach
      mi się nawet podobają ;)
    • Gość: Zuzia Re: MPK remontuje przystanki IP: *.lublin.mm.pl 14.09.04, 09:10
      Kiedyś uzupełnianiem szyb w wiatach zajmowała się agencja reklamy ta na M. Od
      pewnego czasu widać ze przystanki są coraz to bardziej brudne i coraz żadziej
      pojawiaja sie nowe szyby. czyżby kolejne genialne posunięcie wstecz naszego
      per rezydenta miasta ??
      • Gość: lublin Re: MPK remontuje przystanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:02
        raczej genialny brak skutecznosci policji w tym miescie
        • bastiatan Re: MPK remontuje przystanki 14.09.04, 15:38
          Nie zauważyłeś(łaś), że mamy w mieście także Straż Miejską? Otóż ci ciecie
          miejsce są nie tylko od zakładania blokad na koła (a może się mylę?).
    • sonnenkinder mpk remontuje tez autobusy 14.09.04, 21:39
      Apropos remontow nie wiem czy slyszeliscie, jak wspaniale mpk remontuje
      przegubowce. Otoz skracaja je!!:) Odcinaja przyczepke i w ten oto prosty sposob
      otrzymujemy prawie nowy, zgrabny, krociotki autobusik. I to jest ten sposob
      pozyskania nowych autobusow sredniej wielkosci...hihihihihi
      • Gość: SUper DJ Heniu Re: mpk remontuje tez autobusy IP: 212.182.97.* 15.09.04, 08:17
        i dobrze ze skracaja przegubowce bo czasami taki przegub wiezie 20 osób a
        zajmuje duzo miejsca na drodze. A jak rusza spod swiatel to tragedia - Ikarusy
        maja za slabe silniki w stosunku do masy.
    • Gość: Robbie BYŁY ŁAWY Z GRUBYCH DRĄGÓW - KOMU PRZESZKADZAŁY? IP: 212.182.7.* 15.09.04, 18:38
      Nie ma co wyrzucać środków na te przystanki nowego rodzaju. Nikt ich nie
      ochroni przed zwyrodnialcami. Grube ławy, śruby, beton, osłona przed deszczem z
      kawałów wiórowych - to może przetrwać. Po co nam z cienkiego plastyku zimne
      ławeczki przy ściance, w której wybito szybę. Poczekajmy aż ustąpi zdziczenie
      Polaków lub poprawi się karalność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka