Dodaj do ulubionych

Policja na UMCS

IP: 62.233.192.* / 62.233.192.* 29.09.04, 23:10
no nie to już niebedzie można sobie blanta spokojnie spalic w akademiku, co
za czasy
Obserwuj wątek
    • Gość: CTX Niezla bzdura IP: 212.182.96.* 29.09.04, 23:17
      Nie mam nic przeciwko sciganiu dilerow, ale wiadomo przeciez ze denciaki
      kupuja dragi od chlopakow z miasta. Cale to porozumienie jest wiec niezla
      bzura. No chyba ze codzi o 5-element?
    • bodo53 Re: Policja na UMCS 30.09.04, 02:41
      Jak idzie hasło przez kraj cały - ograniczyć immunitety poselskie - to wszyscy
      brawo i hura!!!. Ale wara wam od mojego akademika, co...?

Taka to Polska właśnie, takie gumno pospolite...
      • shawman Re: Policja na UMCS 30.09.04, 17:12
        Tak proporcjonalnie, to odsetek przestępców wśród posłów jest chyba większy,
        niż wśród gości akademików... :) A na poważnie - nadal policja będzie musiała
        uzyskać zgodę, więc autonomia uczelni nie jest chyba zagrożona. Dziwne, że do
        tej pory policjanci nie mogli tej zgody uzyskiwać drogą telefoniczną... :/
    • Gość: . Teraz policja bedzie pila w akademikach IP: *.205-130-66.mc.videotron.ca 30.09.04, 05:34
      .
      • Gość: Robbie NAPADALI I KRADLI KOŁO AKADEMIKÓW IP: 212.182.7.* 01.10.04, 10:50
        a sam z miesiąc temu widziałem, jak wóz policyjny jeździł sobie chodnikiem przy
        akademikach. No więc chyba nikt im nie zabraniał działać w tej okolicy. Po co
        to wielkie porozumienie o prawie wejść do akademików? Prawdziwą zmorą są ci,
        którzy biją i kradną, a oni raczej nie uciekają do akademików. Temu sprzyja
        inne środowisko: "Element" (piąty), a dawniej zapatrzony w Art-Bi Art-Bis. Same
        nazwy są wymowne. To ich goście polują na jelenia w parku (ale tam policja nie
        chadza nocą w weekendy). Lub przy Radziszewskiego (jeszcze chyba widać wielką
        plamę po krwi naprzeciwko biblioteki głównej UMCS, ale po drugiej stronie).
        I jeszcze jedno - można dostrzec, że KUL jest o wiele ostrożniejszy, choć
        używki w jego środowisku nie są bynajmniej nowiną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka