Forum   2018

2018

(34 wyniki)
  • Sława! www.kosmonauta.net/index.php/Przyszlosc/Roscosmos/rosja-ksiezyc-2018.html Trzymam kciuki i mam nadzieję, ze wszyscy:)) Forum Słowiańskie gg 1728585
  • «В Рoccии идет пoкa хoлoднaя этничеcкaя вoйнa» Пoлный текcт выcтyпления директoрa Инcтитyтa прoблем г...
  • Otrzymałem pośrednie potwierdzenie, że zasadniczo odcinek do Winnicy będzie zrealizowany przed wyborami 2018 r.: radny.com.pl/dok2kadencja/pisma2tw/tram-tarch_winnica140705terminy.pdf I na te pytania dostałem odpowiedź: radny.com.pl/dok2kadencja/pisma2tw/tram-tarch_winnica140804terminy_ztm-.jpg czyli w latach 2014 - 2015 będą płacone faktury za obecne roboty przy inwestycji, a pozostała część inwestycji będzie realizowana od 2016 r. radny.com.pl/dok2kadencja/pisma2tw/tram-tarch_winnic...
  • Wiemy więcej: www.kosmonauta.net/przyszlosc/menu-artykuly-przyszlosc/sektor-prywatny/5172-2013-02-27-inspiration-mars.html No cóż, nie powiało optymizmem, przynajmniej jeśli chodzi o datę, bo w pięć lat to się nie uda, przyjmuję zakłady. Ale sama inicjatywa bardzo mi się. Niech działają :)
  • Prezydent kowboj wysle tu us army narod w referendum przeglosuje polaczenie z usa i dokonczymy debolszewizacje kraju uniemozliwimy sojusz niemiec i rosji
  • Cokolwiek by się nie stało, to będzie blisko. Dobrze, że USA zrezygnowało. Co byście woleli i jak myślicie co wygra? Ja chce Portugalie!
  • www.reuters.com/article/idUKN2117451920100521?type=companyNews Amerykanski wywiad donosi ze Chiny maja miec mysliwiec 5G w 2018. W tej chwili nie maja nawet samolotu 4.5G i nie zanosi sie zeby szybko go mieli. Skad wiec te rewelacje ?
  • Popieram.
  • Zastanawiam sie czy koniec przyszlej dekady jest realnym terminem wprowadzenia do USAF nowego bombowca. Z jednej strony bomber 2018 ma powstac z wykorzystaniem gotowych juz technologii rozwinietych w programach F/A-22, F/A-23 i B-2A i nie ma byc jakas przelomowa rewelacja ale tanim zamiennikiem piekielnie drogich w eksploatacji acz wielce przydatnych konwecjonalnych bombowcow B-1B. Z drugiej strony jak sie przeanalizuje czas w jakim powstawaly wyzej wymienine maszyny to wychodzi...
  • Niech buduje za (nie)swoje i niech postawi to w swoim ogródku. Żałosny usługodawca religijny który z sobie podobnymi chcą terroryzować normalnych ludzi swoimi bazyli(sz)kami, figurkami, i innymi żałosnymi dowodami na usilne starania zachowania ciemnoty w narodzie.
  • Pozycja 4 wygląda jak łechtaczka ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się